فصل انگور است و برای آماده کردن مربای انگور بهترین زمان است
سیب زمینی 800-900 گرم ️کره 100 گرم ️سیر ۲ تا ۳ حبه ️نمک، فلفل به میزان دلخواه ️پاپریکا و پونه کوهی ️سبزی هنگام سرو
برای نگهداشتن کدو جهت استفاده در زمستان با سس تند، روش روسی آن قابل استفاده است ، برای تهیه سس می توان به ترتیب زیر عمل کرد
آجی به معنی تند در زبان ترکی است ، آجیکا در گرجستان و روسیه و کشورهای شوروی سابق جایگاه خاصی دارد ! آن را با آۀو، کدو ، گوجه فرنگی و انواع میوه ها و صیفی جات آماده می کنند!
برای ساخت تندیر فقط نیاز به 85 قطعه آجر نسوز بود. مابقی را بسادگی تهیه کردند و تندیر ساخته شد
قاچ زدن و انتظار دیدن سرخی هندوانه یک ماجرای هیجان انگیز است ، که همه آن را تجربه کرده اند ، اما تهیه خوراکی از پوست هندوانه برای ما تازگی دارد..
بهار دشت و گل های سرخ شقایق که در تبریز " لاله" گفته می شوند به غیر از زیبایی هایشان مربایی با طعم متفاوت را همراه خود دارند...............بهار فصل گل ، فصل مربای بهاری هم می شود
اکنون فصل شیر گوسفند و بز است ، بهترین استفاده از آن شیر ممکن می باشد........تهیه پنیر سنتی با طعم دل انگیز آن یک خاطره خوش بهاری است.................
اکنون فصل توت فرنگی است ؛ رنگ شاد آن ،همه میوه فروشی ها را آذین بسته و الان می توان شیرینی توت فرنگی را بدون شکر آماده کرد ..................
اکنون فصل چیلک یا همان توت فرنگی است ، بازار میوه در کل کشور متاثر از حضور آن است رنگ و تصویر خیره کننده اش بازاری بزرگ را برایش فراهم آورده است ، گفته می شود کردستان محل تولید فعلی بازار است توت فرنگی باغی همان توت فرنگی؛ یک گونه هیبریدی از جنس Fragaria است که در مجموع به عنوان توت فرنگی شناخته می شود، که در سراسر جهان برای میوه خود کشت می شود. این میوه به دلیل عطر مشخص، رنگ قرمز روشن، بافت آبدار و شیرینی آن بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. به مقدار زیاد، چه تازه و چه در غذاهای آماده مانند مربا، آب میوه، پای، بستنی، میلک شیک و شکلات مصرف می شود. طعم دهنده ها و رایحه های مصنوعی توت فرنگی نیز به طور گسترده در محصولاتی مانند آب نبات، صابون، براق کننده لب، عطر و بسیاری دیگر استفاده می شود.
فصل خردل وحشی است: تهیه و آشپزی آن را از محیط سبز می توان انجام داد .
ماه رمضان و افطار در فضای باز می تواند بسیار خوشایند باشد ...................................................
بهار فصل گل و گلکاری است ، آنها با کاشتن گل ها در فضای باز به پخت گوشت گوساله به روش ازبک ها هم می پردازند
اما بامیه سبز رنگ و حتی در رنگ های مختلف از دیدنی های قنادی Üstad در میدان شهر است................
نان کنجدی را می توان با حوصله در خانه ی روستایی پخت...........................
آتش و گوشت ترکیب فوق العاده ای را می سازند.لزگی که آن را پای گوشت می نامند ترکیبی از نان و گوشت و...........است که بعنوان غذای آذربایجان و اوراسیا شناخته شده است............................
اگرچه شیرائی در تمام طول سال سرو میشود، اما آریموتو آزادانه به اجزای تشکیل دهنده آن تغییر میدهد. او ممکن است با استفاده از مواد درون فصل احساس فصل را به تصویر بکشد، یا ممکن است چیزی را بسازد که با شرایط فیزیکی یا ترجیحات شخصی که به او سرو میشود، باشد. اگرچه هوا همچنان سرد است، اما می توانیم رسیدن بهار را زیر نور خورشید حس کنیم. از خردل صحرایی برای بیان اشتیاق بهار استفاده می شود، اما می توان به جای آن از نخود فرنگی یا نخود برفی پخته شده کوتاه استفاده کرد. سس را در یک هاون بزرگ با اضافه کردن کم کم ساکه، میرین شیرین و سس سویا، آسیاب می کنیم. طعم را بررسی کنید و نمک را اضافه کنید تا طعم آن مزه دار شود. مقادیر ذکر شده مواد اولیه تقریبی است. مقدار سس توفویی را که ترجیح می دهید با مواد مخلوط کنید. سس باقیمانده ممکن است برای پوشاندن سبزیجات سبز به طور خلاصه آب پز شده مانند کوماتسونا استفاده شود. از سبزیجات پخته شده همچنین می توان برای تهیه سوشی مخلوط یا برنج تاکیکومی گوهان که با مواد مختلف پخته شده است استفاده کرد.
لواش «یک نان مسطح است» که اغلب به عنوان نان خاورمیانه ای شناخته می شود ! آذربایجان ، ارمنستان ، ایران و حتی هندوستان دارای نان لواش هستند .
دونرکباب را یک غذایی خیابانی می دانند ، اما می توان آن را در خانه با فضای باز هم طبخ کرد
کوفته یک غذای بین المللی است اما خاستگاه آن را مدیترانه می گویند ، کوفته با سس گوجه فرنگی غذایی ساده و خوش طعم است.........................................
اکنون فصل انار است و لوکوم انار با طعم و عطر دلنشین خود می تواند ، یک دسر خوشرنگ در سفره باشد ..............
این سوپ خوشمزه برای متابولیسم خیلی ها بسیارخوب است، وضعیت مطلوبی می دهد و کمک می کند روز را به خوبی سپری کنیم. پس از امتحان کردن این سوپ آنرا دوست خواهید داشت. می توانید این سوپ کلم بروکلی در برنامه غذایی خود داشته باشید ، زیرا همیشه مفید است - احساس شادابی بیشتر و انرژی را داراست! همچنین می توان این سوپ را با یک لیوان آب در وعده عصرانه قبل از شام یا صبحانه میل کرد
در هوای سرد زمستان غذای خوشمزه از پیاز و گوشت و پاستا روی اجاق باغچه خیلی خوشمزه است ..........................................
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.