17 خرداد 1404
دوست همیشگی افراد پر مشغله ، خسته و بیمار، پایه زندگی دانشگاهی، و سنگ بنای هر کیت بقا یا تجهیزات کمپینگ. قوطیها هستند، بکارگیری قوطی ها روشی برای حفظ انواع مختلف غذا و نوشیدنیاست در حالی که مواد مغذی و طعم آنها را حفظ میکند. این روش حفظکنندگی دههها در سیستم غذایی ما وجود داشته و یکی از بسیاری از مزیت آن این است که این ظروف فلزی میتوانند سالها در انبارهای ما بدون خراب شدن باقی بمانند. این سنت باعث شده مردم قوطیهای کنسرو را به عنوان روشی ایمن برای حفظ غذا ببینند. با این حال، برای اطمینان از ایمنی آنها، باید درک عمیقتری از تعاملات شیمیایی ممکن بین ظروف و غذا داشته باشیم. مگر اینکه آسیب یا زنگزدگی روی قوطیهای کنسرو مشاهده کنید، میتوانید عموما مطمئن باشید که آنچه داخل آن است ایمن است. بسیاری از افراد از قوطیهای فرورفته دوری میکنند، و به حق، زیرا فرورفتگیها میتوانند سوراخهای ریزی ایجاد کنند که همیشه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند. این میتواند اجازه ورود باکتریها را بدهد و غذا داخل را بالقوه آلوده کند. با این حال، مسائل ایمنی غذایی ناشی از اجزای خود قوطیها اغلب نادیده گرفته شده یا حداقل به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفتهاند. این موضوع، برای مثال، قرار گرفتن احتمالی در معرض مواد خطرناک از طریق استفاده از روغن کنسرو تن ماهی برای سس سالاد است. اما چه موادی در میان است؟ و مهمتر از همه، چه خطراتی ممکن است ما را در معرض قرار دهیم؟
تبریز امروز:
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.