خبر های ویژه

چگونه رژیم غذایی می‌تواند از آسیب‌های عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کند

19 خرداد 1404

مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت می‌کنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنید

17 خرداد 1404

«من حشره‌ها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راست‌گرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشرات

28 اردیبهشت 1404

بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستند

1 اسفند 1403

والدین به زودی می‌توانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنند

28 بهمن 1403

روغن‌های دانه‌ای سمی هستند!

19 بهمن 1403

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

شباهت‌های «غذاهای فوق فرآوری شده» و سیگار: از افزایش خطر مرگ زودرس تا اعتیادآور بودن

8 تیر 1403

1 اسفند 1402

غذای جگر را چگونه آماده کنیم

روش روسی تهیه خوراک جگر

یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید

تبریز امروز: 

غذای جگر

جگر نرم و تازه با عطر 
پیاز - 2 عدد
روغن نباتی (ترجیحاً آفتابگردان) - 20 میلی لیتر.
نمک - به دلخواه 
تخم مرغ - 1 عدد.
نشاسته سیب زمینی - 1 قاشق غذاخوری
فلفل معطر - به سلیقه شما
کبد (ترجیحاً گاوی) - 500 گرم
ما شروع به پخت و پز می کنیم
اول از همه ، ما جگر را تهیه می کنیم .  جگر باید به خوبی شسته شود و رگ های آن برداشته شود. جگر به تکه های کوچک برش داده می شود. 
ابتدا کمی نمک و فلفل را در یک تابه می ریزیم .
یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید .
تابه را روی آتش قرار بدهید و روغن آفتابگردان را درون آن بریزید. به محض گرم شدن ، قطعات جگر را در آن قرار داده و شروع به سرخ کردن آن می کنیم. لازم است که آن را از هر دو طرف سرخ کنید و بیش از دو دقیقه برای هر یک صرف کنید.
پیاز را برداشته و تمیز می کنیم. اکنون نیاز به شستشو و برش دارد. در نصف حلقه برش می دهیم.
پیاز را در یک تابه جداگانه قرار میدهیم و آن را روی آتش قرار داده و روغن آن را می ریزیم آنرا تا زمان شفاف شدن سرخ می کنیم .
پیاز سرخ شده را روی جگر بریزید. مخلوط کرده و حدود 10-15 دقیقه روی یک آتش کوچک قرار دهید تا بیرون بیاید. 
می توانید برنج ، گندم سیاه را بجوشانید یا سیب زمینی درست کنید و جگر خود را با آنها به روی میز سرو کنید. بعد از آماده سازی جگر مطابق دستور العمل ما و امتحان کردن ، فکر نمی کنیم در آینده  آن را به روش های دیگر بپزید!

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت