19 خرداد 1399

ان گوروان گوروی پارک حفاظت شده در تانزانیا

افریقا

منطقه حفاظت شده ان گوروان گورو یک منطقه میراث جهانی است که در 180 کیلومتری غرب آروشای در منطقه کراتر ارتفاعات تانزانیا واقع شده است. ان گوروان گورو یک دهانه بزرگ آتشفشانی در منطقه است. منطقه حفاظت شده توسط اداره حفاظت از مناطق انگورونگورو ، دولت تانزانیا اداره می شود و مرزهای آن از مرز بخش ان گورون گورو تا منطقه آروشا می باشد .

تبریز امروز:

 منطقه حفاظت شده ان گورو ان گوروNgorongoro  یک منطقه میراث جهانی است که در 180 کیلومتری غرب آروشا واقع شده است. در منطقه کراتر ارتفاعات تانزانیا. این منطقه به نام Ngorongoro Crater ، یک دهانه بزرگ آتشفشانی در منطقه نامگذاری شده است. منطقه حفاظت شده توسط اداره حفاظت از مناطق انگوروانگورو ، دولت تانزانیا اداره می شود و مرزهای آن از مرز بخش ان گورو ان گورو  تا منطقه آروشا می باشد .

قانون حفاظت از حیات وحش ان گورو ان گورو در سال 2009 محدودیت های جدیدی را در مورد اسکان بشر و کشاورزی معیشتی در دهانه آتشفشانی ایجاد کرد ، و مردم های ماسایی را که اکثر آنها در سال 1959 با تأسیس دولت استعماری بریتانیا به ان گوروان گورو در  سرزمین های اجدادی خود منتقل شده بودند ، آواره کرد. 

نام دهانه اتشفشانی منشأ آناتوپوئیک دارد. صدایی مانند صدایی که توسط گاوچران (ngoro ngoro) تولید می شود ، توسط شبانان ماسایی نامگذاری شد. براساس شواهد فسیلی یافت شده در گور اولدووی ، گونه های مختلف انسانی به مدت 3 میلیون سال این منطقه را اشغال کرده اند.

چند هزار سال پیش شکارچیان جای خود را به چوپان ها دادند.  حدود 2000 سال پیش به این منطقه آمدند و در حدود سال 1700 به Datooga پیوست. هر دو گروه در سال 1800 توسط ماسایی ها از منطقه رانده شدند.

 تا سال 1892 هیچ اروپایی در منطقه شناخته نشده است اما اسکار باومن برای اولین بار در دهانه انگرو انگرو  قدم گذاشته است. دو برادر آلمانی (آدولف و فردریش سییدنتوپ) پس از اجاره زمین از دولت افریقای شرقی آلمان ، تا شروع جنگ جهانی اول در این دهانه زراعت کردند. این برادران مرتباً برای سرگرمی با دوستان آلمانی خود مجالس تیراندازی ترتیب می دادند. آنها همچنین سعی کردند گله های وحشی را از دهانه آتشفشان خارج کنند. 

در سال 1921 ، اولین دستورالعمل حفظ سرزمین و محیط زیست به تصویب رسید ، که شکار را در سراسر تانزانیا محدود کرد. در سال 1928 ، شکار در تمام زمین های موجود در حاشیه دهانه آتشفشان ممنوع ، به غیر از مزارع سابودوپف سابق ، ممنوع گردید. احکام پارک ملی سال 1948 (که در سال 1951 اجرا شد) پارک ملی سرنگتی (SNP) را ایجاد کرد. با این وجود ، این مسئله با معمای و سایر قبایل ایجاد مشکلاتی کرد ، در نتیجه دستورالعمل منطقه حفاظت از انگوروانگورو (1959) که منطقه حفاظت شده را از پارک ملی جدا کرد.  ماسایی ها ساکن در پارک ملی سرنگتی بطور منظم به انگورو انگورو منتقل شدند و جمعیت ماسایی و دام های ساکن در دهانه را افزایش دادند. : 48 اداره منطقه حفاظت از  انگورو انگورو توسط قانون حفاظت پارک  تأسیس شد. ، این منطقه در سال 1979 به میراث جهانی یونسکو تبدیل شد.  قانون حفاظت از حیات وحش در سال 2009 ، استفاده انسان از  انگورو انگورو را محدودتر كرد و چارچوبی قانونی برای محرومیت سیاسی و جابجایی كشیشهای سنتی به وجود آورد.  محدودیت كاربری اراضی موجب ایجاد تنش بین جوامع محلی ماسایی و مقامات حفاظت می شود. در حال حاضر ، اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) به دنبال راه حل هایی برای سهولت حل مسائل و بهبود تلاش های مشترک برای حفاظت از مردم محلی است. 
اراضی موجود در منطقه حفاظت شده چند منظوره و منحصر به فرد است زیرا تنها منطقه حفاظت از تانزانیا است که ضمن داشتن اجازه سکونت انسان ، از حیات وحش محافظت می کند. استفاده از زمین کنترل می شود تا از اثرات منفی بر جمعیت حیات وحش جلوگیری شود. به عنوان مثال ، کشت در همه موارد جز درجات معیشتی ممنوع است.

این منطقه بخشی از اکوسیستم سرنگیتی است و از شمال غربی آن ، در کنار سرنگیتی قرار دارد و با دشت های سرجنگی جنوبی همسو است. این دشت ها همچنین به سمت شمال به بخش محافظت نشده لولیوندو گسترش می یابند و از طریق میراث گرایی که توسط ماسایی اعمال می شود ، برای حیوانات وحشی باز نگه داشته می شوند. جنوب و غرب منطقه  ، از جمله دهانه معروف  انگوروانگورو کمتر شناخته شده Empakaa Crateri ارتفاعات آتشفشانی است. مرزهای جنوبی و شرقی تقریباً توسط حاشیه دیوار ریفت آفریقای شرقی مشخص شده است ، که همچنین از مهاجرت حیوانات در این جهات جلوگیری می کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت