خبر های ویژه

مختصات جغرافیای سیاسی جدید منطقه با محوریت هسته‌های مقاومت

8 آذر 1402

شاگرد مدرسه ای تنبل

8 آذر 1402

حافظه سنگی لاچین ، موزه در فضای باز لاچین افتتاح می شود

8 آذر 1402

روستای احیا شده در زابوخ لاچین

8 آذر 1402

از بیماری مرموز جدیدی که بین سگ‌ها شیوع پیدا کرده است چه می‌دانیم؟

7 آذر 1402

موج جدیدی از نخبگان چینی در حال هجوم به ژاپن هستند

7 آذر 1402

آزمون استخدامی

7 آذر 1402

بعد از دعوا. فیزیکدان وسوولود در دانشگاه مسکو

6 آذر 1402

شیوع بیماری در چین، پاتوژن جدیدی پیدا نشد

6 آذر 1402

از اين راه اشتباه برگرديد

6 آذر 1402

گربه های امروز مسکو

6 آذر 1402

اکولوژی الکتریکی: ما در حال کشف چگونگی استفاده حیوانات و گیاهان از الکتریسیته به روش های مبتکرانه هستیم

5 آذر 1402

در مواجهه با مرگ، ویرانی و آوارگی، زیبایی نقشی حیاتی در غزه دارد

5 آذر 1402

پینوکیو از نگاه جیانلوئیجی توککافوندو

5 آذر 1402

مادرها همیشه مهربانند

5 آذر 1402

کوچولوهای کنجکاو: پرندگان چگونه لانه می سازند؟

5 آذر 1402

آخرین خبر ها

8 آذر 1402

روستای احیا شده در زابوخ لاچین

در زابوخ یکی از بزرگترین روستاهای منطقه لاچین زندگی به روال عادی خود بازگشته است، خانه های بازسازی شده در روستا، زیرساخت های ایجاد شده، چهره زابوخ را زیباتر و متفاوت کرده است.

7 آذر 1402

از بیماری مرموز جدیدی که بین سگ‌ها شیوع پیدا کرده است چه می‌دانیم؟

محققان آمریکایی می‌گویند بیماری مرموز تنفسی که شماری از سگ‌ها در این کشور به آن مبتلا شده‌اند ممکن است بر اثر یک نوع عفونت باکتریایی جدید شیوع پیدا کرده باشد. به گفته آنها این عفونت باکتریایی جدید احتمالا می‌تواند با سیستم ایمنی بدن سگ‌ها مقابله کند. شماری از سگ‌های مبتلا به این بیماری که با سرفه چند هفته‌ای آغاز می‌شود جان باخته‌اند. آبریزش چشم و عطسه از دیگر علائمی است که سگ‌های مبتلا از آن رنج می‌برند. پژوهشگران در دانشگاه نیوهمپشایر احتمال می‌دهند که توانسته‌اند عامل این بیماری را شناسایی کنند. آنها از طریق بررسی نمونه‌های گروهی متشکل از ۳۰ سگ در این ایالت و تطبیق آن با نمونه‌های ۴۰ سگ در ایالت‌های ماساچوست و رودآیلند توانستند یک عفونت باکتریایی شناخته نشده کشف کنند. در درون و بیرون بدن سگ‌ها نیز مانند انسان‌ها مجموعه‌ای از باکتری‌های غیرمضر زندگی می‌کنند. بررسی‌های اولیه محققان نشان داده بود که منشاء این بیماری مرموز ویروسی یا عفونت‌های باکتریایی و قارچی مرسوم نیست.

7 آذر 1402

موج جدیدی از نخبگان چینی در حال هجوم به ژاپن هستند

مردم مرفه چینی که به دنبال زندگی بهتر هستند، مدت هاست که خانه جدیدی در کشورهایی مانند ایالات متحده، سنگاپور و در سال های اخیر تایلند پیدا کرده اند. اکنون آنها به طور فزاینده ای ژاپن را انتخاب می کنند. موج جدیدی از مهاجران چینی در حال هجوم به کلان شهرهایی مانند توکیو و اوزاکا است که بازار مسکن لوکس را متحول کرده و رقابت برای پذیرش در مدارس بین المللی نخبه را افزایش می دهد.

7 آذر 1402

آزمون استخدامی

- من به موارد مناسب نیاز دارم - برای این اندازه!

6 آذر 1402

بعد از دعوا. فیزیکدان وسوولود در دانشگاه مسکو

این عکس پس از بحث و جدل های علمی یعنی پس از دعوای.علمی فیزیکدان وسوولود در دانشگاه مسکو در سال 1342 برداشته شد

6 آذر 1402

شیوع بیماری در چین، پاتوژن جدیدی پیدا نشد

یک مقام سازمان جهانی بهداشت گفت: افزایش بیماری‌های تنفسی که چین در حال حاضر از آن رنج می‌برد، به اندازه قبل از همه‌گیری کووید-19 نیست و تاکید کرد که هیچ عامل بیماری‌زای جدید یا غیرمعمولی در اخیر پیدا نشده است. ماریا ون کرخوف، سرپرست بخش آمادگی و پیشگیری از بیماری‌های همه‌گیر و همه‌گیری سازمان جهانی بهداشت، گفت که به نظر می‌رسد این افزایش به دلیل افزایش تعداد کودکان مبتلا به پاتوژن‌هایی است که در طول دو سال محدودیت‌های کووید از آن اجتناب کرده بودند. ون کرخوف روز جمعه در مصاحبه ای با شبکه خبری بهداشتی STAT گفت: "ما در مورد مقایسه های قبل از همه گیری جهانی سوال کردیم. و امواجی که اکنون می بینند، اوج آن به اندازه آنچه در سال های 2018-2019 دیده اند نیست." او افزود: "این نشانه ای از یک بیماری زای جدید نیست. این مورد انتظار است. این همان چیزی است که اکثر کشورها یک یا دو سال پیش با آن برخورد کردند." می فنگ، سخنگوی کمیسیون ملی بهداشت چین روز یکشنبه گفت که افزایش بیماری های حاد تنفسی با گردش همزمان چندین نوع پاتوژن، از جمله آنفولانزا، مرتبط است.

6 آذر 1402

از اين راه اشتباه برگرديد

قدامات مشترک مجلس و دولت در زمينه بالا بردن هزينه زندگي مردم که در روزهاي اخير به شکل‌هاي مختلف بروز کرده و مي‌کند، اين واقعيت تلخ را نشان مي‌دهد که گويا کارگزاران و حکمرانان از مشکلات معيشتي مردم خبر ندارند و يا اگر خبر دارند نمي‌خواهند به حل اين مشکلات بپردازند. افزايش سن بازنشستگي، خودداري از تغيير ميزان معافيت مالياتي کارمندان، اخذ ماليات از کشاورزان، اخذ يورو به عنوان عوارض خروج از کشور، بي‌عملي در برابر هجوم روزافزون بدون مجوز اتباع افغاني که هزينه سنگيني را بر اقتصاد کشور تحميل مي‌کند و دود آن مستقيماً به چشم عموم مردم مي‌رود و... از مواردي هستند که آينده معيشتي قشر متوسط و پائين جامعه را با مشکلات روزافزون مواجه مي‌کنند.

6 آذر 1402

گربه های امروز مسکو

صبح امروز هر مسکوویی که امروز از پنجره بیرون را نگاه کرد؛ برف را دید گربه ها تغییر فصل را دیدند!

5 آذر 1402

اکولوژی الکتریکی: ما در حال کشف چگونگی استفاده حیوانات و گیاهان از الکتریسیته به روش های مبتکرانه هستیم

وقتی کلمه "برق" را می شنوید، احتمالاً افکار مربوط به خطوط برق یا لوازم خانگی در ذهن شما تداعی می شود. اما الکتریسیته فقط یک پدیده مدرن بشری نیست - خیلی قبل از ما و در واقع خیلی قبل از سیاره زمین وجود داشته است. "الکتریسیته" به سادگی به فعل و انفعالات بین هر جسم دارای بار الکتریکی اشاره دارد، نه فقط آنهایی که توسط انسان ساخته شده است، و این فعل و انفعالات معمولاً در دنیای طبیعی در میان بسیاری از حیوانات و گیاهان یافت می شود. در مقیاس کوچک، این فعل و انفعالات الکتریکی شامل الکترون‌های با بار منفی و/یا پروتون‌های با بار مثبت است – بارهای مخالف جذب و بارهای مشابه دفع می‌شوند. اما هر یک از این فعل و انفعالات ذرات ریز می توانند با هم جمع شوند و به ایجاد اثراتی کمک کنند که ما می توانیم در مقیاس اکولوژیکی بسیار بزرگتر در تعامل بین حیوانات، گیاهان و محیط آنها مشاهده کنیم. در بسیاری از موارد، آنچه ما در دنیای طبیعی می بینیم، الکتریسیته ساکن است، این همان چیزی است که وقتی یک بادکنک را روی موهای خود می مالید و به طور ایستا شارژ می شود، تجربه می کنید. دقیقا همین اتفاق ممکن است برای حیوانات هم بیفتد. همانطور که حیوانات می دوند، می خزند یا پرواز می کنند، اعضای بدن آنها بر روی اشیاء موجود در محیطشان - یا حتی فقط هوا - می مالند و این کار درست مانند مالش بادکنک روی سر آنها را شارژ می کند، . مقدار باری که حیوانات می توانند از این طریق ایجاد کنند به طرز شگفت انگیزی زیاد است، با گونه های مختلف بارهایی را جمع می کنند که وقتی به عنوان ولتاژ اندازه گیری می شود می تواند در ناحیه صدها یا هزاران ولت باشد. این بیشتر از ولتاژی است که از پریز برق شما در خانه خارج می شود.

5 آذر 1402

در مواجهه با مرگ، ویرانی و آوارگی، زیبایی نقشی حیاتی در غزه دارد

گروه کوچکی از کودکان در غزه روی یک پتوی اسطوخودوس و سفید دور یک سینی کوچک نوشیدنی نشسته اند و برای دختر جوانی «تولدت مبارک» می خوانند. او مانند بچه های هم سن و سال خود در سرتاسر جهان، پیراهنی با نقش های السا و آنا، شخصیت های «یخ زده» می پوشد. برخلاف اکثر بچه‌ها، او در پس‌زمینه‌ای از جنگی جشن می‌گیرد که بر اساس برآوردهای سازمان ملل در 10 نوامبر 2023، تاکنون بیش از 4500 کودک فلسطینی کشته شده‌اند. جشن گرفتن هر چیزی ممکن است در مواجهه با این همه ویرانی عجیب یا حتی نامناسب به نظر برسد - و در میانه چیزی که بسیاری آن را نسل کشی می نامند..............وقتی مردم خود را آواره از خانه‌هایشان می‌بینند، یافتن یا خلق زیبایی می‌تواند به اندازه غذا، آب و سرپناه حیاتی باشد.................زیبایی ویژگی بارز تمدن هر انسانی بوده است. آرتور دانتو، فیلسوف هنر، نوشت که زیبایی، اگرچه برای هنر اختیاری است، اما گزینه ای برای زندگی نیست. دانشمندان علوم اعصاب نشان داده اند که مغز ما از نظر بیولوژیکی برای زیبایی طراحی شده است: مکانیسم های عصبی که بر توجه و ادراک تأثیر می گذارند با توجه به رنگ، فرم، تناسب و الگو سازگار شده اند. ما دریافته‌ایم که پناهندگان در سراسر جهان، اغلب با حقوق محدود یا بدون حقوق قانونی، هنوز تلاش زیادی برای زیباسازی محیط اطراف خود انجام می‌دهند. آنها چه در پناهگاه ها و چه در آپارتمان های موقتی اقامت داشته باشند، دیوارها را نقاشی می کنند، تصاویر را آویزان می کنند، کاغذ دیواری اضافه می کنند و کف را فرش می کنند. آنها اقامتگاه های ساده و به ظاهر موقت را به فضاهای شخصی به ظاهری از خانه تبدیل می کنند .

5 آذر 1402

پینوکیو از نگاه جیانلوئیجی توککافوندو

جیانلوئیجی توکافوندو پس از تحصیل در موسسه هنرهای زیبا در اوربینو، حرفه نقاشی خود را با پیروی از تکنیکی آغاز کرد که در دهه 1990 او را به عنوان یکی از ضروری ترین کارگردانان فیلم های انیمیشن معرفی کرد. توکافوندو تقریباً همیشه از تصاویر از پیش موجود به عنوان رسانه ای برای فیلم های خود استفاده می کند و فرم های روانی را بر روی سطوح آنها ایجاد می کند که تمام جادو و شعر حرکت را در خود دارند. رنگ با کار بر روی حافظه آنها، دستکاری و دگرگونی آنها را احیا می کند. در چند سال گذشته با استفاده از همین تکنیک، او همچنین صحنه‌های تئاتر و اپرا را طراحی کرده، پوسترهای متعددی خلق کرده و تعداد زیادی متون را به تصویر کشیده است که اغلب از طریق آنها به فرهنگ عامه و روشنفکر ایتالیا ادای احترام می‌کند. و بدین ترتیب گفتگوی شاعرانه بین نقاشی، ادبیات و سینما را دنبال می کنیم.

5 آذر 1402

مادرها همیشه مهربانند

مرغ مادر مهربان خطاب به خروس کوچولویش - بگذار پتیا کمی بیشتر بخوابد. من خودم قوقولی قوقو می کنم.

ایران

5 مرداد 1401

رفتار پدرانه با همه،سلوک مردمی، مقابله با شبهات و تبیین مبانی انقلاب بویژه عدالت

ایشان «رفتار پدرانه با همه» را از دیگر الزامات رفتار و منش امام‌جمعه دانستند و افزودند: در نماز جمعه قشرها و سلایق مختلف حضور دارند، رفتار امام‌جمعه باید همانند رفتار پدر با فرزندان خود باشد و باید همه را بر سر سفره معنویت و دین بنشاند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جشن میلیونی غدیر در تهران و حضور قشرها و ظواهر مختلف، آن را پدیده‌ای عجیب خواندند و خاطرنشان کردند: در این جشن همه جور آدمی حضور داشتند و همه نیز با وجود تفاوت‌های ظاهری طرفدار دین هستند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: من در یکی از سفرهای استانی در جمع علمای آن استان به حضور افراد مختلف در مراسم استقبال اشاره کردم و گفتم در میان مردم، افرادی گریه می‌کردند که شاید شما در برخورد با آنها احتمال دهید که حتی اعتقادی به دین ندارند در حالی که همه آنها معتقد به دین هستند.

تبریز

30 آبان 1402

ملت ايران پدربزرگ نمي‌خواهد

قطعاً نمي‌توان رسيدن جامعه ايراني به اين نقطه از نقار و اختلاف را که سخنراني يک ‌نفر باعث اعتراض عده‌اي شود بطوري که جلسه را ترک کنند، امري پسنديده دانست. هيچ ايراني وطن‌دوست و اخلاقمداري با مشاهده چنين وضعيتي خوشحال نمي‌شود. ما ايراني مي‌خواهيم پر از صفا و صميميت که آحاد مردم آن به همديگر علاقمند باشند و حرمت‌گذاري به همگان را وظيفه اخلاقي خود بدانند. رسيدن به اين نقطه از اخلاقمداري نيازمند پاي‌بندي نشان دادن افراد کهنسال به مباني اخلاقي در تمام زمينه‌هاست. آنها اگر در رفتار و گفتارشان اين را به اثبات برسانند که الگوي احترام به ديگران و رعايت حقوق آحاد مردم هستند، قطعاً بقيه مردم اولاً اخلاقي عمل کردن را از آنها ياد خواهند گرفت و ثانياً هرگز به خود اجازه نخواهند داد حرمت کسي را زير پا بگذارند. وقتي بزرگ‌ترهائي که سني از آنها گذشته بعد از ده‌ها سال تصدي انواع مسئوليت‌ها باز هم سر پيري و در سن حدود 80 سالگي هوس مي‌کنند تصميم بگيرند مجلس شوراي اسلامي چه ترکيبي داشته باشد، دولت از چه کساني تشکيل شود، سياست کشور به کدام طرف برود، زبان فارسي چه مسيري را طي کند، آموزش و پرورش را چه کسي مديريت کند، احزاب از کدام خط‌مشي پيروي کنند، شعرا چگونه شعري بسرايند، نويسندگان چه بنويسند و چه ننويسند، مردم چه سبکي را براي زندگي خود انتخاب کنند، چه کسي براي نمايندگي مجلس کانديدا بشود، نام چه کسي در ليستي که مي‌خواهيم به مجلس راه پيدا مي‌کند گذاشته شود و نام چه کسي گذاشته نشود و دانشگاه به کدام سو برود، سياست خارجي چگونه باشد و... مردم از اينهمه دخالت و اين اشتهاي سيري‌ناپذير خسته و کلافه مي‌شوند. در برابر چنين افرادي نمي‌توان از مردم انتظار داشت به اخلاقمداري پاي‌بندي نشان بدهند و حرمت‌ها را نگهدارند. کدام پدربزرگي را مي‌شناسيد که به نوه‌هايش تشر بزند، به جاي آنها نظر بدهد، از سير تا پياز زندگي آنها را کنترل بکند و به آنها اجازه ندهد درباره سرنوشت خودشان تصميم بگيرند و در عين حال از آنها انتظار داشته باشد به او عشق بورزند و حرمتش را نگهدارند؟ با داشتن چنين پدربزرگ‌هائي طبيعي است که همه با صراحت بگويند ملت ايران پدربزرگ نمي‌خواهد. معلوم نيست چه وقت قرار است به نسل جديد فرصت ميدان‌داري و انتخاب داده شود. در اين بيماري چسبيدن به قدرت و دخالت در امور مختلف جامعه، فرقي ميان اين جناح و آن جناح وجود ندارد. هر دو جناح از لزوم جوان‌گرائي سخن مي‌گويند ولي وقتي قانون بازنشستگي مطرح مي‌شود ده‌ها تبصره به آن مي‌زنند تا خودشان و افراد مورد نظرشان بتوانند حتي اگر عمر نوح داشته باشند نيز بر صندلي قدرت تکيه بزنند. بعضي از اين حضرات که بحمدالله «ابوالمشاغل» هستند و بعد از ديدن نوه‌ها قصد دارند تا زمان ديدن نتيجه‌ها و نبيره‌هايشان هم قدرت را رها نکنند و براي آينده کشور تصميم بگيرند. ياد امام خميني به خير که در برابر انحصارگراياني که با ترفندهاي مختلف قصد کنار زدن مردم را در انتخابات داشتند با يادآوري دوران قبل از انقلاب با صراحت گفت: «آن وقت شيطنت اين بود که سياست از مذهب خارج است و بسيار ضربه به ما زدند.... اين مطلب شکست خورد، حالا مي‌گويند سياست حق مجتهدين است يعني در امور سياسي در ايران پانصد نفر دخالت کنند باقيشان بروند سراغ کارشان. يعني مردم بروند سراغ کارشان هيچ کاري به مسائل اجتماعي نداشته باشند و چند نفر پيرمردِ ملا بيايند دخالت بکنند. اين، از آن توطئه سابق بدتر است براي ايران...»

علم و تکنولوژی

2 آذر 1402

بلبل گوش سفید رشدیه ی تبریز

او عضوی از خانواده ی بلبل هاست، نابودی باغات در شهرها ، افزایش کلاغ در شهر، بی پایانی زباله های سرباز و محیط مناسب زیست برای کلاغ ، فشار را بر زندگی او وارد کرده است ، اما همچنان در تبریز زندگی را ادامه می دهد ؛ امروز صبح با دوستش در رشدیه بود اما دو دوستش در فلکه بزرگ ولی عصر تبریز عصرها همو.اره در حال آواز خوانی هستند.

آموزش و زندگی

12 آبان 1402

پروفسور استاد یحیی عدل، از مدرسه حکمت تبریز تااستادی ممتاز اکادمی جراحی پاریس

پروفسور استاد یحیی عدل«۱۲۸۷ -۱۳۸۱ ه.ش »پدر جراحی نوین ایران و بانی انجمن پزشکی کشور از بزرگان و تاثیرگذاران علوم پزشکی بوده‌ است پدر وی از سیاست مداران اواخر دوره قاجار اذربایجان و مدتی نیز نائب حکومت ولایات آذربایجان و حاکم کرمانشاه و گرگان بوده است.

کودک و نوجوان

2 آذر 1402

پدر در مدرسه

خان معلم : مگر من نگفتم به پدرت بگو بیاد مدرسه !؟ - خانم معلم! من هم به پدرم گفتم که بیاد مدرسه ! الان هم اومده ، در حیاط مدرسه مشغول تاب بازی است !

سفر

24 آبان 1402

صبح مه آلود کیف

چنان آرامشی برکیف حاکم است که گویا صلح براین شهر زیبا حاکم است ،می گفتند معلوم نیست این یک پارک است شهر شده با شهری بسان یک پارک

22 ساعت پیش

طوفان در دریای سیاه

2 روز پیش

شیوع بیماری در چین، پاتوژن جدیدی پیدا نشد

2 روز پیش

آواز بلبل سفید گوش تبریز

4 روز پیش

پرنده آشیانه باف

4 روز پیش

بازآفرینی موزه هنر هاروارد

4 روز پیش

مادر - جیمز مک نیل ویستلر

5 روز پیش

پینوکیو - جیانلوئیجی توککافوندو

6 روز پیش

آیا فن آوری هم نژاد پرست می تواند باشد

6 روز پیش

استارشیپ بعد از خروج از جو منفجر شد

6 روز پیش

خیرت ویلدرز نامزد راست افراطی هلندی نخست وزیر هلند شد

5 سال پیش

نارگیل

4 سال پیش

بوکس ، انیمیشن از گری باردین

4 سال پیش

تیاپ، لیاپ و نقاشی -گری باردین

5 سال پیش

زنگ صبح

5 سال پیش

" ای "

4 سال پیش

درد و همدردی - ویلیام کنتریج

4 سال پیش

یادمان - ویلیام کنتریج

4 سال پیش

روباه و موش

4 سال پیش

قصه های من و بابام- درگیری با زنبور !

4 سال پیش

قصه های من و بابام - هدیه !

3 سال پیش

آماده کردن سالاد و ترشی زمستانی ! آشپزی آذربایجان!

3 سال پیش

پیراشکی کلم روی ساج ! آشپزی آذربایجان !

3 سال پیش

کوفته بزباش، اشترودل سیب ! آشپزی آذربایجان !

3 سال پیش

پیتی یا دیزی شکی روی ساج و آتش!غذای آذربایجان!

3 سال پیش

قوتاب ، نان سبزی ! غذای آذربایجان!

3 سال پیش

پیروق ( پای ) پنیر و کمپوت ایت بورنی! آشپزی آذربایجان!

3 سال پیش

تهیه روغن اسطوخودوس و مانتی ازبکستانی ، آشپزی آذربایجان

3 سال پیش

سرخ کردن سیب زمینی ، آشپزی آذربایجان!

3 سال پیش

قندریزی با قیزیل گول یا گل سرخ، آشپزی آذربایجان!

2 سال پیش

سالاد حلقه ای انار ! سفره ی آذربایجان

5 سال پیش

سمفونی حکیم نظامی

5 سال پیش

شور امیروف

5 سال پیش

بورژوازی کوچک کوچک! گفتگو با پسر در تابوت!

5 سال پیش

آینه - صحنه سیرک چارلی چاپلین

5 سال پیش

بچه ها نگاهمان می کنند!

5 سال پیش

بچه ها نگاهمان می کنند!

5 سال پیش

دزد دوچرخه - آخرین سکانس

5 سال پیش

سیاره ها

5 سال پیش

پسر بچه - مراسم صبحانه

5 سال پیش

پسر بچه - شروع کار

4 سال پیش

ابله - اثر آنتون چخوف

3 سال پیش

مسجد بابری ، معمای دمکراسی هندی

3 سال پیش

خط آهنی در صحرا

3 سال پیش

صدای جنگ در قره باغ بلند است! آتش بسی دیده نمی شود. ( الجزیره)

3 سال پیش

گاندی ، تریلر فیلم سال 1982

3 سال پیش

بانک ! فیلم صامت از چارلی چاپلین

3 سال پیش

'گاندی ! فیلم سینمایی زندگی مهاتما

4 سال پیش

فیلم 2016 Mine مین | دوبله فارسی

3 سال پیش

سکانس نگاه به اپ

3 سال پیش

صحنه ای از فیلم " مین "

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت