گردو چربی های انباشته شده در رگ ها را یکباره آب می کند! کسانی که روزانه 5 عدد گردو می خورند، نمی دانند کلسترول چیست
گردو در کنار محتوای غنی ویتامین E و پلی فنول‌ها، میزان آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سایر آجیل‌ها دارد. مطالعه ای که بر روی بزرگسالان انجام شد نشان داد که پس از خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو، از آسیب اکسیداتیو کلسترول بد جلوگیری می کند. آشکار کرد. هنگامی که کلسترول بد در شریان ها جمع می شود، می تواند منجر به تصلب شرایین شود. بنابراین، مصرف منظم گردو ممکن است برای سلامت عروق و قلب شما مفید باشد. همچنین گردو نسبت به سایر مغزها از نظر محتوای امگا 3 غنی تر است. 28 گرم گردویی که مصرف می کنید حاوی 2.5 گرم امگا 3 است. با این حال، پلی فنول های موجود در گردو به مبارزه با عفونت و التهاب در بدن کمک می کند. گردو از سلامت روده حمایت می کند، می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، کیفیت اسپرم را بهبود بخشد، ویتامین و مواد معدنی بالایی را پشتیبانی می کند و در برابر افسردگی موثر است.
برگر گوسفندی زوج چینی
سادگی زندگی و شادمانی را در یک کباب خوردن هم می توان دید .....................
تخم مرغ غذای خوبی برای حفظ سلامتی است
یکی از همه کاره ترین غذاهای روی زمین، تخم مرغ یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی است. تخم مرغ نه تنها ساده ترین غذا برای همراهی با هر وعده غذایی است، بلکه برای تغذیه کلی بسیار سالم و عالی است. اما آیا می توانید بیش از نیازتان تخم مرغ بخورید؟ اگر هر روز تخم مرغ بخورید چطور؟ گاهی اوقات افراط در یک چیز خوب می تواند ایده بدی باشد. اگر هر روز تخم مرغ می خورید، در اینجا 7 اتفاقی که واقعاً برای بدن شما می افتد، آورده شده است.
غذای جگر را چگونه آماده کنیم
یک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید
نان گردی به اسم یاغلی کوکه
چورکچی در مغازه نانوایی اش به تنهایی خمیر را آماده می کند و سپس در "تندیر" خمیر را به شکل "کوکه"، نان گردی مسطح تحویل مشتری اش می دهد که مردمان آن را با احترام درون سفره ای قرار داده و با شکر ایزدی و با لذت همراه غذایشان خواهند خورد و .........نان او نام فانتزی ندارد ، نان لوکس نیست ، اما کیفیت و مرغوبیت کار مقصود آقا و محصول تجربه اش"یاغلی کوکه" را بارها برتر از تمام نان های ممکن لوکس قرار می دهد ! هنرمندی و توانمندی او در هیچ جا ثبت نمی شود ؛روش کار او مدون نمی شود ، محصول کارش شناخته نمی گردد! بجز در خاطره انسان ها که بگویند ؛ چه نان برتری ! و به قول خیلی قدیمی ها "عجب جیس چورکدی" ..................... او از چورکچی های توانمند شهر ماست.
روی همین حالا تمرکز کنید، نه آینده دور، تا با انگیزه بمانید و در مسیر اهداف بلندمدت سلامتی خود باشید
این یک صحنه آشنای آغاز سال است. شما متعهد به سبک زندگی سالم تری هستید و مصمم هستید که این بار متفاوت باشد. یخچال شما مملو از میوه ها و سبزیجات است، غذاهای فرآوری شده را دور ریخته اید و برنامه تمرینی شما با قلم در برنامه ریز روزانه شما نوشته شده است. با این حال، وقتی یک روز صبح بیرون می روید، عطر وسوسه انگیز دونات های تازه در فضا پخش می شود. چگونه می توانید در برابر دعوت این غذای شیرین مقاومت کنید و به انتخاب های سالم خود پایبند باشید؟ خرد متعارف، مبتنی بر سال‌ها تحقیق، نشان می‌دهد که بهترین راه برای مقاومت در برابر انتخاب‌های ناسالم، فکر کردن به عواقب بلندمدت آن است. به عنوان مثال، می توانید در نظر بگیرید که چگونه قند اضافه شده ناشی از خوردن دونات زیاد می تواند منجر به دیابت و چاقی شود. این بحث ادامه می‌دهد که فکر کردن در مورد این پیامدهای درازمدت باید به شما کمک کند در حال حاضر زیاده‌روی نکنید و بهتر در فکر اهداف خود بمانید.
مطالعه جدید نشان می دهد تجویز میوه ها و سبزیجات می تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری ها را بهبود بخشد
سلامت افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و چاقی زمانی بهبود یافت که آنها می توانستند میوه و سبزیجات را با نسخه پزشک و سایر متخصصان بهداشتی دریافت کنند. در مطالعه جدید ما دریافتیم که سطح قند خون، فشار خون و وزن این بیماران بهبود یافته است............پیشرفت‌هایی که در نتایج بالینی دیدیم می‌تواند تأثیر معناداری بر سلامت کلی داشته باشد. به عنوان مثال، فشار خون سیستولیک یا فشار خون در طول ضربان قلب، بیش از 8 میلی متر جیوه یا میلی متر جیوه کاهش می یابد، در حالی که فشار خون دیاستولیک یا فشار خون بین ضربان قلب، نزدیک به 5 میلی متر جیوه کاهش می یابد. برای زمینه، این حدود نیمی از افتی است که از طریق داروهایی که فشار خون را کاهش می دهند، به دست می آید.
تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.
یک صبحانه کامل را در این مجموعه می توان یافت ، تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.!
نان ، تخم مرغ ، سبزیجات و پنیر
یک مجموعه ساده برای صبحانه که می تواند به شکلی خوب آراسته شود
کمپوت مورد علاقه همه از دوران کودکی
اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است. کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. وقتی آب سرد شود، میوه‌های خشک به‌اندازه‌ای نرم می‌شوند که گویی روی آتش پخته شده‌اند و کمپوت معطر می‌شود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.
انگور میوه سلامتی
انگور با همه رنگ هایش در خدمت سلامتی است! و انگور چه فوایدی دارد! انگور که به رنگ بنفش است از سرطان سینه جلوگیری می کند. تحقیقات همچنین نشان داده است که انگور می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد و از کاهش بینایی مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند. انگور سیاه " شانی " دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی قوی است و می تواند در برابر عفونت ها از جمله ویروس تبخال محافظت کند.
نارشراب، شربت شب یلدای نارهای آذربایجان
اکنون فصل نار است و این میوه بسیار زیبا و متفاوت بازار را پر کرده است "نارشراب" شربتی نوشیدنی از نار است که به شیوه سنتی در آذربایجان آماده می شود !
آماده سازی مربای انگور + ویدئو
فصل انگور است و برای آماده کردن مربای انگور بهترین زمان است
کدو سبز در سس تند برای زمستان + ویدئو
برای نگهداشتن کدو جهت استفاده در زمستان با سس تند، روش روسی آن قابل استفاده است ، برای تهیه سس می توان به ترتیب زیر عمل کرد
آجیکای گوجه فرنگی و سیب یک غذای همراه گرجی
آجی به معنی تند در زبان ترکی است ، آجیکا در گرجستان و روسیه و کشورهای شوروی سابق جایگاه خاصی دارد ! آن را با آۀو، کدو ، گوجه فرنگی و انواع میوه ها و صیفی جات آماده می کنند!
تندیر یا تنور
برای ساخت تندیر فقط نیاز به 85 قطعه آجر نسوز بود. مابقی را بسادگی تهیه کردند و تندیر ساخته شد
در فصل هندوانه !خوراکی های هنذوانه !
قاچ زدن و انتظار دیدن سرخی هندوانه یک ماجرای هیجان انگیز است ، که همه آن را تجربه کرده اند ، اما تهیه خوراکی از پوست هندوانه برای ما تازگی دارد..
مربای گل های شقایق بهاری دشت
بهار دشت و گل های سرخ شقایق که در تبریز " لاله" گفته می شوند به غیر از زیبایی هایشان مربایی با طعم متفاوت را همراه خود دارند...............بهار فصل گل ، فصل مربای بهاری هم می شود
پنیر سنتی قفقازی با شیر تازه گوسفند
اکنون فصل شیر گوسفند و بز است ، بهترین استفاده از آن شیر ممکن می باشد........تهیه پنیر سنتی با طعم دل انگیز آن یک خاطره خوش بهاری است.................
شیرینی توت فرنگی بدون شکر
اکنون فصل توت فرنگی است ؛ رنگ شاد آن ،همه میوه فروشی ها را آذین بسته و الان می توان شیرینی توت فرنگی را بدون شکر آماده کرد ..................
فصل چیلک یا توت فرنگی
اکنون فصل چیلک یا همان توت فرنگی است ، بازار میوه در کل کشور متاثر از حضور آن است رنگ و تصویر خیره کننده اش بازاری بزرگ را برایش فراهم آورده است ، گفته می شود کردستان محل تولید فعلی بازار است توت فرنگی باغی همان توت فرنگی؛ یک گونه هیبریدی از جنس Fragaria است که در مجموع به عنوان توت فرنگی شناخته می شود، که در سراسر جهان برای میوه خود کشت می شود. این میوه به دلیل عطر مشخص، رنگ قرمز روشن، بافت آبدار و شیرینی آن بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. به مقدار زیاد، چه تازه و چه در غذاهای آماده مانند مربا، آب میوه، پای، بستنی، میلک شیک و شکلات مصرف می شود. طعم دهنده ها و رایحه های مصنوعی توت فرنگی نیز به طور گسترده در محصولاتی مانند آب نبات، صابون، براق کننده لب، عطر و بسیاری دیگر استفاده می شود.
خردل وحشی از دل طبیعت
فصل خردل وحشی است: تهیه و آشپزی آن را از محیط سبز می توان انجام داد .
شام و افطار در فضای باز + ویدئو
ماه رمضان و افطار در فضای باز می تواند بسیار خوشایند باشد ...................................................
کاشت گل های بهاری و پخت غذای ازبک
بهار فصل گل و گلکاری است ، آنها با کاشتن گل ها در فضای باز به پخت گوشت گوساله به روش ازبک ها هم می پردازند