چگونه رژیم غذایی میتواند از آسیبهای عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کندتعداد فزایندهای از افراد بالای ۵۰ سال به انجام ورزشهای بدنی روی آوردهاند؛ و انجمنهای پزشکی نیز به شدت این روند را مثبت ارزیابی میکنند. ورزش نه تنها نقش پیشگیرانه از بیماریها دارد، بلکه بخشی از درمان بسیاری از بیماریها نیز محسوب میشود. با این حال، آغاز ورزش در این دوره از زندگی نیازمند مراقبتهایی خاص است، بهویژه برای کسانی که پیشتر فعالیت بدنی نداشتهاند یا دچار اضافهوزن یا چاقی هستند. تحقیقات نشان دادهاند که آغاز ورزش با تمرینهای سنگین میتواند به آسیبهای عضلانی و اسکلتی قابلتوجهی منجر شود، بهویژه اگر با رژیم غذایی نامناسب همراه باشد. این خطر پس از ۵۰ سالگی بیشتر است، زیرا بهطور طبیعی توده عضلانی و استخوانی بدن کاهش مییابد. پیش از شروع هر برنامه ورزشی جدید، انجام یک ارزیابی کامل بهویژه برای بررسی نیاز به مکملهای ریزمغذی توصیه میشود.
مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت میکنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنیددوست همیشگی افراد پر مشغله ، خسته و بیمار، پایه زندگی دانشگاهی، و سنگ بنای هر کیت بقا یا تجهیزات کمپینگ. قوطیها هستند، بکارگیری قوطی ها روشی برای حفظ انواع مختلف غذا و نوشیدنیاست در حالی که مواد مغذی و طعم آنها را حفظ میکند. این روش حفظکنندگی دههها در سیستم غذایی ما وجود داشته و یکی از بسیاری از مزیت آن این است که این ظروف فلزی میتوانند سالها در انبارهای ما بدون خراب شدن باقی بمانند. این سنت باعث شده مردم قوطیهای کنسرو را به عنوان روشی ایمن برای حفظ غذا ببینند. با این حال، برای اطمینان از ایمنی آنها، باید درک عمیقتری از تعاملات شیمیایی ممکن بین ظروف و غذا داشته باشیم. مگر اینکه آسیب یا زنگزدگی روی قوطیهای کنسرو مشاهده کنید، میتوانید عموما مطمئن باشید که آنچه داخل آن است ایمن است. بسیاری از افراد از قوطیهای فرورفته دوری میکنند، و به حق، زیرا فرورفتگیها میتوانند سوراخهای ریزی ایجاد کنند که همیشه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند. این میتواند اجازه ورود باکتریها را بدهد و غذا داخل را بالقوه آلوده کند. با این حال، مسائل ایمنی غذایی ناشی از اجزای خود قوطیها اغلب نادیده گرفته شده یا حداقل به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفتهاند. این موضوع، برای مثال، قرار گرفتن احتمالی در معرض مواد خطرناک از طریق استفاده از روغن کنسرو تن ماهی برای سس سالاد است. اما چه موادی در میان است؟ و مهمتر از همه، چه خطراتی ممکن است ما را در معرض قرار دهیم؟
«من حشرهها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راستگرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشراتدر دهه ۲۰۲۰، مفسران و سیاستمداران در سراسر طیف سیاسی راست، نظریه توطئهای را که از اینترنت نشأت گرفته تقویت کردهاند؛ این نظریه میگوید نیروهای نخبه در حال توطئهاند تا همه ما را وادار به خوردن حشره کنند. آنها معمولاً زیر شعار «من حشرهها را نخواهم خورد» گرد میآیند و با قدرت با مصرف انسانی حشرات مخالفت میکنند. بسیاری از این افراد ادعا میکنند که اتحادیه اروپا قصد دارد خوردن حشره را به عموم مردم تحمیل کند و در همین حال، کشاورزی سنتی و مصرف گوشت را در پوشش «توافقنامه سبز اروپا» – طرح این اتحادیه برای حذف گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۵۰ و جداسازی رشد اقتصادی از مصرف منابع – نابود کند. مخالفت با خوردن حشره به نمادی برای اعتراض به سیاستهای زیستمحیطی اتحادیه اروپا، ابراز تردید و دشمنی با بروکسل، و اهریمنسازی از رقبای سیاسی بدل شده است. اما با نگاهی دقیقتر، نظریه توطئهای که در پس این مخالفتها نهفته است، پژواکهای بسیار قدیمیتر و شومتری دارد.
بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستنداین مطالعه محصولات فاقد گلوتن را با همتایان حاوی گلوتن مقایسه کرد و یافته ها نشان داد که بسیاری از مزایای درک شده محصولات فاقد گلوتن – مانند کنترل وزن و مدیریت دیابت – اغراق آمیز هستند. در حال حاضر، بسیاری از محصولات فاقد گلوتن فاقد فیبر غذایی، پروتئین و مواد مغذی ضروری هستند. تولیدکنندگان اغلب برای جبران این کمبودها، مکمل ها را اضافه میکنند، اما اضافه کردن فیبرهای غذایی در فرآیند تولید میتواند هضم پروتئین را مختل کند. علاوه بر این، محصولات فاقد گلوتن به طور کلی حاوی سطح قند بالاتری نسبت به محصولات حاوی گلوتن هستند. پیروی طولانی مدت از رژیم غذایی فاقد گلوتن با افزایش شاخص توده بدنی (BMI) و کمبودهای تغذیه ای مرتبط است. محصولات فاقد گلوتن – که در ایالات متحده به عنوان محصولاتی تعریف میشوند که حاوی کمتر یا مساوی ۲۰ قسمت در میلیون گلوتن هستند – عمدتاً فاقد گندم، چاودار، جو و گاهی اوقات جو دوسر هستند که همه آنها منابع غنی از آرابینوکسیلان، یک پلیساکارید غیرنشاسته ای مهم، محسوب میشوند. آرابینوکسیلان چندین فواید سلامتی ، از جمله ترویج باکتریهای مفید روده، بهبود هضم، تنظیم سطح قند خون و حمایت از میکروبیوتای متعادل روده دارد. مطالعه ما همچنین اشاره کرد که یافتن یک محصول فاقد گلوتن که در تمام زمینه های تغذیهای مانند محتوای بالای پروتئین و فیبر با کربوهیدرات و قند کم، عملکرد خوبی داشته باشد، دشوار است. از سوی دیگر، نان فاقد گلوتن حاوی دانه ها به طور قابل توجهی فیبر بیشتری – ۳۸.۲۴ گرم در هر ۱۰۰ گرم – نسبت به همتایان حاوی گلوتن خود دارد. این احتمالاً به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای جبران کمبود فیبر با استفاده از موادی مانند شبه غلات (مانند آمارانت و کینوا) و هیدروکلوئیدها – ماکرومولکول های محلول در آب مورد استفاده در محصولات پخته شده فاقد گلوتن ساخته شده با آرد کینوا – است. با این حال، این بهبودها بسته به تولیدکننده و منطقه متفاوت است. به عنوان مثال، محصولات فاقد گلوتن در اسپانیا تمایل به داشتن محتوای فیبر کمتری نسبت به همتایان حاوی گلوتن خود دارند.
والدین به زودی میتوانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنندوالدین در سراسر ایالات متحده به زودی میتوانند میزان سرب، آرسنیک، کادمیوم و جیوه موجود در غذایی که به کودکان خود میدهند را تعیین کنند. این امر بر اساس قانونی در کالیفرنیا که اولین از نوع خود است و امسال اجرایی شده، ممکن خواهد شد. از اول ژانویه ۲۰۲۵، هر شرکتی که محصولات غذای کودک را در کالیفرنیا میفروشد، موظف است ماهانه این چهار فلز سنگین را آزمایش کند. این قانون پنج سال پس از گزارشی از کنگره هشدار داد که سطوح خطرناکی از سرب و سایر فلزات سنگین در غذای کودک وجود دارد. هر محصول غذای کودک که در ظروف شیشهای، پاکتها، جعبهها و بستهها در کالیفرنیا فروخته میشود، باید برچسبی با کد QR داشته باشد که مصرفکنندگان بتوانند آن را اسکن کرده و آخرین نتایج آزمایش فلزات سنگین را بررسی کنند، اگرچه بسیاری از شرکتها هنوز این قانون را رعایت نکردهاند. از آنجایی که شرکتها به ندرت محصولات را فقط برای یک ایالت بستهبندی میکنند، والدین و مراقبان در سراسر کشور میتوانند این کدهای QR را اسکن کرده یا به وبسایت شرکتها مراجعه کنند و نتایج را مشاهده کنند.
روغنهای دانهای سمی هستند!روغنهای دانهای بهدلیل اینکه برخلاف پیه گاو، که حاوی چربیهای اشباع است و سطح کلسترول را افزایش میدهد، حاوی چربیهای غیراشباع هستند که میتوانند سطح کلسترول را کاهش دهند، به جزء اصلی رژیم غذایی آمریکاییها تبدیل شدهاند. از نظر تئوری، این بدان معناست که آنها باید خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهند. اما تحقیقات نشان میدهد که روغنهای دانهای مختلف تأثیرات متفاوتی بر خطر بیماریهای قلبی دارند. علاوه بر این، نشان داده شده است که روغنهای دانهای خطر میگرن را نیز افزایش میدهند. این احتمالاً بهدلیل سطح بالای اسیدهای چرب امگا-۶ در آنها است. این چربیها میتوانند التهاب را افزایش دهند، که یک حالت فعالشدن سیستم ایمنی است و میتواند مضر باشد..................روغنهای دانهای – که اغلب بهاشتباه "روغنهای گیاهی" نامیده میشوند – همانطور که از نامشان پیداست، روغنهایی هستند که از دانههای گیاهان استخراج میشوند. این برخلاف روغن زیتون و روغن نارگیل است که از میوهها بهدست میآیند. افرادی که استفاده گسترده از آنها را محکوم میکنند، اغلب به "هشت مورد منفور" از روغنهای دانهای اشاره میکنند: کانولا، ذرت، سویا، پنبهدانه، دانه انگور، آفتابگردان، گلرنگ و سبوس برنج. این روغنها پس از اختراع دستگاه پرس پیچی در سال ۱۸۸۸، که استخراج روغن از دانهها را در مقادیری که قبلاً هرگز ممکن نبود امکانپذیر کرد، بهطور بیسابقهای وارد رژیم غذایی انسان شدند. بین سالهای ۱۹۰۹ تا ۱۹۹۹، مصرف روغن سویا در ایالات متحده ۱۰۰۰ برابر افزایش یافت. این تغییر بهطور اساسی ترکیب بیولوژیکی ما را تغییر داد. بهدلیل افزایش مصرف روغنهای دانهای، در ۵۰ سال گذشته غلظت اسیدهای چرب امگا-۶ که آمریکاییها در بافت چربی خود حمل میکنند، ۱۳۶٪ افزایش یافته است.
املت انار خوش رنگ و خوش طعماملت یک غذای ساده و در عین حال پر طرفدار است ، آماده کردن آن آسان و سریع و هزینه اش کم ولی خوشمزه است! می توان با شکل دادن و استفاده از طعم دهنده های متفاوت آن را در شکل های متفاوت هم سر سفره آورد! برای طبخ املت انار شما نیاز به پیاز ، تخم مرغ و انار و در حد مناسب روغن ترجیحا روغن زیتون دارید ! ابتدا روغن را در تابه داغ کنید پیازهای خرد و آماده شده را در داخل روغن بریزید سپس با رنگین شدن پیازها ، دانه های انار را به پیازها اضافه کنید ! با تیره تر شدن رنگ پیازها ، تخم مرغ ها را در تابه بیاندازید . کمی بعد با پخته شدن تخم مرغ ها ؛ دانه های انار را برای تزیین مجدد روی تخم مرغ ها بپاشید ! اکنون غذای خوشرنگ و خوش طعم شما آماده است ! می توانید مهمانی شب چله را به برکت گرانی ها ، ساده ولی شادمان برگزار کنید!
چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟شاید در کودکی به شما گفته اند که هویج برای بینایی شما مفید است. با این حال، فواید هویج به همین جا ختم نمی شود! آب هویج به تقویت مو، رشد آن، بهبود وضعیت و افزایش حجم کمک می کند. به علاوه، نوشیدن منظم آبمیوه می تواند سفیدی مو را کند کند. از دندان ها و حفره دهان نیز مراقبت می کند . هویج به حذف پلاک و بقایای غذا کمک می کند، با میکروب های مضر مبارزه می کند و از ایجاد پوسیدگی جلوگیری می کند. هویج برای بدن کودک در حال رشد بسیار مهم است. سرشار از کلسیم است که یک عنصر کلیدی برای رشد و نمو در استخوان است.
خواص مفید فلفل سیاهفلفل سیاه در تبت بسیار محبوب است. و دلیل خوبی دارد. این ادویه هضم غذا را بهبود می بخشد، به کاهش وزن کمک می کند، سلامت دهان را بهبود می بخشد و تعریق را افزایش می دهد که به دفع سموم کمک می کند. فلفل سیاه همچنین به درمان سرماخوردگی کمک می کند، خواص آنتی اکسیدانی را نشان می دهد و عملکرد شناختی را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد.
فواید دانه کنجددانه های کنجد به آرامی فشار خون را کاهش می دهد، سطح کلسترول را پایین می آورد و به پوست خاصیت ارتجاعی می بخشد. کنجد هضم غذا را نیز بهبود می بخشد. راهبان اغلب به من توصیه می کردند که کنجد را به غذای اصلی اضافه کنم، زیرا این محصول از بیماری های تنفسی جلوگیری می کند، قلب را تقویت می کند، اضطراب را کاهش می دهد و استخوان های سالم را حفظ می کند.
سیر برای ما بسیار مفید استسیر آنقدرها هم که به نظر می رسد بد نیست سیر منبع طبیعی بسیاری از مواد مغذی است که برای سلامت مردان مفید است. ترکیبات فعال آن مانند آلیسین و سولفیدها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی هستند. ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، حمایت از سیستم ایمنی سالم و بهبود گردش خون کمک کنند.
فواید انگورآنتی اکسیدان های موجود در انگور به کاهش سطح استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند که باعث بسیاری از بیماری های سیستم عصبی و قلبی عروقی می شود. انگور خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد، رگ های خونی را گشاد می کند و از تشکیل پلاک روی دیواره رگ های خونی جلوگیری می کند. انگور همچنین دارای خواص ضد پیری است، از مغز در برابر آسیب محافظت می کند و تأثیر مثبتی بر سلامت چشم دارد.
فصل خربزه پزشکان یادآوری می کنند که روزانه نمی توان بیش از 300 تا 500 گرم خربزه در روز مصرف کرد. همچنین مهم است که خربزه با معده خالی خورده نشود و این میوه نباید با لبنیات مصرف گردد.
نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی داردضرب المثل "قند بالا" که به دنبال خوردن یک خوراکی شیرین است، نمونه ای آشنا از اثرات بالقوه مثبت غذا بر خلق و خو است. از طرف دیگر، احساس «گرسنگی» - پدیدهای که گرسنگی به شکل خشم یا تحریکپذیری ظاهر میشود - نشان میدهد که چگونه آنچه میخوریم یا نمیخوریم، میتواند احساسات منفی را نیز برانگیزد. آخرین تحقیقات نشان می دهد که نوسانات قند خون تا حدی مسئول ارتباط بین آنچه می خوریم و احساسمان است. از طریق تأثیرات آن بر هورمون ها و سیستم عصبی ما، سطح قند خون می تواند سوختی برای اضطراب و افسردگی باشد. سلامت روان پیچیده است. عوامل اجتماعی، روانی و بیولوژیکی بیشماری وجود دارند که در نهایت تجربه هر فرد را تعیین میکنند. با این حال، کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده متعدد نشان دادهاند که رژیم غذایی یکی از عوامل بیولوژیکی است که میتواند بهطور قابلتوجهی بر خطر علائم افسردگی و اضطراب، بهویژه در زنان تأثیر بگذارد.
حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسدحشرات در حال خزیدن، پریدن و گاهی اوقات ازدحام کردن، علیرغم تصویری که باعث کاهش رشد مصرف آنها میشود، مدتهاست توسط انسان خورده شدهاند. بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، یک چهارم از جمعیت جهان - یا حدود 2 میلیارد نفر - حشرات مانند سوسک، کرم، زنبور عسل، زنبور، مورچه و ملخ را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود مصرف می کنند. و فقط انسان ها نیستند. حشرات غذای باکیفیت برای دام، طیور و ماهی نیز هستند.
شباهتهای «غذاهای فوق فرآوری شده» و سیگار: از افزایش خطر مرگ زودرس تا اعتیادآور بودنیک دانشمند علوم تغذیه که ۱۵ سال پیش به همراه تیمش مبدع اصطلاح غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) بود، میگوید با توجه به شواهد رو به رشد درباره خطرات مصرف این غذاها که جایگزین رژیمهای غذایی سالم در سراسر جهان شدند، باید درباره آنها نیز به سبک محصولات «دخانیات» هشدار داده شود. این هشدار جدی در بحبوحه افزایش سریع مصرف جهانی «غذاهای فوق فرآوری شده» از جمله نوشابههای گازدار، غذاهای آماده و فست فود داده شده است. پروفسور کارلوس مونتیرو از دانشگاه سائوپائولو که این هفته سخنران کنگره بینالمللی چاقی نیز بوده، با اشاره به خطر فزاینده «غذاهای فوق فرآوری شده» برای کودکان و بزرگسالان میگوید: «علیرغم خطراتی که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده برای سلامتی از جمله ابتلا به بیماریهای مزمن دارند، سهم آنها در رژیمهای غذایی جهانی رو به افزایش است. کیفیت پایین این نوع غذاها، در همهگیر شدن چاقی و سایر بیماریهای مزمن مانند دیابت نقش مهمی داشته است.» در بریتانیا و ایالات متحده، در حال حاضر بیش از نیمی از میانگین رژیم غذایی افراد را غذاهای فوق فرآوری شده تشکیل می دهد و این میزان، برای برخی بویژه افراد جوانتر، فقیرتر یا ساکنان مناطق محروم تا ۸۰ درصد میرسد.
گردو چربی های انباشته شده در رگ ها را یکباره آب می کند! کسانی که روزانه 5 عدد گردو می خورند، نمی دانند کلسترول چیستگردو در کنار محتوای غنی ویتامین E و پلی فنولها، میزان آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سایر آجیلها دارد. مطالعه ای که بر روی بزرگسالان انجام شد نشان داد که پس از خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو، از آسیب اکسیداتیو کلسترول بد جلوگیری می کند. آشکار کرد. هنگامی که کلسترول بد در شریان ها جمع می شود، می تواند منجر به تصلب شرایین شود. بنابراین، مصرف منظم گردو ممکن است برای سلامت عروق و قلب شما مفید باشد. همچنین گردو نسبت به سایر مغزها از نظر محتوای امگا 3 غنی تر است. 28 گرم گردویی که مصرف می کنید حاوی 2.5 گرم امگا 3 است. با این حال، پلی فنول های موجود در گردو به مبارزه با عفونت و التهاب در بدن کمک می کند. گردو از سلامت روده حمایت می کند، می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، کیفیت اسپرم را بهبود بخشد، ویتامین و مواد معدنی بالایی را پشتیبانی می کند و در برابر افسردگی موثر است.
برگر گوسفندی زوج چینیسادگی زندگی و شادمانی را در یک کباب خوردن هم می توان دید .....................
تخم مرغ غذای خوبی برای حفظ سلامتی استیکی از همه کاره ترین غذاهای روی زمین، تخم مرغ یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی است. تخم مرغ نه تنها ساده ترین غذا برای همراهی با هر وعده غذایی است، بلکه برای تغذیه کلی بسیار سالم و عالی است. اما آیا می توانید بیش از نیازتان تخم مرغ بخورید؟ اگر هر روز تخم مرغ بخورید چطور؟ گاهی اوقات افراط در یک چیز خوب می تواند ایده بدی باشد. اگر هر روز تخم مرغ می خورید، در اینجا 7 اتفاقی که واقعاً برای بدن شما می افتد، آورده شده است.
غذای جگر را چگونه آماده کنیمیک کاسه کوچک برداشته و یک تخم مرغ را درون آن بشکنید . نشاسته را به تخم مرغ بریزید. با استفاده از چنگال ، مخلوط را بزنید. وقتی آن را تمام کردید ، تخم مرغ را با نشاسته روی جگرخرد شده بریزید. به مدت 1 ساعت آن را کنار بگذارید
نان گردی به اسم یاغلی کوکه چورکچی در مغازه نانوایی اش به تنهایی خمیر را آماده می کند و سپس در "تندیر" خمیر را به شکل "کوکه"، نان گردی مسطح تحویل مشتری اش می دهد که مردمان آن را با احترام درون سفره ای قرار داده و با شکر ایزدی و با لذت همراه غذایشان خواهند خورد و .........نان او نام فانتزی ندارد ، نان لوکس نیست ، اما کیفیت و مرغوبیت کار مقصود آقا و محصول تجربه اش"یاغلی کوکه" را بارها برتر از تمام نان های ممکن لوکس قرار می دهد ! هنرمندی و توانمندی او در هیچ جا ثبت نمی شود ؛روش کار او مدون نمی شود ، محصول کارش شناخته نمی گردد! بجز در خاطره انسان ها که بگویند ؛ چه نان برتری ! و به قول خیلی قدیمی ها "عجب جیس چورکدی" ..................... او از چورکچی های توانمند شهر ماست.
روی همین حالا تمرکز کنید، نه آینده دور، تا با انگیزه بمانید و در مسیر اهداف بلندمدت سلامتی خود باشیداین یک صحنه آشنای آغاز سال است. شما متعهد به سبک زندگی سالم تری هستید و مصمم هستید که این بار متفاوت باشد. یخچال شما مملو از میوه ها و سبزیجات است، غذاهای فرآوری شده را دور ریخته اید و برنامه تمرینی شما با قلم در برنامه ریز روزانه شما نوشته شده است. با این حال، وقتی یک روز صبح بیرون می روید، عطر وسوسه انگیز دونات های تازه در فضا پخش می شود. چگونه می توانید در برابر دعوت این غذای شیرین مقاومت کنید و به انتخاب های سالم خود پایبند باشید؟ خرد متعارف، مبتنی بر سالها تحقیق، نشان میدهد که بهترین راه برای مقاومت در برابر انتخابهای ناسالم، فکر کردن به عواقب بلندمدت آن است. به عنوان مثال، می توانید در نظر بگیرید که چگونه قند اضافه شده ناشی از خوردن دونات زیاد می تواند منجر به دیابت و چاقی شود. این بحث ادامه میدهد که فکر کردن در مورد این پیامدهای درازمدت باید به شما کمک کند در حال حاضر زیادهروی نکنید و بهتر در فکر اهداف خود بمانید.
مطالعه جدید نشان می دهد تجویز میوه ها و سبزیجات می تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری ها را بهبود بخشد سلامت افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و چاقی زمانی بهبود یافت که آنها می توانستند میوه و سبزیجات را با نسخه پزشک و سایر متخصصان بهداشتی دریافت کنند. در مطالعه جدید ما دریافتیم که سطح قند خون، فشار خون و وزن این بیماران بهبود یافته است............پیشرفتهایی که در نتایج بالینی دیدیم میتواند تأثیر معناداری بر سلامت کلی داشته باشد. به عنوان مثال، فشار خون سیستولیک یا فشار خون در طول ضربان قلب، بیش از 8 میلی متر جیوه یا میلی متر جیوه کاهش می یابد، در حالی که فشار خون دیاستولیک یا فشار خون بین ضربان قلب، نزدیک به 5 میلی متر جیوه کاهش می یابد. برای زمینه، این حدود نیمی از افتی است که از طریق داروهایی که فشار خون را کاهش می دهند، به دست می آید.
تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.یک صبحانه کامل را در این مجموعه می توان یافت ، تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.!