گردشی در شهر باغ ، شعر و شراب حافظ
شیراز یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری ایران، پایتخت فرهنگی کشور و شهر باغ‌ها، شعر و شراب حافظ است . باغ ارم (باغ ارم) شیراز در فهرست میراث جهانی یونسکو، یکی از نه باغ ایرانی است.
مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف؛ انعطاف منافاتی با اصول ندارد
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در پردازش معنای سه کلیدواژه «عزت، حکمت و مصلحت» در مقوله سیاست خارجی، گفتند: «عزت»، نفی «دیپلماسی التماسی چه در کلام و چه در محتوا» و پرهیز از چشم دوختن به حرف و تصمیم مقامات کشورهای دیگر است. ایشان تکیه نکردن بر اصول در سیاست خارجی را خلاف عزت و باعث تذبذب دانستند و افزودند: در همه مسائل جهانی در «حرف و اقدام و مواجهه با اقدام دیگران»، عزتمندانه و متکی بر اصول حرکت میکنیم. رهبر انقلاب معنای حقیقی «حکمت» را رفتار و گفتار «خردمندانه، اندیشیده‌شده و محاسبه‌شده» برشمردند و گفتند: هر حرکتی در سیاست خارجی باید عقلانی و فکر‌شده باشد و تصمیمات و اقدامات دفعی و بدون حساب در مقاطعی به کشور ضربه زده است. ایشان نداشتن اعتماد بی‌جا به طرف‌های مقابل را روی دیگر مفهوم «حکمت» برشمردند و گفتند: البته نباید هر حرفی را در عالم سیاست دروغ دانست؛ چرا که حرف‌های صادقانه و قابل قبول وجود دارد اما نباید به همه حرف‌ها اعتماد کرد. «مصلحت» به مفهوم داشتن انعطاف در موارد لازم برای دور زدن موانع سخت و صخره‌ای و ادامه دادن مسیر، کلیدواژه مهم دیگری بود که رهبری به تبیین آن پرداختند. ایشان گفتند: حفظ اصول منافاتی با مصلحت به معنای یاد شده ندارد. البته چند سال قبل که مفهوم «نرمش قهرمانانه» مطرح شد، در خارج و برخی در داخل برداشت غلط کردند؛ چرا که مصلحت یعنی یافتن راهی برای گذشتن از کنار موانع دشوار وادامه دادن راه برای رسیدن به هدف.
آثار به جای مانده از دژ باستانی بارو توسط شهرداری مورد تهاجم قرار گرفت
ظهر روز سه شنبه فیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در آن دیوار باروی منتسب به دوران هخامنشی در گلپایگان با ماشین آلات ساختمانی در حال تخریب است. مصطفی قانونی روز سه‌شنبه در گفت وگو با ایرنا، درباره این موضوع اظهار داشت: شهرداری بدون استعلام از میراث فرهنگی اقدام به تخریب این دیوار کرد که با حضور یگان حفاظت میراث فرهنگی گلپایگان، عملیات تخریب آن متوقف شد. قانونی ادامه داد: اگرچه این دیوار جزو آثار ملی ثبت شده نیست، اما برای هرگونه عملیاتی درباره آن استعلام از اداره میراث فرهنگی ضروری است. وی خاطرنشان کرد: از بارویی که در گلپایگان به دوران هخامنشی منتسب می شود همین دیوار هفت تا هشت متری باقی مانده است. گلپایگان یکی از شهرستان‌های استان اصفهان است و با پیشینه باستانی و تاریخی هفت هزار ساله حدود ۲۵۰ اثر تاریخی، فرهنگی و گردشگری دارد که ۲۹ اثر تاریخی آن در فهرست آثار ملی ثبت شده است................................در گذشته كه سپاه منظم وجود نداشت برای جنگ ها می بایست سپاهیان محلی را در یك نقطه برای جنگ جمع می كردند و گلپایگان به خاطر موقعیت خاص خودش یكی از پادگان های مهم نظامی بوده است .وجود پل قدیمی رودخانه كه پایایه های آن منصوب به دوران ساسانی است و دژ مقابل آن كه به قلعه گبرب معروف است و جنبه دژبانی داشته مؤید این گمان می باشد و به احتمال زیاد دیوار بارو در همین زمان به دور شهر احداث شده است .
گردشی در اصفهان
شهر اصفهان دو بار پایتخت ایران بوده است. اصفهان در زمان سلسله صفویه از قرن شانزدهم تا هجدهم زمانی که بهترین آثار تاریخی آن ایجاد شد، بیشترین شکوفایی را داشت. اصفهان یکی از مهمترین مراکز معماری جهان اسلام است. 3 میراث جهانی یونسکو در اصفهان وجود دارد: میدان نقش جهان، مسجد جامع و باغ ایرانی (با نمایندگی چهل ستون در اصفهان).
از شبهه هم نباید رنجید و همچنانکه مرحوم شهید مطهری خودش شبهه و پاسخ آن را کشف می‌کرد، باید برای مواجهه با شبهه آماده شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ثروت عظیم و تهدیدزدای حضور و بنیه مردمی برای نظام را حیاتی دانستند و گفتند: علما فارغ از داشتن یا نداشتن مسئولیت دولتی، برای حفظ این سرمایه عظیم وظایف سنگینی دارند که مهمترین آن جهاد تبیین است، ضمن اینکه «تقوا، صداقت، پاکدستی، پرهیز از موارد شبهه‌ناک، انگیزه خدایی و دعوت کردن با عمل نه فقط با زبان» مردم را دلگرم و خاطرجمع می‌کند. ایشان علما را به ارتباط با جوانان و دانشجویان و حضور در مراکز دانشجویی سفارش کردند و گفتند: با حرف نو، بیان نو و منطق نو، با جوانان گفتگو و گره‌های ذهنی آنها را باز کنید البته در برابر شبهاتی هم که پاسخ آنها را نمی‌دانیم بگوییم نمی‌دانم یا باید بررسی کنم. رهبر انقلاب، تشکیل حلقه‌های معرفتی از فضلای جوان و پُر شمار و صاحب‌فکر در شهرهای مختلف با محوریت علمای بزرگ و اعضای مجلس خبرگان را گامی دیگر برای ارتباط مؤثر با جوانان، خواندند و افزودند: از شبهه هم نباید رنجید و همچنانکه مرحوم شهید مطهری خودش شبهه و پاسخ آن را کشف می‌کرد، باید برای مواجهه با شبهه آماده شد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: شبهات مانند تحریم‌ها است و موجب مطالعه و فکر و تحقیق برای پاسخگویی می‌شود همان‌طور که تحریم‌ها ما را وادار کرد در مسائل مختلفی مانند دفاعی، درمانی و سلامت به دستاوردهای جدیدی دست یابیم که اگر تحریم‌ها نبود، مطمئناً این پیشرفت‌های فنی و صنعتی وجود نداشت. ایشان سؤالها و شبهه‌های جوانان را نیازمند بیان منطقی و اقناعی دانستند و گفتند: مراقب باشیم حرف سست و بی‌منطق نزنیم که البته وظیفه پشتیبانی فکری مجموعه‌های جوان و افراد صاحب فکر، برعهده حوزه علمیه قم و سایر حوزه‌های علمیه است.
ضعف‌های کشور را با نگاه انقلابی می‌توان بر طرف کرد نه نگاه ارتجاعی
ایشان تأکید بر پیشرفت‌ها را به معنی انکار ضعف‌ها ندانستند و گفتند: ضعف‌ها و کمبودهای زیادی به دلایل مختلف در کشور وجود دارد که بعضی از آنها مانند گرانی، تورم و کاهش ارزش پول ملی برای مردم محسوس است و در بخش‌های دیگر مانند بخش‌های اداری هم ضعف‌هایی وجود دارد اما در مقابل این ضعفها، دو نوع نگاه می‌توان داشت. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: نگاه و رویکرد اول این است که با نگاه به دستاوردها، بفهمیم این توان وجود دارد که با همان همتی که به این پیشرفت‌ها دست یافته‌ایم، امکان برطرف کردن ضعف‌ها نیز وجود دارد که این نگاه، نگاه انقلابی است. ایشان در تبیین نگاه دیگر که از آن به «نگاه ارتجاعی» تعبیر کردند، گفتند: با نگاه ارتجاعی به ضعف‌ها، اینگونه نتیجه گرفته می‌شود که فایده‌ای ندارد و نمی‌شود کاری کرد بنابراین باید دست روی دست بگذاریم یا نِق بزنیم و ضعف‌ها را با صدای بلند مطرح کنیم و حتی مثل برخی‌ها اصل انقلاب و جمهوری اسلامی را انکار کنیم.
پیشرفتهای ۴۰ساله نشان‌دهنده صحت تحلیل انقلاب از جهان در مقابل تحلیل غربگراها است
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه دانشگاهیان ما اجازه ندادند کشور محتاج غربی‌ها بماند، گفتند: نخبگان دانشگاهی ما بدون هیچ مبالغه، موجب آبروی ایران هستند و در هر زمینه‌ای دانشمندان ما ورود و تمرکز کردند، تحسین مجامع علمی جهان را برانگیختند بنابراین هم باید دیگران قدر شما را بدانند هم خودتان، و من نیز بسیار قدردان شما هستم.
شهر تاریخی یزد، ایران
یزد یک شهر کویری باستانی خیره کننده در ایران، با معماری منحصر به فرد ایرانی و خط افق منحصر به فرد است که توسط بادگیرها (برج های بادی که برای سرمایش غیرفعال در ساختمان ها استفاده می شود) چیدمان شده است. شهر قدیم یزد به کوچه های پرپیچ و خم و خانه های خشتی شهرت دارد
مهمترین توفیق دولت احیاءامید و اعتماد مردم بود به وعده‌ها عمل کنید تا آسیب نبیند
«سرعت عمل و حضور در محل حوادث طبیعی و پیش‌بینی‌نشده به نشانه همدردی دولت با مردم»، «زدوده شدن رقابتهای منفی و مناقشه‌برانگیز در روابط بین قوا که موجب آشفته کردن ذهن مردم می‌شد»، «تأکید بر مراقبت جدی سه قوه در استمرار این تلاش آرامش‌بخش» و «جوانگرایی» از دیگر توفیقات دولت بود که رهبر انقلاب به آنها پرداختند. ایشان گفتند: البته مدیران و مسئولان جوان هم در مواردی اشتباه و خطا می‌کنند اما در مجموع دمیده شدن روح جوانی در دولت و مجلس و پرورش مدیران قوی، ارزش صبوری در مقابل این خطاها و رفع تدریجی آنها را دارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «خارج کردن جامعه از چشم انتظاری برای تصمیم‌گیری و اقدام دیگران»، «پرهیز از شرطی کردن کشور» و «اهمیت دادن به ظرفیت‌های داخلی» را از دیگر موفقیت‌های قوه مجریه خواندند. ایشان دولت سیزدهم را «مسئولیت‌پذیر» دانستند و گفتند: در یک سال اخیر شنیده نشد که دولت فرافکنی و بهانه‌تراشی کند و بگوید «اختیار نداریم» و یا «نمی‌گذارند». «رویکردهای خوب در زمینه سیاست خارجی و فرهنگ» و «برجسته کردن شعارهای انقلاب از جمله عدالت‌طلبی، حمایت از مستضعفان، پرهیز از اشرافی‌گری و استکبار ستیزی» از دیگر نقاط برجسته دولت بود که رهبر انقلاب بیان کردند.
خرانق، یزد ، شهر ارواح 1000 ساله
خرانق (به معنی "محل تولد خورشید") شهر ارواح است که با یک ساعت رانندگی از یزد در ایران فاصله دارد. خرانق تقریباً از 4000 سال پیش سکونت داشته است، اما اکنون بناهای خشتی (خشت و گلی) فرسوده باقی مانده که مسافران را از سراسر جهان به خود جذب می کند، قدمت آن به هزار سال می رسد. اهالی خرانق وقتی آن را ترک کردند که ذخایر آب خشک شد و شهر به ویرانه تبدیل شد.
کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل و همه طرحهای سازش با دشمن صهیونیست باطل شده است
رهبر انقلاب با اشاره به اینکه برخی دولتهای عربی به آمریکا گفته‌اند در حل مسئله فلسطین شتاب کند، افزودند: اگر منظور آنان این است که آمریکا پیش از بیرون رفتن از منطقه، هر مانع را از سر راه تثبیت رژیم غاصب بردارد، اولاً خیانت کرده و برای دنیای عرب ننگ آفریده‌اند، ثانیاً ساده‌لوحی به خرج داده‌اند زیرا کور نمی‌تواند عصاکش کور دگر شود.
پیام اسندار آذربایجان شرقی به مناسبت روز جمهوری اسلامی
استاندار آذربایجان‌شرقی در پیامی به مناسبت ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی، بر تلاش مضاعف مسئولان و همراهی اقشار مختلف مردم برای تحقق اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تاکید کرد.
تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین موجب پیشرفت محسوس در همه اهداف اقتصادی خواهد بود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سال ۱۴۰۰ را نیز همچون سالهای دیگر سالی توأم با فرازها و فرودها برشمردند و گفتند: انتخابات مهم و بزرگ ریاست جمهوری یکی از مهمترین فرازها و شیرینی‌های سال قبل بود که مردم با وجود خطر شدید بیماری همه‌گیر کرونا، با شرکت در انتخابات، دولتی تازه‌نفس را به میدان آوردند که بر اساس نشانه‌های موجود، دولتی مردمی و دارای ریل جداگانه از دولت محترم قبل است و امیدهایی را در مردم زنده کرده است. ایشان مقابله جدی با کرونا و کاهش قابل توجه تلفات در اثر تأمین واکسن برای همگان را از دیگر فرازهای سال ۱۴۰۰ خواندند و در بیان نقطه اوج دیگری از حوادث این سال خاطرنشان کردند: در بخش‌های مختلف علم و فناوری از تولید چند نوع واکسن معتبر تا پرتاب ماهواره، کارهای بزرگی انجام شد. رهبر انقلاب، اعتراف آمریکایی‌ها به شکست خفت‌بار آنها در فشار حداکثری علیه ایران را از دیگر شیرینی‌های سال ۱۴۰۰ در عرصه جهانی دانستند و افزودند: ایستادگی مردم موجب این پیروزی شد و در واقع این ملت ایران بود که پیروز شد.
اینکه اسلام به عقلانیّت و گسترش عقلانیّت دعوت میکند
البتّه بعثت نبیّ مکرّم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) هدیه‌ی به همه‌ی بشریّت هم هست. اگر ما در میان ارزشهای فراوان اسلام، سلسله‌ی ارزشهای اسلامی -که مجموعه‌ی ارزشهای اسلامی خیلی گسترده است- فقط دو ارزش را در نظر بگیریم، یعنی عنصر «گسترش عقلانیّت» و عنصر «پرورش اخلاق» را که دو عنصر برجسته از این ارزشها است، اگر همین دو عنصر را در نظر بگیریم که اسلام نسبت به آنها چه تأکیدی کرده، تصدیق خواهیم کرد که اسلام عالی‌ترین هدیه را و وسیله‌ی سعادت را به بشریّت عطا کرده. اینکه اسلام به عقلانیّت و گسترش عقلانیّت دعوت میکند، چیز خیلی مهمّی است. در قرآن ده‌ها مورد، و اگر کسی بشمرد شاید نزدیک به صد مورد وجود دارد که خدای متعال، با تعابیر مختلف، با تعبیر «تَعقِلون»، با تعبیر «تَتَفَکَّرون»، با تعبیر «اُولِی‌الاَلباب»، با تعبیر «یَتَدَبَّرون»، مخاطبان را و آحاد مردم را به تفکّر و اندیشه و عقل دعوت کرده. در مورد گسترش مفاهیم اخلاقی و پرورش اخلاقی هم همین بس که در چند جای قرآن در صدر اهداف بعثت، اخلاق و تزکیه را ذکر کرده: هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی الاُمِّیّینَ رَسولاً مِنهُم یَتلوا عَلَیهِم آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِم؛(۲) اوّل، تزکیه است؛ هم چنین در آیات دیگر: لَقَد مَنَّ اللَهُ عَلَى المُؤمِنینَ اِذ بَعَثَ فیهِم رَسولاً مِن اَنفُسِهِم یَتلوا عَلَیهِم آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِم.(۳) چند جای دیگر هم در قرآن هست که هدف بعثت را «تزکیه» معیّن کرده است؛ در رأس اهداف [بعثت ]، تزکیه است. پس بنابراین اسلام این دو ارزش متعالی و بی‌نظیر را هدیه کرده به بشریّت و تحریص(۴) بر آن کرده و مؤمنینِ به خود را و به تبعِ آنها همه‌ی آحاد بشر را دعوت به تعقّل و تفکّر و تزکیه و مانند اینها کرده که این بزرگ‌ترین هدیه‌ای است که اسلام میتواند به بشریّت اعطا کند و اعطا کرده.
فرمان تهاجم ترکیبی در مقابل تهاجم ترکیبی جبهه دشمن
اگر نیروهای جبهه حق و اسلام، در هر میدان جهادی اعم از جهادهای نظامی، علمی، تحقیقاتی و سایر عرصه‌ها، حضور فعال، مؤثر و امیدوارانه داشته باشند و از جلال و جبروت ظاهری طرف مقابل نهراسند، قطعاً محاسبات دشمن غلط از آب درخواهد آمد زیرا این وعده تخلف‌ناپذیر الهی است. ایشان خاطرنشان کردند: امروز نیز محاسبات امریکایی‌ها غلط از آب درآمده و در حال ضربه خوردن از جایی هستند که قبلاً تصورش را نمی‌کردند که آن هم از طرف رؤسای جمهور خودشان است یعنی رئیس‌جمهور قبلی و فعلی آمریکا با اقدامات خود عملاً دست به دست هم داده‌اند که باقیمانده آبروی امریکا را هم ببرند.
ارمنی ها نسبت به اعزام نیرو به قزاقستان نگاه منفی دارند
نخست وزیر نیکول پاشینیان - که به عنوان رئیس فعلی شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی، رسماً اعلام کرد که این سازمان با درخواست قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان برای کمک نظامی برای دفاع از او در برابر معترضان خیابانی موافقت کرده است - خود در سال 2018 در نتیجه اعتراضات خیابانی مردمی به قدرت رسیده بود. . در آن اعتراضات، مقامات حاکم وقت ترجیح دادند از زور برای سرکوب اعتراضات استفاده نکنند. پاشینیان به عنوان بخشی از کمپین فشار بر دولت برای کناره گیری از قدرت، از هوادارانش خواست تا ساختمان های دولتی را محاصره کنند. این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد که نیروهای نظامی ارمنستان در قزاقستان اکنون "از تاسیسات مهم دولتی و نظامی محافظت خواهند کرد."
مردمي‌ترين سردار
سردار سليماني را بايد فراتر از محدوده ايران و چند کشور منطقه دانست و شعاع تأثيرگذاري او را بايد در جغرافياي وسيعي که منافع نامشروع آمريکا و ساير قدرت‌هاي استکباري در آنجا دنبال مي‌شود جستجو کرد. قدرت‌هاي استکباري، امروز بدون تکيه بر ابزارهائي از قبيل تروريسم نمي‌توانند منافع نامشروع خود را تأمين کنند. داعش، القاعده، طالبان و ساير گروه‌هاي تروريستي تکفيري را آنها به وجود آوردند تا بتوانند بيداري ملت‌هاي منطقه را تحت‌الشعاع خون‌ريزي‌هائي که اين گروه‌ها به نام دين مي‌کنند قرار دهند و در بستر مناسبي که از اين رهگذر به وجود مي‌آيد اهداف شوم خود را دنبال کنند. واقعيت اينست که قدرت‌هاي استکباري در اين برنامه شيطاني پيروزي‌هائي هم به دست آوردند و توانستند تا حدودي بر سر راه بيداري اسلامي در منطقه مانع ايجاد کنند. سردار سليماني در برابر اين تفکر شيطاني ايستاد و با تکيه بر ايمان و اخلاصي که جوهر وجودش را تشکيل مي‌دادند، توانست نقشه قدرت‌هاي استکباري را نقش بر آب کند و راه را بر خيانت‌هاي آنها ببندد. از نظر قدرت‌هاي شيطاني، اين جرم کوچکي نيست. سردار سليماني به دليل همين جُرم بود که توسط ارتش آمريکا و به دستور مستقيم رئيس‌جمهور وقت آمريکا ترور شد.
ضرورت تصحيح لايحه بودجه – 2
از دولت سيزدهم اين انتظار وجود داشت که با توجه به شرايط بسيار سخت تحريم‌ها و مشکلات مالي غيرقابل انکار، سازمان برنامه و بودجه را صاحب يک متولي قدرتمند کند که بتواند زخم‌هاي وارد شده بر آن ...... را التيام ببخشد و پول بيت‌المال را از تلف شدن توسط دستگاه‌هاي آويزان و بي‌خاصيت نجات دهد و آن را به بخش‌هاي مردمي تزريق کند تا مجبور نباشد به حذف ارز ترجيحي و ماليات بستن به دارائي‌ها متوسل شود. درست است که ارز ترجيحي نمي‌تواند هميشگي باشد ولي در شرايط سخت اين سال‌ها حذف آن مساوي است با تشديد گراني و ايجاد انفجار در اقشار ضعيف جامعه. اگر بودجه‌نويسان و مردان اقتصادي دولت اين واقعيت بديهي را ندانند که کارت اعتباري و يارانه نمي‌توانند جاي ارز ترجيحي را بگيرند، بايد در فهم و درک اقتصادي آنها شک کرد. اين قبيل بودجه‌نويسي‌ها و همينطور ماليات گرفتن از دارائي اصولاً با دوران رکود اقتصادي تناسبي ندارد. اين اقدامات را حتي در دوران رونق اقتصادي هم با احتياط فراوان بايد انجام داد چه رسد به مقطعي که کاهش ارزش پول ملي به مردم حتي مجال برنامه‌ريزي براي فرداي زندگي خود را هم نمي‌دهد.
ضرورت تصحيح لايحه بودجه
حرف اصلي دولت سيزدهم براي توجيه لايحه بودجه کل کشور در سال 1401 اينست که اين بودجه بتواند زمينه خنثي کردن تحريم‌ها را فراهم نمايد. براي تحقق اين هدف، در لايحه بودجه 1401 حذف ارز 4200 توماني و ماليات بر دارائي گنجانده شده که اقدامي غيرکارشناسانه و حتي بسيار خطرناک است. اين قبيل اقدامات مستقيماً بر معيشت مردم اثر منفي مي‌گذارند و سفره کوچک اقشار فقير را کوچک‌تر مي‌کنند. نويسندگان بودجه 1401 براي توجيه حذف ارز ترجيحي، سخن از يارانه‌اي جديد تحت عنوان کارت اعتباري به ميان مي‌آورند، تجربه‌اي که در طول دو دهه گذشته با پرداخت انواع يارانه‌ها عدم کارائي و حتي فسادزا بودن آن به اثبات رسيده است. به نظر مي‌رسد گروه اقتصادي دولت سيزدهم، از تجربه تلخ پرداخت يارانه در سال‌هاي گذشته و عوارض منفي آن از تبعيض گرفته تا تورم‌زائي و همينطور زيان‌هاي مستمر اقشار ضعيف جامعه از کاهش ارزش پول ملي غفلت کرده‌اند. احتمال ديگر اينست که چون بودجه‌نويسان، خودشان از اقشار ضعيف نيستند، با مشکلات اين اقشار آشنائي ندارند و بدون آنکه به عوارض منفي اين قبيل تصميمات توجه داشته باشند به سوي چنين طرح‌هائي کشيده مي‌شوند.
حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران‌
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه‌ علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی ‌الارضین. خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیم‌الشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّت‌آفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر اداره‌ی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد. امروز میهن عزیزمان، تشنه‌ی خدمت و آماده‌ی حرکت جهشی در همه‌ی عرصه‌ها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندی‌های آشکار و نهفته‌ی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایسته‌اش را شتاب بخشد. اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأ‌ی به عالِم فرزانه و خستگی‌ناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّت‌‌الاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ ان‌شاءاللّه. والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
راه جبران ناکارآمدی و ضعف‌های مدیریتی انتخاب درست است نه شرکت نکردن در انتخابات
رهبر انقلاب افزودند: حتی در داخل کشور نیز دو نهضت مشروطیت و نهضت ملی چند سال بعد از شکل‌گیری با روی کار آمدن دیکتاتوری کاملاً سیاه رضاخان و استبداد کودتایی، پیچیده و عمیق محمدرضا شکست خوردند بنابراین پیش‌بینی‌ها درباره نابودی جمهوری اسلامی به این مسائل تاریخی نیز متکی بود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به شکست کامل پیشگویی‌های دشمنان و اقتدار و پیشرفت و توسعه مستمر جمهوری اسلامی افزودند: راز پرشکوه و افتخارآمیز ماندگاری نظامِ امام خمینی، همراهی دو کلمه جمهوری و اسلامی است. ایشان، ابداع نظریه جمهوری اسلامی را کار بزرگ امام خمینی خواندند و افزودند: امام بزرگوار این نظریه را در عرصه نظریات سیاسی بین المللی وارد کرد و با قدرت مردم و معرفت بسیار عمیق خود آن را عینیت بخشید و محقق کرد. رهبر انقلاب، شناخت و تسلط جامع امام خمینی بر معارف اسلامی را پشتوانه ایجاد و تحقق نظریه جمهوری اسلامی برشمردند و گفتند: امام لزوم حاکمیت اسلام و اعتقاد به مردم را از دل اسلام ناب به دست آورده بود و به آنها عمیقاً ایمان داشت.
گردشی در تخت جمشید + ویدئو
ویرانه های محل اقامت سابق امپراتوری هخامنشی یکی از بزرگترین و چشمگیرترین مجتمع های کاخ در جهان است که دارای دروازه های بزرگ ، پادگان های گسترده ، سالن های پذیرایی و آمفی تاتر و همچنین کاخ های سلطنتی است. این مهمترین میراث معماری اولین امپراتوری ایرانی است که در اواسط قرنهای ششم و چهارم قبل از میلاد شکوفایی خود را تجربه کرد.
طرح اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی
جمعی از نمایندگان مجلس با ارائه طرحی تحت عنوان اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی می خواهند تا خدمت سربازی اجباری حذف شود و به جای آن سربازی حرفه ای جایگزین شود. ..................... الزام جوانان به انجام خدمت وظیفه عمومی در دوران جنگ برای تامین امنیت کشور یک امر ضروری و انکار ناپذیر است اما همین ضرورت در دوران صلح تعدیل و بعضاً با همان کیفیت دوران جنگ امری غیر ضروری باشد و شرایط کشور اقتضا کند که تعدادی از جوانان داوطلب به صورت اصطلاحاً حرفه ای وارد نیروهای مسلح شوند و پس از آموزش کامل و جامع دوره های مربوطه انجام وظیفه نمایند مشمولانی که علاقه به حضور در نیروهای مسلح ندارند هزینه آن را بپردازند. این طرح با لحاظ همه این موارد و پیش‌بینی اختیاری برای نیروهای مسلح در نحوه و میزان اعلام نیاز و... تهیه و تقدیم مجلس شورای اسلامی می گردد.
حکمرانان و موج چهارم کرونا
در جريان بيماري خطرناک کرونا که بيش از يکسال است کشور ما و تقريباً تمام جهان را درگير کرده، هرچند نمي‌توان گفت مسئولان به وظايف خود عمل نکرده‌اند ولي در اين واقعيت ترديدي نيست که اراده‌اي همه‌جانبه و قوي براي انجام دقيق وظيفه حفاظت از سلامت عمومي در برابر خطر کرونا هنوز در آنان به وجود نيامده است. يکي از دلايل فقدان اين اراده، عدم توجه به همين مبحث مهم مبنائي است که در سطور بالا به آن پرداختيم. اين احتمال وجود دارد که مسئولان و يا لااقل عده‌اي از آنها حفاظت از سلامت مردم را از وظايف حکمراني نمي‌دانند و خود مردم را موظف به اين امر مي‌دانند. اينکه در بسياري موارد، به نصيحت و توصيه و خواهش اکتفا و از وضع محدوديت‌هاي لازم براي جلوگيري از انتقال ويروس و گسترش بيماري کرونا خودداري مي‌شود، به همين نکته مربوط است. قطعاً اموري از قبيل مشکلات اقتصادي، رعايت نيازهاي مردم به تفريح و سفر، توجه به عوارض رواني ناشي از محدوديت‌ها و شايد پرهيز از سلب آزادي مردم نيز در زمره دلايل موردنظر مسئولين قرار دارند ولي آنچه مهم است اينست که در چنين مواردي حکمرانان بايد مسائل را با در نظر گرفتن اصل «الأهم فالأهم» از همديگر تفکيک کنند و با اين نگاه به تصميم برسند.