شکوفه های گیلاس زیبایی های بهار + ویدئو
فصل بهار در ژاپن تابلویی از صحنه های رویایی است. از نیمه دوم ماه مارس تا اواخر ماه مه، شکوفه‌های ساکورای نمادین ژاپن (شکوفه‌های گیلاس) بازدیدکنندگان و مردم محلی را مجذوب خود می‌کند، زیرا طول و عرض ژاپن را با سایه‌های ظریف صورتی روشن می‌کنند.
سیاهچال برج زانوس ، کتابخانه امروز طرابزون
ایمان ائتمدیکجه جنته ! گیره مّه سینیز! بیر بیرینیزیده سئومدیکجه ده، ایمان ائتمیش الاماسینیز! بر روی دیوار برج زانوس ،سیاهچال گذشته ها و کتابخانه اسماعیل حاکّی برکمن در طرابزون این جمله با عنوان حدیث شریف نوشته شده است............در زمان سلطنت الکسیوس دوم، برج چهار گوش ساخته شده از سنگ تراشیده برای مدتی به عنوان سیاه چال مورد استفاده قرار گرفت و به برج زانوس معروف است. امروزه به‌عنوان کتابخانه تاریخ اسماعیل حاکّی برکمن توسط شهرداری ترابزون سازماندهی شده است
روستای درنگ ، محلی برای درنگ گردشگران در کشمیر
گردشگران در زمستان از روستای درنگ، در شمال غربی سریناگر، کشمیر تحت کنترل هند بازدید می‌کنند.. این زمان «چیللای کلان» است که «زمستان بزرگ» نیز نامیده می‌شود، یک عبارت کشمیری که خشن‌ترین حالت را تعریف می‌کند. 40 روز سرما در کشمیر مورد مناقشه که از اواخر دسامبر آغاز می شود و تا ژانویه و اوایل فوریه ادامه می یابد. کشمیر که به خاطر مناظر خیره کننده اش مشهور است، در زمستان به سرزمین عجایب تبدیل می شود. گردشگران هتل های آن را برای اسکی، سورتمه سواری و پیاده روی در مناظر هیمالیا پر می کنند.
«شهر اجنه» در صحرای عمان، ساخته «دو خواهر جن»
افسانه‌های رایج در شهر اجنه که به نوعی با تاریخ آن گره خورده، دهان به دهان روایت می‌شوند و باورهای اهالی این شهر را تشکیل می‌دهند. گزارشی که از این منطقه سرسبز از صحرای عمان اختصاص آورده شده است که هنوز در آن داستانی‌هایی چون کفتارهای شتر خوار و مردانی که به الاغ تبدیل شده‌اند، نقل می‌شود. افراد به شدت خرافه‌گرا از این شهر که به متروکه‌ای در ۲۰۰ کیلومتری مسقط، پایتخت عمان می‌ماند و گفته‌ می‌شود زیستگاه «اجنه» و موجودات ماوراء طبیعی است، دوری می‌کنند.
چهره های سانکسینگدوی": آثار عصر برنز، پادشاهی مرموز باستانی را روشن می کند
چهره ای طلایی با چشمان فیروزه ای پتینه شده از تاریکی به بیرون خیره شده است. در اطراف آن سه سر برنزی دیگر قرار گرفته‌اند - برخی از آنها بالای سر صاف و برخی دیگر گرد هستند - که همگی توسط مجسمه‌ای غول‌پیکر برنزی به ارتفاع تقریباً 9 فوت دیده می‌شوند. همه چشم‌های سوراخ‌دار و زاویه‌دار یکسانی دارند.
دروازه های جهنم ؛ ترکمنستان
در صحرای گرم و وسیع کاراکوم در ترکمنستان، در نزدیکی روستای 350 نفری دروازه، حفره ای به عرض 230 فوت وجود دارد که بیش از 50 سال است که در آتش سوخته است. اگرچه از نظر فنی دهانه گازی دروازه دروازا نامیده می شود، اما مردم محلی این دهانه را به عنوان "دروازه های جهنم" می شناسند. درخشش آتشین آن را می توان کیلومترها در اطراف دید. دهانه دروازه جهنم در سال 1971 زمانی که یک دکل حفاری شوروی به طور تصادفی به یک غار عظیم گاز طبیعی زیرزمینی برخورد کرد، باعث فروریختن زمین و سقوط کل دکل حفاری شد.
معبد سومیو تاشیا در اوساکا
معروف‌ترین زیارتگاه اوساکا، سومیوشی تایشا (زیارتگاه بزرگ سومیوشی) است که در سال 211 تأسیس شد و مقر 2000 زیارتگاه سومیوشی در سراسر ژاپن است. این معبد سه مظهر احترام را در بر می گیرد که مدت ها برای محافظت از ملت مورد پرستش قرار می گرفتند. نماد حرم، پل تایکو-باشی با طاق زیبایی، بر حوض مقابل حرم کشیده شده است.
پل معلق حسینی، پاکستان
یک نگاه به پل معلق حسینی برای نشان دادن خطرات آن کافی است. این گذرگاه که در هونزا علیا در شمال پاکستان قرار دارد، یکی از گذرگاه‌های خطرناک در منطقه‌ای دورافتاده و صخره‌ای است.
پل طلایی دانانگ ویتنام یک خلاقیت بشری
پل طلایی در ارتفاع 1414 متری از سطح دریا، در میان مناظر شاعرانه شگفت انگیز نو چوا ، به بازدیدکنندگان احساس گم شدن در یک سرزمین افسانه ای را می دهد. طراحی جسورانه پل طلایی توسط معماران چشمگیر است
شهر دارا ، شهری سال های دور ترکیه
شهر باستانی دارا در دوران ساسانی و در زمان امپراتور بیزانس آناستاسیوس اول، در آغاز قرن ششم، در منطقه شمالی بین النهرین، در مرز ایران، به یک شهر قلعه مهم تبدیل شد. رومیان شرقی مقبره های صخره ای، آب انبارهای بسیار، کلیساها را پشت سر گذاشتند. امروزه ویرانه‌های دارا باستانی در روستای اوغوز استان ماردین در جنوب شرقی آناتولی و تقریباً در مرز سوریه قرار دارد.
شهر مقدس بودایی لهاسا از درون
تبت سرزمین افسانه ای چین و بام دنیاست ، زندگی در آن چگونه می گذرد
نیشیاما اونسن کیونکان ، یک هتل قدیمی در ژاپن
در میان تعدادی از چشمه های آب گرم دیدنی در کوهستان، نیشیاما اونسن کیونکان به سبک سنتی در استان یاماناشی، ژاپن، به عنوان قدیمی ترین هتل، مسافرخانه، و احتمالاً حتی کسب و کار جهان به طور کلی برای همه از سامورایی های باستانی تا گردشگران مدرن برای بیش از هزار سال شناخته می شود. "اونسن" یا "چشمه آب گرم" سنتی که در ابتدا در سال 705 میلادی تأسیس شد، زاییده کمک پسر امپراتور حاکم بود. چشمه‌های آب گرم طبیعی در این منطقه امکان ایجاد تعدادی حمام شفا را فراهم می‌کرد که بازدیدکنندگان و مردان نظامی را از اطراف به آنجا می‌کشید تا بیایند و استراحت کنند. در میان این حامیان اولیه تعدادی از سامورایی ها و شوگان های معروف بودند که به آبگرم شهرت بیشتری دادند. از زمان پیدایش، کیونکان اونسن در طول قرن ها در خانواده اصلی حفظ شده است. 52 نسل مختلف از نوادگان از کاروانسرا مراقبت و اداره می‌کنند و هر دوره که می‌گذرد فضا را رشد داده و آن را به آرامی مدرن می‌کنند.
جایی که خورشید برای همیشه می درخشد
در منطقه روستای خانه گاه یا خانقاه جلفا از توابع جمهوری خودمختار نخجوان که از نظر آثار تاریخی غنی است، بنای بسیار باشکوهی وجود دارد که گواهی از تاریخ است. این مجموعه بنای یادبود خانقاه است. که نمونه دیگری از مکتب معماری نخجوان متعلق به قرن 12 تا 15 میلادی است. در اسناد ذکر شده است که خانقاه در قرن هجدهم فعالیت داشته است. در ورودی خانقاه از المان های آرامگاه مومینه خاتون استفاده شده است. پس از کشته شدن فضل الله نعیمی یکی از بنیانگذاران مکتب حروفی در سال 1394، شاگردانش پیکر او را در اینجا دفن کردند و اکنون آرامگاه او در این محل واقع است .
گردشی در اربیل + 2 ویدئو
اربیل، که به کردی: هەولێر Hewlêr، عربی: أربيل، رومی‌شده: Arbīl؛ سریانی: ܐܲܪܒܹܝܠ، به زبان رومی: Arbel نیز نامیده می‌شود، پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر کردستان است. منطقه عراق. در استان اربیل قرار دارد. جمعیت آن حدود 1600000 نفر تخمین زده می شود. قدمت سکونت انسان در اربیل به هزاره پنجم قبل از میلاد برمی گرددTدر قلب شهر، ارگ باستانی اربیل و مناره مضفریه قرار دارد. اولین اشاره تاریخی به این منطقه مربوط به سلسله سوم اور سومر است، زمانی که شاه شولگی از شهر اوربیلوم یاد کرد. این شهر بعداً توسط آشوری ها فتح شد در هزاره سوم پیش از میلاد اربیل یک قدرت مستقل در منطقه خود بود. مدتی توسط گوتیان فتح شد. از اواخر هزاره دوم قبل از میلاد، این شهر تحت کنترل آشوریان درآمد. پس از آن، بخشی از استان ژئوپلیتیک آشور تحت چندین امپراتوری به نوبه خود بود، از جمله امپراتوری ماد، امپراتوری هخامنشی (آشور هخامنشی)، امپراتوری مقدونی، امپراتوری سلوکی، امپراتوری ارمنی، امپراتوری اشکانی، آشور روم و امپراتوری ساسانی، و همچنین پایتخت ایالت خراجی آدیابنه بین اواسط قرن دوم قبل از میلاد و اوایل قرن دوم پس از میلاد بوده است. در زمان های قدیم ایزد حامی شهر ایشتار اربلا بود. پس از فتح ایران توسط مسلمانان، این شهر دیگر یک منطقه واحد باقی نماند و در قرون وسطی، این شهر توسط امپراتوری سلجوقی و عثمانی اداره شد. موزه باستان شناسی اربیل مجموعه بزرگی از آثار باستانی پیش از اسلام، به ویژه هنر بین النهرین را در خود جای داده است و مرکزی برای پروژه های باستان شناسی در این منطقه است این شهر به عنوان پایتخت گردشگری عرب در سال 2014 توسط شورای عرب گردشگری تعیین شد.در جولای 2014، ارگ اربیل به عنوان میراث جهانی ثبت شد.
استقبال گردشگران از دریاچه فیلاو در اربیل + تصاویر
دریاچه فیلاو در استان اربیل در اقلیم کردستان عراق به مناسبت تعطیلات عید فطر میزبان گردشگران بود.دریاچه «فیلاو» که در منطقه چومان اربیل عراق در دل کوه‌ها قرار گرفته است، از طبیعتی بسیار چشم‌نواز برخوردار است.
میدان حامامی ، تورک حامامی
این تنها حمام دوگانه در منطقه است که توسط عثمانی ها در قرن هفدهم ساخته شده است. این دو حمام مستقل است که در زمینی به مساحت 900 مترمربع ساخته شده و معماری معمولی عثمانی بر آن حاکم است. کیسه کشی حمام در آن هنوز انجام می گیرد بعد از حمام چای آماده است
ملا سیاه جامی ، مسجدی بدون منار
مسجد ملاسیاه محل سابق ساختمان کلیسای آندره است که بر اساس منابع مکتوب، این بنا در قرن یازدهم میلادی به عنوان کلیسا ساخته شده بود و قبل از سال ۱۶۱۰ میلادی به مسجد تبدیل شده است. برای احداث ساختمان از سنگ تراش خورده استفاده شده است.
گانشا
گانشا یکپارچه از یک تخته سنگ در آوانچا، تلانگانا هند حک شده است. ارتفاعی حدود 30 فوت دارد که بلندترین در این کشور است. این کاپیلوای لینگا مورتی گانشا است که در قرن دوازدهم در زمان حکومت پادشاه تیلاپودو از سلسله چالوکیا غربی، که پایتخت آن آوانچا بود، ساخته شد. این بزرگترین مجسمه گاناپاتی یکپارچه در هند است.
مسجد صخره و مسجد الاقصی در شهر مقدس+ ویدئو
مسجد صَخْره یا صَخرهٔ مقدس، از مساجد شهر بیت‌المقدس که بر تپه موریا ساخته شده است. این مسجد و گنبد آن که به قبة الصخره مشهور شده، بر روی صخره‌ای بزرگ ساخته شده که در دین یهود، اسلام و مسیحیت محترم است. به باور مسلمانان حضرت محمد(ص) در شب معراج از روی این صخره به آسمان عروج کرد. یهودیان بر این باورند که زمین از این صخره گسترش یافته، بدن آدم از خاک آن آفریده شده و ابراهیم مأمور شد در همین مکان فرزندش را قربانی کند...........
قلعه «باشتابیا» دوره ی اتابکان در موصل
قلعه «باشتابیا» یکی از قلعه های تاریخی در عراق است که در مرکز شهر موصل در ساحل رود دجله قرار گرفته است. این قلعه تاریخی، هویت موصل را تشکیل می دهد و قدمت آن به دوره اتابکان در قرن 6 هجری و 12 میلادی باز می گردد.
بوریگانگا ، گردشی بر روی رودخانه
برای هزاران سال، رودخانه بوریگانگاراه نجات شهر داکا در بنگلادش بوده است. این رودخانه قبل از اتصال به خلیج بنگال یکی از پرجمعیت ترین شهرهای جهان داکا را تغذیه می کند.
اوزون گول طرابزون
اوزون گول دریاچه ای است که در جنوب شهر طرابزون در منطقه چایکارا در استان ترابزون ترکیه واقع شده است. اوزونگول همچنین نام روستایی در ساحل دریاچه است. در طول سال ها، دریاچه زیبا، روستای آن و دره اطراف آن به جاذبه های گردشگری محبوب تبدیل شده اند. این دریاچه در فاصله 99 کیلومتری از مرکز شهر ترابزون و 19 کیلومتری از مرکز ناحیه چایکارا قرار دارد. در اثر لغزش زمین که بستر رودخانه را به یک سد طبیعی تبدیل کرد، شکل گرفت.
موزه مسجد ایا صوفیا ی ترابزون + ویدئو
ایاصوفیا در زبان یونانی ، به معنی "حکمت مقدس" یک کلیسای ارتدکس یونانی سابق است که در سال 1584 به مسجد تبدیل شد و در ترابزون، در شمال شرقی ترکیه واقع شده است. در سال 1964 به موزه تبدیل شد و در سال 2013 دوباره به مسجد تبدیل شد. قدمت آن به قرن سیزدهم می رسد، زمانی که ترابزون پایتخت امپراتوری ترابوزون بود. این شهر در نزدیکی ساحل دریا و در دو مایلی غرب محدوده شهر قرون وسطایی واقع شده است. این یکی از چند ده مکان بیزانسی موجود در این منطقه است. این بنا به عنوان یکی از زیباترین نمونه های معماری بیزانسی شناخته می شود. اکنون ایا صوفیا به شکل "موزه مسجد " استفاده می شود ، نمازگزاران در آن برای نماز حاضر می شوند و در محوطه ی آن سنگ های مرمرین قبرها که با لسان عثمانی نوشته شده اند ، قرار گرفته است.
اوبی نون نان تندیر ازبک ها
اوبی نون یا لپیوشکا ، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.