خبر های ویژه

قطعات بلند پازل کووید در جای خود قرار می گیرند - تصویر ناراحت کننده است

29 تیر 1403

سازمان غذا و داروی ایالات متحده در نهایت مواد خاص نوشابه را در سراسر جهان ممنوع کرد

21 تیر 1403

نبرد بر سر طرح ورشکستگی J&J برای پایان دادن به دعاوی تالک

18 تیر 1403

از تشخیص اختلالات مغزی تا تقویت شناختی، 100 سال EEG علوم اعصاب را متحول کرده است.

16 تیر 1403

پنج منبع ریزپلاستیک‌های خانگی کدامند و چگونه می‌توان از آنها دوری کرد؟

12 تیر 1403

خدمات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی برای مقابله با سرطان

8 تیر 1403

تنهایی دائمی و خطر سکتۀ مغزی

7 تیر 1403

با افزایش مجدد موارد کوید، چه چیزی باید در مورد انواع جدید FLiRT بدانم؟

6 خرداد 1403

حیوانات با گیاهان خود درمانی می کنند - رفتاری که مردم برای هزاران سال مشاهده کرده و از آن الگوبرداری کرده اند

4 خرداد 1403

سرطان ریه کشنده ترین سرطان در بین همه سرطان ها است و غربالگری می تواند جان بسیاری را نجات دهد - اگر افراد بیشتری به آن دسترسی داشته باشند.

18 اردیبهشت 1403

چگونه می توانم شب ها سریع بخوابم؟

15 اردیبهشت 1403

پنج غذایی که دندانپزشکان از آنها اجتناب می کنند

9 اردیبهشت 1403

نزدیک بینی در سطح همه گیر است و مشکل از دوران کودکی شروع می شود

5 اردیبهشت 1403

یک باکتری نادر "گوشت خوار" به سرعت در ژاپن گسترش یافته است.

2 فروردین 1403

افراد بالای 65 سال باید در بهار امسال واکسن تزریق کنند

27 اسفند 1402

نورالینک ایلان ماسک تراشه مغزی را در اولین انسان کاشته است

10 بهمن 1402

5 تیر 1402

باکتری لیستریا +ویدئو

برگردان به فارسی احد تراب فام

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود. اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است. افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند. پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا مانند آماده کردن کالباس، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود. سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است...............لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام. برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند. سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

تبریز امروز:

 

 

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود.

اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است.

افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند.

پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا ، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود.

سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است.

در افراد آلوده، علائم متفاوت است، از علائم خفیف شبیه آنفولانزا، مانند تهوع، استفراغ و اسهال تا عفونت های جدی تر مانند مننژیت و سایر عوارض بالقوه تهدید کننده زندگی. این بیماری در درجه اول افراد مسن، زنان باردار، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را تحت تاثیر قرار می دهد.

rockmellon675x386

لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام.

برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند.

سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

آخرین لیستریوزیس در سال 2021 با 2183 مورد پنجمین بیماری مشترک بین انسان و دام در اتحادیه اروپا بود - افزایش 14 درصدی در نرخ اطلاع رسانی اتحادیه اروپا در مقایسه با سال 2020. این بیماری عمدتاً افراد بالای 64 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

برگردان به فارسی احد تراب فام 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت