خبر های ویژه

یک متخصص ایمنی دارو توضیح می‌دهد که ماده نگهدارنده‌ای که ۲۰ سال پیش از واکسن‌های دوران کودکی حذف شد، هنوز هم جنجال‌برانگیز است.

9 تیر 1404

تای چی و چی گونگ به‌عنوان درمان حرکتی

5 تیر 1404

«حرکات بدنی » می‌توانند با خطرات سلامتی ناشی از سبک زندگی کم‌تحرک مقابله کنند، اما چه نوع ورزشی بهترین است؟

3 تیر 1404

کنه‌ها با هر نیش آزاردهنده‌شان دهه‌ها تاریخ را منتقل می‌کنند

1 تیر 1404

سازمان غذا و دارو (FDA) واکسن کووید-۱۹ را تنها برای بزرگسالان مسن و گروه‌های پرخطر تأیید خواهد کرد

4 خرداد 1404

بیمار ALS با ایمپلنت مغز، ویدیوی یوتوب می‌سازد

17 اردیبهشت 1404

صدای تبتی انرژی کوانتومی را فعال می کند.

5 اردیبهشت 1404

دیابت و چاقی می‌توانند کبد را تا مرز نارسایی تخریب کنند – اما تعداد کمی از مردم از خطر ابتلا به بیماری کبدی آگاهند

23 فروردین 1404

الکل باعث سرطان می‌شود و حتی کمترین مقدار آن می‌تواند خطر را افزایش دهد- − یک زیست‌شناس سرطان توضیح می‌دهد

23 فروردین 1404

عدم تعادل باکتری‌ها با مولتیپل اسکلروزیس مرتبط است - نسبت آن‌ها می‌تواند شدت بیماری را پیش‌بینی کند

14 اسفند 1403

درمان سلولی و پزشکی بازساختی - سلول‌های بنیادی

10 اسفند 1403

آیا می‌خواهید تا 200 سال زندگی کنید؟

7 اسفند 1403

مجیک ماشروم

7 اسفند 1403

صدمات مغزی تروماتیک (ضربه‌ای) اثرات سمی دارند که هفته‌ها پس از ضربه اولیه ادامه می‌یابند − یک ماده آنتی‌اکسیدان این آسیب را در موش‌ها کاهش می‌دهد

3 اسفند 1403

سم یا درمان؟ پزشکی سنتی چینی نشان میدهد که" زمینه و متن " میتواند همه چیز را تغییر دهد

1 اسفند 1403

آنزیم‌ها موتورهای زندگی هستند − ابزارهای یادگیری ماشین می‌توانند به دانشمندان در طراحی آنزیم‌های جدید برای مقابله با بیماری‌ها و تغییرات اقلیمی کمک کنند

27 بهمن 1403

5 تیر 1402

باکتری لیستریا +ویدئو

برگردان به فارسی احد تراب فام

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود. اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است. افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند. پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا مانند آماده کردن کالباس، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود. سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است...............لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام. برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند. سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

تبریز امروز:

 

 

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود.

اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است.

افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند.

پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا ، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود.

سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است.

در افراد آلوده، علائم متفاوت است، از علائم خفیف شبیه آنفولانزا، مانند تهوع، استفراغ و اسهال تا عفونت های جدی تر مانند مننژیت و سایر عوارض بالقوه تهدید کننده زندگی. این بیماری در درجه اول افراد مسن، زنان باردار، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را تحت تاثیر قرار می دهد.

rockmellon675x386

لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام.

برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند.

سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

آخرین لیستریوزیس در سال 2021 با 2183 مورد پنجمین بیماری مشترک بین انسان و دام در اتحادیه اروپا بود - افزایش 14 درصدی در نرخ اطلاع رسانی اتحادیه اروپا در مقایسه با سال 2020. این بیماری عمدتاً افراد بالای 64 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

برگردان به فارسی احد تراب فام 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت