خبر های ویژه

انجمن روان‌شناسی آمریکا: تماشای ویدیوهای کوتاه اینستاگرام باعث «فسیل شدن مغز» می‌شود

4 آذر 1404

آیا یک هفته دوری از شبکه‌های اجتماعی افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد؟

4 آذر 1404

چنگ شدنِ صورت در آلودگی شدید هوا

3 آذر 1404

فراخوان FDA برای جمع‌آوری قرص‌های فشار خون به دلیل وجود ماده سرطان‌زا؛ نشانه‌ای از خطرات ایمنی بیشتر در داروهای ژنریک قدیمی‌تر

17 آبان 1404

چرا پزشک شما اینقدر عجله‌دار و بی‌تفاوت به نظر می‌رسد؟ این رفتار ممکن است نتیجه سیستم مراقبت‌های بهداشتی باشد.

17 آبان 1404

فراخوان آتورواستاتین در ایالات متحده ممکن است صدها هزار بیمار را تحت تأثیر قرار دهد – و بازتابی از مشکلات FDA در بازرسی داروهای تولیدشده در خارج از کشور است

8 آبان 1404

آیا هنر می‌تواند به اندازه ورزش برای سلامتی مفید باشد؟

8 آبان 1404

هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی می‌تواند جان و هزینه‌ها را نجات دهد − اما تغییر یک‌شبه رخ نخواهد داد

6 آبان 1404

ده برابر قوی‌تر از فنتانیل: نیتازین‌ها جدیدترین و مرگبارترین تحول در بحران مواد افیونی مصنوعی

1 آبان 1404

کم‌خوابی ممکن است باعث شود مغز شما سریع‌تر پیر شود

13 مهر 1404

دوران طلایی طب در خاورمیانه - الهام به امروزی هاست تا به تحقیقات علمی به عنوان وسیله‌ای برای بهتر کردن فردای خود بیاندیشند

18 شهریور 1404

چرا پروژه‌های هوش مصنوعی در داروسازی شکست می‌خورند: مشکل انسانی پشت موفقیت فنی

18 شهریور 1404

  چگونه یک بیماری فوق نادر پیری را تسریع می‌کندنوجوانان مبتلا به پروجریا عملاً هشت یا نه دهه پیر شده‌اند. درمان آن می‌تواند زندگی میلیون‌ها نفر را تغییر دهد و به ما نشان دهد که چرا پیر می‌شویم

23 مرداد 1404

یک متخصص ایمنی دارو توضیح می‌دهد که ماده نگهدارنده‌ای که ۲۰ سال پیش از واکسن‌های دوران کودکی حذف شد، هنوز هم جنجال‌برانگیز است.

9 تیر 1404

تای چی و چی گونگ به‌عنوان درمان حرکتی

5 تیر 1404

«حرکات بدنی » می‌توانند با خطرات سلامتی ناشی از سبک زندگی کم‌تحرک مقابله کنند، اما چه نوع ورزشی بهترین است؟

3 تیر 1404

5 تیر 1402

باکتری لیستریا +ویدئو

برگردان به فارسی احد تراب فام

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود. اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است. افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند. پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا مانند آماده کردن کالباس، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود. سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است...............لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام. برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند. سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

تبریز امروز:

 

 

لیستریا خانواده ای از باکتری ها است که شامل ده گونه است. یکی از اینها، لیستریا مونوسیتوژنز، باعث بیماری لیستریوز می شود.

اگرچه لیستریوز نادر است، اما این بیماری اغلب شدید است و میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر بالایی دارد. در اتحادیه اروپا حدود 2400 عفونت در سال 2017 گزارش شده است.

افراد معمولاً پس از خوردن غذای آلوده به لیستریوز مبتلا می شوند.

پختن در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد باکتری ها را از بین می برد. با این حال، لیستریا می تواند غذاها را پس از تولید آلوده کند (به عنوان مثال آلودگی می تواند بعد از پختن غذا ، اما قبل از بسته بندی رخ دهد). لیستریا برخلاف بسیاری دیگر از باکتری‌های موجود در غذا، محیط‌های شور را تحمل می‌کند و حتی می‌تواند در دمای سرد (بین +2 تا 4 درجه سانتی‌گراد) تکثیر شود.

سختی این باکتری ها، همراه با نرخ بالای مرگ و میر در انسان، به این معنی است که حمل و نقل ایمن غذا برای تضمین سلامت عمومی بسیار مهم است.

در افراد آلوده، علائم متفاوت است، از علائم خفیف شبیه آنفولانزا، مانند تهوع، استفراغ و اسهال تا عفونت های جدی تر مانند مننژیت و سایر عوارض بالقوه تهدید کننده زندگی. این بیماری در درجه اول افراد مسن، زنان باردار، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را تحت تاثیر قرار می دهد.

rockmellon675x386

لیستریا مونوسیتوژنز را می توان در بسیاری از غذاها یافت. به عنوان مثال می توان به ماهی دودی اشاره کرد. گوشت ها؛ پنیرها (مخصوصاً پنیرهای نرم) و سبزیجات خام.

برای جلوگیری از لیستریوز، رعایت شیوه های تولید خوب، شیوه های بهداشتی و کنترل موثر دما در سراسر زنجیره تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، از جمله در خانه، مهم است. مصرف کنندگان باید دمای یخچال خود را پایین نگه دارند تا رشد بالقوه باکتری هایی مانند لیستریا را که ممکن است در غذاهای آماده همچون کالباس وجود داشته باشد محدود کنند.

سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند که غذاها باید در یخچال زیر 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

آخرین لیستریوزیس در سال 2021 با 2183 مورد پنجمین بیماری مشترک بین انسان و دام در اتحادیه اروپا بود - افزایش 14 درصدی در نرخ اطلاع رسانی اتحادیه اروپا در مقایسه با سال 2020. این بیماری عمدتاً افراد بالای 64 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

برگردان به فارسی احد تراب فام 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت