19 آبان 1396
نان کروسان در 1683 در وین و در سال 1686 در بوداپست به مناسبت شکست امپراتوری عثمانی پخته شد و سپس در فرانسه در شکلی شبیه علامت پرچم عثمانی آماده شد.
تبریز امروز:
به نقل از نیویورک تایمز : کمبود کره در فرانسه منجر به بروز مشکلات در تامین نان کروسان شده است و یکی از مهم ترین سمبل های غذایی فرانسه را تحت تاثیر قرار داده است.
آماده سازی خمیر نان کروسان برای پخت در نیس فرانسه
نان کروسان در 1683 در وین و در سال 1686 در بوداپست به مناسبت شکست امپراتوری عثمانی پخته شد و سپس در فرانسه در شکلی شبیه علامت پرچم عثمانی آماده شد.
اکنون این نان در ترکیب با یک شیرینی به نام کرونات نبز تهیه می شود.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.