خبر های ویژه

اکولوژی الکتریکی: ما در حال کشف چگونگی استفاده حیوانات و گیاهان از الکتریسیته به روش های مبتکرانه هستیم

5 آذر 1402

کوچولوهای کنجکاو: پرندگان چگونه لانه می سازند؟

5 آذر 1402

بلبل گوش سفید رشدیه ی تبریز

2 آذر 1402

آستراگالوس عینالی با موسیقی روبرت شومان

30 آبان 1402

آتشفشان ایسلند با بالا آمدن ماگما دوباره غرش می کند

26 آبان 1402

نی های عینالی در نیزارهای کنار برکه ها

17 آبان 1402

مجید آ ، چوپان آرپادره سی

15 آبان 1402

کاهش نگران‌کننده سطح دریای خزر تهدیدی جدی برای اکوسیستم و اقتصاد دریایی است

8 آبان 1402

نسل جدیدی از مواد پلیمری قابل بازیافت می تواند روزی به کاهش زباله های پلاستیکی یکبار مصرف کمک کند

3 آبان 1402

دند در زیر ابرهای پاییز

24 مهر 1402

تنها درخت گیلاس وحشی از زیر آوار درختان خشک رها شد

21 مهر 1402

13 مین جایزه ملی محیط زیست با بیش از 7 ماه تاخیر نتیجه داد

18 مهر 1402

تک درخت گیلاس وحشی عینالی در زیر آوار  چوب درختان خشک

14 مهر 1402

قطع یک درخت نمادین چنار

7 مهر 1402

چاه های آب در معرض خطر خشک شدن هستند

21 شهریور 1402

سیلفیوم گیاه افسانه ای دوران باستان

16 شهریور 1402

28 مرداد 1401

رودخانه بوریگانگای زیبا و آلوده

داکا- بنگلادش

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ، بوریگانگا یکی از آلوده ترین رودخانه های جهان است. علت این امر بیش از 60000 متر مکعب زباله سمی است که هر روز توسط شهر به آب های آن ریخته می شود......رودخانه بوریگانگا বুড়িগঙ্গা، "گنگ قدیمی" رودخانه ای در بنگلادش است که از حومه جنوب غربی پایتخت، داکا می گذرد. عمق متوسط ​​آن 7.6 متر (25 فوت) و حداکثر عمق آن 18 متر (58 فوت) است. این رودخانه در میان آلوده ترین رودخانه های کشور قرار دارد.

تبریز امروز:

 

رودخانه بوریگانگا  বুড়িগঙ্গা،  "گنگ قدیمی" رودخانه ای در بنگلادش است که از حومه جنوب غربی پایتخت، داکا می گذرد. عمق متوسط ​​آن 7.6 متر (25 فوت) و حداکثر عمق آن 18 متر (58 فوت) است. این رودخانه در میان آلوده ترین رودخانه های کشور قرار دارد.

منظره ای که در امتداد رودخانه بوریگانگا به سمت شهر داکا واقع در ساحل چپ است. یک برج معبد هندو در لبه آب قرار دارد .
به گفته R. C. Majumdar، در گذشته های دور، احتمال می رود که مسیری از رود گنگ از طریق رودخانه بوریگانگا به خلیج بنگال می رسید. در قرن بیستم، سطح آب و رودخانه توسط پلی‌اتیلن‌ها و سایر مواد خطرناک ناشی از ساختمان‌های تخریب شده در نزدیکی سواحل رودخانه آلوده شدند.


نمایی از رودخانه بوریگانگا در منطقه سادارغات 
بوریگانگا از نظر اقتصادی برای داکا بسیار مهم است. قایق‌های شناور و قایق‌های روستایی ارتباط با سایر بخش‌های بنگلادش، کشوری عمدتاً رودخانه‌ای را فراهم می‌کنند. زمانی که مغول‌ها داکا را در سال 1610 پایتخت خود کردند، کرانه‌های بوریگانگا از قبل مکان مناسبی برای تجارت بود. این رودخانه همچنین منبع اصلی آب آشامیدنی شهر بود.

امروزه رودخانه بوریگانگا با مشکل پر سر و صدا آلودگی مواجه است. ضایعات شیمیایی کارخانه‌ها، زباله‌های خانگی، زباله‌های پزشکی، فاضلاب، حیوانات مرده، پلاستیک و نفت برخی از آلاینده‌های بوریگانگا هستند. شهر داکا روزانه حدود 4500 تن زباله جامد تخلیه می کند و بیشتر آن در بوریگانگا رها می شود. هر روز رودخانه کنار دباغ‌خانه‌ها. کارشناسان 9 منطقه صنعتی در داخل و اطراف پایتخت را به عنوان منابع اولیه آلودگی رودخانه ها شناسایی کردند: تونگی، تجگان، هزاری باغ، تارابو، نارایانگنج، سوار، گازی پور، منطقه پردازش صادراتی داکا و غورشال. اکثر واحدهای صنعتی این مناطق فاقد تصفیه خانه فاضلاب یا تصفیه خانه پساب (ETP) هستند.


نمایی از رودخانه  بوریگانگا از روی پل در داکا
بیش از 60000 متر مکعب (2,100,000 فوت مکعب) زباله سمی، از جمله رنگرزی پارچه، چاپ، شستشو و مواد دارویی، هر روز به آب اصلی داکا رها می شود. به گفته اداره آب و فاضلاب داکا (WASA) روزانه حدود 12000 متر مکعب زباله تصفیه نشده از مناطق صنعتی تجگان، بادا و محخالی به دریاچه رها می شود. ضایعات بیشتر از کارخانه های شستشوی لباس و رنگرزی به دست می آید. صنایع نساجی سالانه 56 میلیون تن زباله و 0.5 میلیون تن لجن تخلیه می کنند. فاضلاب نیز به داخل بوریگانگا رها می شود. یک مقاله روزنامه در سال 2004 نشان داد که تا 80 درصد از فاضلاب داکا تصفیه نشده است. به دلیل وابستگی شدید داکا به حمل و نقل رودخانه ای برای کالاها، از جمله غذا، بوریگانگا مقادیر زیادی ضایعات غذایی دریافت می کند زیرا بخش های غیرقابل استفاده یا پوسیده میوه ها، سبزیجات و ماهی ها به رودخانه پرتاب می شوند.

نزدیک به 4.0 میلیون نفر از مردم شهر هر روز در معرض عواقب آلودگی آب هستند.

 

کاوه وحیدی آذر

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت