خبر های ویژه

علم چه می‌گوید؛ ماه کامل و بیخوابی‌‌های شبانه، چکار کنیم؟

16 دی 1404

آیا عشق واقعی می‌تواند قلب بیمار را درمان کند؟

27 آذر 1404

فصل آنفلوآنزا امسال زودتر آغاز شده است – یک واریانت جدید ممکن است عامل آن باشد

19 آذر 1404

انجمن روان‌شناسی آمریکا: تماشای ویدیوهای کوتاه اینستاگرام باعث «فسیل شدن مغز» می‌شود

4 آذر 1404

آیا یک هفته دوری از شبکه‌های اجتماعی افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد؟

4 آذر 1404

چنگ شدنِ صورت در آلودگی شدید هوا

3 آذر 1404

فراخوان FDA برای جمع‌آوری قرص‌های فشار خون به دلیل وجود ماده سرطان‌زا؛ نشانه‌ای از خطرات ایمنی بیشتر در داروهای ژنریک قدیمی‌تر

17 آبان 1404

چرا پزشک شما اینقدر عجله‌دار و بی‌تفاوت به نظر می‌رسد؟ این رفتار ممکن است نتیجه سیستم مراقبت‌های بهداشتی باشد.

17 آبان 1404

فراخوان آتورواستاتین در ایالات متحده ممکن است صدها هزار بیمار را تحت تأثیر قرار دهد – و بازتابی از مشکلات FDA در بازرسی داروهای تولیدشده در خارج از کشور است

8 آبان 1404

آیا هنر می‌تواند به اندازه ورزش برای سلامتی مفید باشد؟

8 آبان 1404

هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی می‌تواند جان و هزینه‌ها را نجات دهد − اما تغییر یک‌شبه رخ نخواهد داد

6 آبان 1404

ده برابر قوی‌تر از فنتانیل: نیتازین‌ها جدیدترین و مرگبارترین تحول در بحران مواد افیونی مصنوعی

1 آبان 1404

کم‌خوابی ممکن است باعث شود مغز شما سریع‌تر پیر شود

13 مهر 1404

دوران طلایی طب در خاورمیانه - الهام به امروزی هاست تا به تحقیقات علمی به عنوان وسیله‌ای برای بهتر کردن فردای خود بیاندیشند

18 شهریور 1404

چرا پروژه‌های هوش مصنوعی در داروسازی شکست می‌خورند: مشکل انسانی پشت موفقیت فنی

18 شهریور 1404

  چگونه یک بیماری فوق نادر پیری را تسریع می‌کندنوجوانان مبتلا به پروجریا عملاً هشت یا نه دهه پیر شده‌اند. درمان آن می‌تواند زندگی میلیون‌ها نفر را تغییر دهد و به ما نشان دهد که چرا پیر می‌شویم

23 مرداد 1404

3 فروردین 1401

نشست کمیته مشورتی سازمان غذا و دارو درباره واکسن‌های کووید-19 برای بحث درباره تقویت‌کننده‌های آینده

ارزیابی های آینده برای مقابله با کوید 19

سازمان غذا و دارو نشست مجازی کمیته مشورتی واکسن‌ها و محصولات بیولوژیکی مرتبط (VRBPAC) خود را در روز چهارشنبه 6 آوریل اعلام می‌کند تا در مورد ملاحظات مربوط به دوزهای تقویت‌کننده واکسن کووید-19 در آینده و فرآیند انتخاب سویه‌های خاص SARS-CoV- صحبت کند. کارشناسان مستقل کمیته مشورتی، نمایندگانی از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده و مؤسسه ملی بهداشت در موضوع 2 ویروس برای واکسن‌های کووید-19 برای رسیدگی به انواع فعلی و در حال ظهور در این نشست شرکت خواهند کرد.

تبریز امروز:


سازمان غذا و دارو  نشست مجازی کمیته مشورتی واکسن‌ها و محصولات بیولوژیکی مرتبط (VRBPAC) خود را در روز چهارشنبه 6 آوریل اعلام می‌کند تا در مورد ملاحظات مربوط به دوزهای تقویت‌کننده واکسن کووید-19 در آینده و فرآیند انتخاب سویه‌های خاص SARS-CoV- صحبت کند.   کارشناسان مستقل کمیته مشورتی، نمایندگانی از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده و مؤسسه ملی بهداشت در موضوع 2 ویروس برای واکسن‌های کووید-19 برای رسیدگی به انواع فعلی و در حال ظهور در این نشست شرکت خواهند کرد.

پیتر مارکس، MD، Ph.D، مدیر مرکز سازمان غذا و دارو برای مقابله با کووید-19، گفت: "در حالی که ما برای نیازهای آینده برای رسیدگی به کووید-19 آماده می شویم، پیشگیری در قالب واکسن بهترین دفاع ما در ارزیابی و تحقیق بیولوژیک و در برابر این بیماری و هرگونه عواقب بالقوه شدید است.". "اکنون زمان آن است که در مورد نیاز به تقویت کننده های آینده بحث کنیم زیرا هدف ما این است که ایمن به جلو حرکت کنیم، با تبدیل شدن کووید-19 به ویروسی مانند سایر ویروس ها مانند آنفولانزا که برای آن آماده می شویم، در برابر آن محافظت می کنیم و آن را درمان می کنیم. پانل متخصصان علمی خود را گرد هم می آوریم. مشاوران خارجی در یک بحث باز و شفاف در مورد واکسیناسیون تقویتی، گام مهمی برای به دست آوردن بینش، ورودی و مشاوره تخصصی است، زیرا ما شروع به تدوین بهترین استراتژی نظارتی برای مقابله با کووید-19 و انواع ویروس در آینده می کنیم.

نشست 6 آوریل VRBPAC برای کمک به آژانس در توسعه یک چارچوب کلی است که تصمیم گیری نظارتی خود را در مورد موارد زیر آگاه می کند:

چه چیزی ممکن است به‌روزرسانی ترکیب واکسن‌های کووید-۱۹ را برای رسیدگی به انواع خاص تضمین کند.

زمان و جمعیت دوزهای تقویت کننده واکسن کووید-19 در ماه های آینده.

هیچ رأی گیری در این جلسه برنامه ریزی نشده است و هیچ بحثی در مورد برنامه های کاربردی خاص محصول وجود نخواهد داشت.

FDA در نظر دارد مطالب پیش‌زمینه از جمله دستور جلسه و فهرست کمیته را حداکثر تا دو روز کاری قبل از جلسه در دسترس عموم قرار دهد.

به طور کلی، کمیته های مشاوره شامل یک رئیس، اعضای دارای تخصص علمی، پزشکی و بهداشت عمومی و یک نماینده مصرف کننده و صنعت است.

FDA قصد دارد جلسه VRBPAC را در کانال یوتیوب آژانس پخش مستقیم کند. این جلسه همچنین از وب سایت FDA پخش خواهد شد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت