خبر های ویژه

فراخوان FDA برای جمع‌آوری قرص‌های فشار خون به دلیل وجود ماده سرطان‌زا؛ نشانه‌ای از خطرات ایمنی بیشتر در داروهای ژنریک قدیمی‌تر

17 آبان 1404

چرا پزشک شما اینقدر عجله‌دار و بی‌تفاوت به نظر می‌رسد؟ این رفتار ممکن است نتیجه سیستم مراقبت‌های بهداشتی باشد.

17 آبان 1404

فراخوان آتورواستاتین در ایالات متحده ممکن است صدها هزار بیمار را تحت تأثیر قرار دهد – و بازتابی از مشکلات FDA در بازرسی داروهای تولیدشده در خارج از کشور است

8 آبان 1404

آیا هنر می‌تواند به اندازه ورزش برای سلامتی مفید باشد؟

8 آبان 1404

هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی می‌تواند جان و هزینه‌ها را نجات دهد − اما تغییر یک‌شبه رخ نخواهد داد

6 آبان 1404

ده برابر قوی‌تر از فنتانیل: نیتازین‌ها جدیدترین و مرگبارترین تحول در بحران مواد افیونی مصنوعی

1 آبان 1404

کم‌خوابی ممکن است باعث شود مغز شما سریع‌تر پیر شود

13 مهر 1404

دوران طلایی طب در خاورمیانه - الهام به امروزی هاست تا به تحقیقات علمی به عنوان وسیله‌ای برای بهتر کردن فردای خود بیاندیشند

18 شهریور 1404

چرا پروژه‌های هوش مصنوعی در داروسازی شکست می‌خورند: مشکل انسانی پشت موفقیت فنی

18 شهریور 1404

  چگونه یک بیماری فوق نادر پیری را تسریع می‌کندنوجوانان مبتلا به پروجریا عملاً هشت یا نه دهه پیر شده‌اند. درمان آن می‌تواند زندگی میلیون‌ها نفر را تغییر دهد و به ما نشان دهد که چرا پیر می‌شویم

23 مرداد 1404

یک متخصص ایمنی دارو توضیح می‌دهد که ماده نگهدارنده‌ای که ۲۰ سال پیش از واکسن‌های دوران کودکی حذف شد، هنوز هم جنجال‌برانگیز است.

9 تیر 1404

تای چی و چی گونگ به‌عنوان درمان حرکتی

5 تیر 1404

«حرکات بدنی » می‌توانند با خطرات سلامتی ناشی از سبک زندگی کم‌تحرک مقابله کنند، اما چه نوع ورزشی بهترین است؟

3 تیر 1404

کنه‌ها با هر نیش آزاردهنده‌شان دهه‌ها تاریخ را منتقل می‌کنند

1 تیر 1404

سازمان غذا و دارو (FDA) واکسن کووید-۱۹ را تنها برای بزرگسالان مسن و گروه‌های پرخطر تأیید خواهد کرد

4 خرداد 1404

بیمار ALS با ایمپلنت مغز، ویدیوی یوتوب می‌سازد

17 اردیبهشت 1404

6 بهمن 1400

عادي‌انگاري و موج ششم کرونا

کرونا تاکنون بيش از 132000 نفر را طبق آمار رسمي در کشورمان به کام مرگ فرستاده است. اين رقم اگر آنطور که منابع غيررسمي مي‌گويند دو يا سه برابر آمارهاي رسمي باشد، به ارقام حيرت‌آوري مي‌رسد که براي کشور ما سنگين است. اينکه نزديک به نيم ميليون خانواده ايراني داغدار عوارض کرونا باشند، نه براي مردم قابل تحمل است و نه مسئولان مي‌توانند آن را بپذيرند و پاسخگوي آن باشند. به همين دليل بايد براي جلوگيري از گسترش موج ششم، اقدامات لازم صورت گيرد و در اين زمينه هيچگونه سهل‌انگاري و کوتاهي قابل قبول نيست.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ مسئولان بهداشتي کشور اين روزها هشدار مي‌دهند که موج جديد کرونا شروع شده و بيمارستان‌ها بار ديگر در حال پر شدن از بيماران کرونائي هستند. تعداد ابتلا با سرعت زياد در حال افزايش است و مرگ و مير نيز با اينکه به زير عدد 20 رسيده و در حال تک ‌رقمي شدن بود، به صورت نوساني سير صعودي را طي مي‌کند.
نوع جديد ويروس کرونا که به اُميکرون معروف است، با اينکه از آفريقا سر برآورد اکنون در زادگاه خود تحت کنترل قرار گرفته ولي در بعضي کشورها ازجمله ايران در حال گسترش و حتي قرباني گرفتن است. مسئولان بهداشتي کشورمان و ستاد ملي مقابله با کرونا به واکسيناسيون تکيه کردند و با گسترش آن توانستند تا حدودي کرونا را مهار کنند. مردم نيز در اين زمينه همراهي خوبي نشان دادند بطوري که دريافت واکسن کرونا در مراحل اول و دوم به حد نصاب لازم رسيد و تعداد کساني که واکسن نوبت سوم را دريافت کرده‌اند در حال افزايش است. به اعتقاد مسئولان، افزايش واکسيناسيون عامل اصلي مهار نسبي کرونا در کشور بوده و همين تصور موجب شده نسبت به شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي به نوعي تسامح برسند و بسياري از محدوديت‌ها را لغو کنند يا کاهش دهند. مردم نيز تحت تأثير تبليغاتي که مسئولان در اين زمينه کردند قرار گرفته و عادي‌انگاري پيشه کرده‌اند. به نظر مي‌رسد خطر دقيقاً از همينجا ناشي شده و اگر موج ششم بتواند مشکلات جديدي به وجود بياورد، به همين دليل خواهد بود.
کرونا تاکنون بيش از 132000 نفر را طبق آمار رسمي در کشورمان به کام مرگ فرستاده است. اين رقم اگر آنطور که منابع غيررسمي مي‌گويند دو يا سه برابر آمارهاي رسمي باشد، به ارقام حيرت‌آوري مي‌رسد که براي کشور ما سنگين است. اينکه نزديک به نيم ميليون خانواده ايراني داغدار عوارض کرونا باشند، نه براي مردم قابل تحمل است و نه مسئولان مي‌توانند آن را بپذيرند و پاسخگوي آن باشند. به همين دليل بايد براي جلوگيري از گسترش موج ششم، اقدامات لازم صورت گيرد و در اين زمينه هيچگونه سهل‌انگاري و کوتاهي قابل قبول نيست.
توجه داشته باشيم که عليرغم استقبال مردم براي دريافت واکسن کرونا، هنوز حدود 20 درصد از ايرانيان واکسن دريافت نکرده‌اند و حضور اين بخش از جمعيت براي اشاعه کرونا در کشور کافي است. افرادي که حاضر نيستند واکسن بزنند، به شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي مربوط به کرونا نيز اهميتي نمي‌دهند و همين امر موجب مي‌شود راه براي شيوع مجدد کرونا هموار گردد و کشور دچار موج جديد اين ويروس خطرناک شود.
راه چاره اينست که همزمان با استمرار واکسيناسيون با هدف وادار شدن واکسن‌نزده‌ها به دريافت واکسن و بالا بردن تعداد دريافت‌کنندگان دُز سوم، به رعايت شيوه‌نامه‌ها نيز اهميت داده شود. محدوديت‌هاي کرونائي بايد تا زماني که خطر کاملاً برطرف نشده، ادامه يابند و مسئولان که گويا دلشان براي تجمعات تنگ شده، صبوري بيشتري از خود نشان بدهند و براي مدت کوتاه ديگري با ارتباط تصويري روزگار بگذرانند تا ريشه ويروس کرونا خشک شود و مردم به زندگي عادي خود برگردند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت