افرادی که یک شبه کار می کنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، اما این خطر ممکن است با صرف غذا بین ساعت 7 صبح تا 7 بعد از ظهر کاهش یابد.

افرادی که در شیفت شب کار می کنند ممکن است بتوانند تنها با خوردن غذا در طول روز از آسیب های ناشی از کنترل قند خون خود جلوگیری کنند.
یک کارآزمایی کوچک روی افرادی که الگوی کار در شب را با بیدار ماندن در تمام شب شبیه سازی کردند، نشان داد کسانی که فقط بین ساعت 7 صبح تا 7 بعد از ظهر غذا می خورند، پس از یک وعده غذایی آزمایشی، قند خون طبیعی خود را تنظیم می کنند. در این رژیم، افراد در طول روز از خواب بیدار می شدند تا غذا بخورند، اما در ساعات شیفت شب از خوردن غذا خودداری می کردند. اما کسانی که برخی از وعده های غذایی را در شب می خوردند، همانطور که در افرادی که شیفت شب کار می کنند معمول است، کنترل قند خون بدتری داشتند.
بدن سعی می کند قند خون را در محدوده خاصی نگه دارد، زیرا قند خون بالا به رگ های خونی آسیب می زند، اما اگر سطح آن خیلی پایین بیاید، سلول ها با کمبود انرژی مواجه می شوند. کنترل ضعیف قند خون می تواند به دیابت نوع 2 تبدیل شود که معمولاً نیاز به مدیریت با رژیم غذایی و دارو دارد و می تواند منجر به بیماری قلبی شود.
کار قبلی نشان داده است که کارگران شیفت شب بیشتر مستعد کنترل ضعیف قند خون و دیابت نوع 2 هستند. بنابراین فرانک اسچیر در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، ماساچوست و همکارانش به این فکر افتادند که آیا میتوانند با هماهنگ نگه داشتن الگوهای غذا خوردن با «ساعت بدن» عادی افراد، تأثیرات روی قند خون را خنثی کنند.
آنها از 19 داوطلب خواستند که یک وعده غذایی آزمایشی با دقت اندازه گیری شده برای صبحانه بخورند و پس از آن سطح قند خون آنها اندازه گیری شد. سپس، شرکت کنندگان به تدریج الگوهای بیداری خود را تغییر دادند به طوری که پس از سه روز، در یک الگوی کاملاً معکوس قرار گرفتند و در طول روز می خوابیدند. روز بعد، گروه به دو قسمت تقسیم شد.
حدود نیمی از آنها در طول روز و برخی در شب مقداری غذا میخوردند، که این همان رفتاری است که بسیاری از کارگران شیفت شب دارند. آنها سپس همان وعده غذایی آزمایشی را برای «صبحانه» ساعت 7 بعدازظهر خود خوردند. سطح قند خون آنها 19 درصد بیشتر از زمانی که آزمایش مشابه در شروع آزمایش انجام شد افزایش یافت.
به بقیه فقط بین ساعت 7 صبح تا 7 بعدازظهر غذا داده می شد و در طول روز دو بار در طول خواب اصلی خود بیدار می شدند تا یک وعده غذایی بخورند. آنها هیچ تغییر قابل توجهی در پاسخ قند خون به وعده غذایی آزمایشی نداشتند.
اسچیر میگوید اکثر کارگران شیفت شب دوست ندارند در روز از خواب بیدار شوند و وعدههای غذایی بخورند، بنابراین گروه او قصد دارد رژیم جدیدی را آزمایش کند که در آن افراد بلافاصله قبل و بعد از خواب همه غذای خود را درست میکنند، در حالی که هنوز آن را حفظ میکنند. وعده های غذایی بین 7 صبح تا 7 بعد از ظهر. او می گوید: «گام بعدی ایجاد یک برنامه غذایی عملی تر است.
اسچیر میگوید در حالی که کار کردن در تمام طول شب بدون غذا میتواند ناخوشایند باشد، اما خوردن مقدار کمی در شب و اجتناب از غذاهای غنی از کربوهیدرات که قند خون را به سرعت افزایش میدهند ممکن است برای مقابله با دیابت کمک کند.
جاناتان سدرنایس از دانشگاه اوپسالا در سوئد میگوید که اگرچه نتایج جالب هستند، «ما بر اساس این دادهها نمیدانیم که اگر فردی به مدت یک هفته در یک برنامه ثابت شبانه باشد، این نتایج متابولیک چگونه تغییر میکند».