20 آذر 1398
دانشمندان ژاپنی در یک پژوهش، میزان مصرف روزانه و سالانه نوشیدنی های الکلی در بیش از ۶۳ هزار بیمار سرطانی را بررسی کردند. پژوهشگران پس از طبقه بندی این بیماران بر اساس شاخص های مختلفی چون استعمال دخانیات، فشار خون، اضافه وزن یا دیابت و مقایسه آنها با افراد سالم غیرالکلی، دریافتند حتی مصرف مقدار کمی شراب، آبجو، یا ویسکی نیز احتمال ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
تبریز امروز:
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.