7 اردیبهشت 1398
محققان دانشگاه اوپسالا پس از مطالعه بر روی افراد مسن در طی ده سال از زندگی آنها دریافتند که این عوامل با مواد غذایی به بدن انسان وارد می شوند. رکوردار غلظت بیفنیل پلیکلر شده ماهیهای چرب، ماهی قزل آلا و شاه ماهی هستند. مرگ و میر در افراد با سطوح بالای PCB در خون، 50٪ بیشتر از افرادی است که سطح ناچیزی از این مواد خطرناک در بدن آنها وجود دارد. به گفته محققان، نتایج بهدست آمده به عوامل مرتبط با بیماری های قلبی عروقی وابسته نیست.
تبریز امروز:
بیفنیل پلیکلر شده خطر مرگ زودرس را تا پنجاه درصد افزایش میدهد.
به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان سوئدی عوامل جدیدی که 50٪ خطر مرگ زودرس را افزایش میدهند را کشف کردند. این عوامل بیفنیل پلیکلر شده یا (PCB) هستند که در طول زندگی فرد در خون وی ذخیره میشوند.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.