28 آبان 1397

معلم کلاس اول و یگانه شاگردش

سوژه ای برای داستان های بسیار در زندگی انسان

این خبر مربوط به سال 1392 است ، ساناز نوری تنها دانش آموز پایه اول دبستان شرف در روستای دایوکندی بخش خورش رستم خلخال بود و آقای سیاز بابایی معلم این مدرسه هر روز ۱۸ کیلومتر طی می کرد تا به مدرسه برسد.

تبریز امروز:

ساناز نوری - خلخال

این خبر مربوط به سال 1392 است ، ساناز نوری تنها دانش آموز پایه اول دبستان شرف در روستای دایوکندی بخش خورش رستم خلخال بود و آقای سیاز بابایی معلم این مدرسه هر روز ۱۸ کیلومتر طی می کرد تا به مدرسه برسد.***

گاه فیلم ساز بدنبال سوژه ای برای ساختن فیلم است، نوبسنده ای برای داستانش بدنبال موضوع می گردد. زندگی انسانی پر از موضوعات زیبا و گرانقیمت هستند! معلم و یگانه شاگردش در کلاس ! حس های پاک در وجود آدمی به غلیان در می آید از این همه زیبایی در میان خیل رسوایی ها !

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت