پنجشنبه 13 بهمن 1401
تبریز امروز
بین الملل
آمریکا
خاورمیانه
آسیا
افریقا
اروپا
علوم انسانی - اجتماع - اقتصاد
ایران
تبریز
جامعه
محله
یادمان های شادی و یادمان های سوگ
علم و تکنولوژی
صنعت و تکنولوژی
ماشین
فضا
محیط زیست
آموزش و زندگی
آشپزی و تغذیه
بهداشت و سلامت
تعلیم و تربیت و فرهنگ
هنر و فرهنگ
موسیقی
نقاشی
خوشنویسی
مجسمه
خبر
فیلم
شعر
کاریکاتور، جامعه و طنز
عکس
کودک و نوجوان
شعر کودک و نوجوان
کارتون
نقاشی،عکس وکاردستی
کودک و نوجوان
قصه
اخبار کودک و نوجوان
سفر
تبریز و شمال غرب
ایران
آسیا و اقیانوسیه
افریقا
آمریکا
اروپا
چند رسانه ای
فیلم
موسیقی
عکس
نقاشی
کاریکاتور
فرش
اخبار جدید
سارا السید بهعنوان معاون وزیر خارجه عربستان در امور دیپلماسی تعیین شد
شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، سارا بنت عبدالرحمن السید را بهعنوان معاون وزیر امور خارجه در امور دیپلماسی عمومی منصوب کرد. وزارت خارجه عربستان سعودی، روز یکشنبه، ۲۲ ژانویه ، در اعلامیهای ضمن اعلام این خبر، گفته است که در حال حاضر سفیر این کشور در نروژ، سوئد ، فنلاند، امریکا و اتحادیه اروپا نیز زنان هستند.
حکایت صیاد ضعیف و ماهی قوی
صیادی ضعیف را ماهی قوی به دام اندر افتاد. طاقت حفظ آن نداشت، ماهی بر او غالب آمد و دام از دستش در ربود و برفت. شد غلامی که آب جوی آرد جوی آب آمد و غلام ببرد! دام هر بار ماهی آوردی ماهی این بار رفت و دام ببرد دیگر صیادان دریغ خوردند و ملامتش کردند که چنین صیدی در دامت افتاد و ندانستی نگاه داشتن. گفت: ای برادران، چه توان کردن؟، مرا روزی نبود و ماهی را همچنان روزی مانده بود. صیاد بی روزی در دجله نگیرد و ماهی بی اجل بر خشک نمیرد.
قویروق آتان بولبول و سمفونی دنیای جدید دورژاک
دم جنبانک ابلق ، گنجشکسانی کوچک از خانواده دم جنبانکهاست. پرندهای آشنا که در بسیاری از مناطق ایران و حتی در شهرها مشاهده میشود................ سمفونی شماره 9 در مینور، "از دنیای جدید"، Op. 95, B. 178، که عموماً به عنوان سمفونی دنیای جدید شناخته می شود، توسط آنتونین دورژاک در سال 1893 زمانی که او مدیر کنسرواتوار ملی موسیقی آمریکا 1892 تا 1895 بود ساخته شد. در 16 دسامبر 1893 در شهر نیویورک به نمایش درآمد. این یکی از محبوب ترین سمفونی ها است. در ادبیات و ضبطهای قدیمیتر، این سمفونی - همانند اولین انتشارش - به عنوان سمفونی شماره 5 شمارهگذاری شده بود. نیل آرمسترانگ فضانورد یک نوار ضبط شده از سمفونی دنیای جدید را در طول مأموریت آپولو 11، اولین فرود روی ماه، در سال 1969 همراه داشت.
قویروق آتان بولبول قار آلتیندا
نرمک نرمک برف بر زمین می نشیند و قویروق آتان بولبول امروز نظاره گر برف است ............او هم دیگر شهرنشین شده است...
بارش برف در رشدیه
امروز را هم با برف شروع کردیم ......................................
ماهیا
ایلناز حقوقی فوق لیسانس مهندسی عمران، متولد رشت،شاعر، نویسنده، مترجم، مدرس هنر نقاشی و فعال در عرصه ی تئاتر می باشد. او چندین کتاب شعر دارد و آثاری از نویسندگان ترک را به فارسی ترجمه کرده است ؛ وی اکنون ساکن تبریز است ...................
تُرکِ عاشق کُشِ من مست برون رفت امروز - تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود
تا ز میخانه و مِی نام و نشان خواهد بود سرِ ما خاکِ رَهِ پیرِ مُغان خواهد بود حلقهٔ پیرِ مغان از ازلم در گوش است بر همانیم که بودیم و همان خواهد بود بر سرِ تربتِ ما چون گذری همّت خواه که زیارتگَهِ رِندانِ جهان خواهد بود برو ای زاهدِ خودبین که ز چشمِ من و تو رازِ این پرده نهان است و نهان خواهد بود تُرکِ عاشق کُشِ من مست برون رفت امروز تا دگر خونِ که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دَم که ز شوقِ تو نَهَد سر به لَحَد تا دَمِ صبحِ قیامت نگران خواهد بود بختِ حافظ گر از این گونه مدد خواهد کرد زلفِ معشوقه به دستِ دگران خواهد بود
بعد از زمین لرزه
سوفی جنجمبر اندرسون هنرمند بریتانیایی متولد فرانسه بود که در ژانر نقاشی کودکان و زنان، معمولاً در محیطهای روستایی کار می کرد ، او کار خود را به عنوان یک لیتوگراف و نقاش پرتره آغاز کرد و با والتر اندرسون در پرتره های اسقف های آمریکا همکاری کرد. کار او، الین، اولین خرید مجموعه عمومی یک زن هنرمند بود. تابلوی او به قیمت بیش از یک میلیون پوند خریداری شد.
عینالی ، برف و درخت
رنگ سرخ خاکش سکوت دره هایش چشمه های زلالش گل های عطرآگینش و آواز پرندگانش بی همتاست
لوکوم انار+ ویدئو
اکنون فصل انار است و لوکوم انار با طعم و عطر دلنشین خود می تواند ، یک دسر خوشرنگ در سفره باشد ..............
مولدسازی را قانونی انجام دهید
مصوبه مولدسازی اموال مازاد دولتی این روزها مرکز توجه رسانههاست. قطعاً اصحاب رسانه و صاحبنظران اقتصادی با اصل مولد سازی اموال مازاد دولتی مخالفتی ندارند، اعتراض آنها به نکات غیرمتعارفی است که در این مصوبه گنجانده شده و آن را به امری فراقانونی ارتقاء داده است. این نکات آنگونه که در متن مصوبه آمده اینها هستند. 1- ماده 5 این مصوبه میگوید: «تمامی دستگاههای متولی اموال فوق الذکر مکلف به اجرای مصوبات این هیأت هستند. افرادی که از اجرای دقیق و کامل دستورات هیأت سر باز زنند و یا در اجرای آن ممانعت به عمل آورند، با ارجاع هیأت به مراجع قضائی به مجازات مقرر در ماده 576 قانون مجازات اسلامی بدون تعویق و تعلیق و تخفیف محکوم خواهند شد و رسیدگی به این جرایم خارج از نوبت و در شعبه ویژه خواهد بود». 2- در همین ماده 5 برای اعضاء هیأت عالی مولدسازی، مصونیت مطلق در نظر گرفته شده است: «اعضای هیأت نسبت به تصمیمات خود در موضوع این مصوبه از هرگونه تعقیب و پیگرد قضائی مصون هستند و مجریان تصمیمات این هیأت نیز در چارچوب مصوباتی که هیأت تضمین کرده است، از همین مصونیت برخوردارند.» 3- ماده 6 این مصوبه میگوید: «قوانین و مقررات مغایر با این مصوبه به مدت دو سال موقوف الاجرا خواهد بود.» این سه نکته، دارای اشکالات متعدد قانونی هستند که از یکطرف اصل مصوبه را زیر سؤال میبرند و از طرف دیگر با مصالح و منافع کشور در تضاد هستند. میدانیم که بموجب قانون اساسی، وضع قانون فقط در اختیار مجلس شورای اسلامی است کمااینکه لغو قانون نیز فقط از اختیارات مجلس است و هیچکس و هیچ نهاد و دستگاه دیگر نمیتواند قانون وضع کند یا قانون وضع شده را لغو یا آن را موقوفالاجرا نماید. علاوه بر این، وارد ساختن ایراد به تصمیمات مسئولین در هر ردهای که باشند، حق قانونی، شرعی و عرفی آحاد مردم است و کارمندان دستگاههای دولتی میتوانند به دستورات مسئولین در هر رده و سمتی که باشند انتقاد کنند و اگر آن را خلاف تشخیص بدهند از اجرای آن سر باز بزنند. در هیچیک از منابع قانونی اعم از قانون اساسی و قوانین عادی هیچ الزامی برای کارمندان دولتی مبنی بر سلب حق اعتراض و ایراد و انتقاد از آنان پیشبینی و مقرر نشده است. مسئولان میتوانند اجرای تصمیمات خود را به کارمندان دیگری محول کنند اما حق تعقیب و مجازات کارمندی که از اجرای تصمیمات در صورتی که آنها را نادرست بداند خودداری کند را ندارند. مهمتر و عجیبتر از اینها مصونیتی است که در این مصوبه برای اعضای هیأت و مجریان تصمیمات آنها درنظر گرفته شده است. سخن گفتن از مصونیت، در صورت انجام صحیح و قانونی وظایف معنا ندارد. بنابراین، مصونیت مورد اشاره در این مصوبه مربوط به مواردی است که تخلفی صورت گرفته باشد. در اینصورت، مصونیت از پیگرد قضائی چه وجهی دارد؟ قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصل 107 با صراحت آحاد مردم را در برابر قانون یکسان میداند. با توجه به این اصل، حتی مجلس شورای اسلامی هم که تنها مرجعی است که حق وضع قانون دارد نمیتواند کسی را از پیگرد قانونی معاف و مصون کند چه رسد به دیگران که حق وضع قانون ندارند.
من عاشیق ، یاسمن سیز
من عاشیق ، یاسمن سیز باغلارین یاسمن سیز من ئولدوم گوله حسرت گولشن سیز ، یاسمن سیز یوغ آغلایان دوست کویونده گئتمه یین یاسه من سیز
قرقیزستان: زندگی در زیر گنبد دود
این روزها، بیشکک مرتباً در صدر فهرست شهرهای جهان قرار می گیرد که بر اساس سطوح آلودگی هوا رتبه بندی می شوند. و اکنون که خیلی دیر شده است، مردم شروع به نگرانی می کنند.
زلزلهای به بزرگی 5.7 ریشتر آذربایجان غربی حوالی خوی را لرزاند
چون ناز ورا نیاز من دربایست - پس مرتبۀ نیاز برتر باید
آتش عشق که ثمرۀ شجرۀ جانست نه مر جان را بسوزد ونه با جان بسازد چون با جان نمیسازد مینماید که وصف او نیست و چون وصف او نباشد هر آینه وصف معشوق باشد و آنجا گفتهاند که وصف زایدست بر ذات سرّاین معنی است اگر چه از شجرۀ روح عاشق سربرآرد اما چون او را از پای در آورد روی بعالم معشوق نهاد بارگاه خالی دید مسندبنهاد و پادشاه شد و در ملک بنشست: فَصادَفَ قَلْباً فارغاً فَتَمَکَنَّا و چون عاشق را نمیسوزد مینماید که ناز او را نیاز این درمیباید تا کرشمۀ حسن بروپدید کند چنانکه گفتهاند: چندانکه مرا ز حسن دلبر باید او را ز من شکسته هم درباید چون ناز ورا نیاز من دربایست پس مرتبۀ نیاز برتر باید
یک تصویر از موزه حیات وحش
موزه جانورشناسی (Zoologische Museum) در شهر هامبورگ آلمان،یکی از مکانهای جذاب و دیدنی برای خانوادههای دارای فرزند است.
بارش سنگین برف در زمستان ژاپن + ویدئو
بارش برف سنگین در بیشتر مناطق ژاپن ادامه دارد، زیرا سرمای هوا همچنان کنترل خود را حفظ کرده است برف سنگین روز چهارشنبه در بیشتر مناطق ژاپن ادامه یافت زیرا این کشور با شدیدترین سرمای فصل تاکنون دست و پنجه نرم می کند و قطارها و وسایل نقلیه به دلیل مشکلات ناشی از طوفان های زمستانی سرگردان شده اند. دمای سرد بی سابقه ای در بخش هایی از ژاپن مشاهده شد و برف در سواحل دریای ژاپن از شمال تا غرب این کشور بارید. در میان نگرانیها از بارش برف بیشتر، از جمله در مناطق کم ارتفاع در سواحل اقیانوس آرام، آژانس هواشناسی ژاپن خواستار هوشیاری در برابر کولاک، دریای مواج و یخزدگی جادهها شده است.
انرژیهای تجدیدپذیر برای صادرات
اخباری مبنی بر اینکه شرکت دولتی انرژی آذربایجان، سوکار، هفته گذشته با غول انرژی امارات متحده عربی مصدر برای توسعه تولید انبوه 2 گیگاوات باد دریایی و تولید "هیدروژن سبز" در دریا امضا کرده است، باید باعث جشن و شادی شود. از آنجایی که این توافق شامل تعهد مبهم مصدر برای توسعه 1 گیگاوات دیگر ظرفیت بادی خشکی و 1 گیگاوات انرژی خورشیدی و اظهارات بعدی مقامات آذربایجان در مورد برنامه هایی برای تولید انرژی تجدیدپذیر بیشتر، تولید "هیدروژن سبز" بود. و قصد دارد هم برق و هم هیدروژن را به اروپا صادر کند. باکو برنامه های بلندپروازانه ای برای سبز کردن بخش برق خود، کاهش انتشار دی اکسید کربن و صادرات برق و "هیدروژن سبز" به بازارهای اروپایی دارد که در پی تهاجم مسکو به اوکراین به دنبال منابع جدید انرژی هستند.
روسیه از ماموریت جدید اتحادیه اروپا در ارمنستان به شدت انتقاد می کند
روسیه به شدت از اعلام اتحادیه اروپا مبنی بر یک ماموریت نظارتی جدید در مرز ارمنستان و آذربایجان انتقاد کرده است که رقابت ژئوپلیتیکی را بر سر تلاش برای حل مناقشه در قفقاز تشدید می کند. اتحادیه اروپا در 23 ژانویه اعلام کرد که یک مأموریت 100 نفری را برای یک دوره دو ساله به منظور نظارت بر مناطق مرزی در پی افزایش تنش در ارمنستان و در حالی که میانجیهای بینالمللی تلاش میکنند میانجیگر توافق صلح بین ارمنستان و آذربایجان باشند، مستقر میکند. روسیه پیشتر نارضایتی خود را از طرح های اتحادیه اروپا که چند هفته است در دست اقدام بوده، نشان داده بود. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه، گفت که ماموریت اتحادیه اروپا «تنها می تواند اثر معکوس داشته باشد» زیرا آذربایجان با آن مخالفت کرده است. در 26 ژانویه مسکو رسماً از طریق بیانیه ای از وزارت امور خارجه واکنش نشان داد. این بیانیه هیچ تاثیری نداشت. در این بیانیه آمده است: اتحادیه اروپا «به ضمیمه ایالات متحده و ناتو تبدیل شده است و در حال اجرای یک سیاست تقابلی است که تنها رقابت ژئوپلیتیکی را وارد منطقه میکند و درگیریهای موجود را تشدید میکند».
پرهيز از اقدامات انفعالي
اعتراض گسترده به برگزاري کنگره باصطلاح «زنان تأثيرگذار» و سؤالهاي متعددي که از برگزار کنندگان آن براي شفاف سازي مسائل مربوط به اين کنگره مطرح شد، هنوز هم با جوابهاي قانع کنندهاي مواجه نشده است. اين غير شفاف عمل کردن، به نفع حکمرانان نيست و افکار عمومي را دچار ابهام ميکند. حکمرانان در نظام حکومتي جمهوري اسلامي، که با دو صفت جمهوري يا مردمي و اسلامي که با اعتقادات مردم سروکار دارد همراه است، بايد براي تک تک عملکردهاي خود توضيح روشن داشته باشند و اجازه ندهند افکار عمومي درباره شيوه حکمراني آنها دچار سؤال و ابهام شود.
عکس از کاوه وحیدی آذر
باران عصر 24 اردیبهشت تبریز
تاریخ انتشار : ۱۸:۳۶ ۲۴-۰۲-۱۳۹۹
تبریز امروز:
نظرات کاربران
@
ارسال نظر
اشتراک در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید
شبکه های اجتماعی
ارتباط با ما
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.
041 3319 28 59 : تلفن
+98 99 00 888 422 : تلگرام
+98 914 315 5028 : تلگرام
info@tabriz-emrooz.ir : ایمیل
فرم تماس
ارسال
کلیه حقوق محفوظ می باشد .