6 اردیبهشت 1399

کپلر ۱۶۴۹سی ، سیاره ای شبیه زمین + ویدئو

بررسی مجدد داده های تلسکوپ فضایی کپلر

تیمی از دانشمندان آمریکایی و اروپایی ، با استفاده از تحلیل مجدد داده های تلسکوپ فضایی کپلر ناسا ، یک سیاره شبیه و به اندازه زمین را در منطقه قابل سکونت خورشید خود در ماروا خورشید ما کشف کردند که می تواند دارای آب باشد . دانشمندان هنگام جستجوی مشاهدات قدیمی از کپلر ناسا ، که توسط آژانس فضایی در سال 2018 بازنشسته شد ، این سیاره را با نام کپلر-1649c کشف کردند. در حالی که جستجوهای قبلی با الگوریتم رایانه ای آن را به اشتباه سوق می دادند ، محققان با بررسی و نگاه دو باره به داده های کپلر این سیاره را کشف و آن را اعلام داشتند یعنی یک سیاره جدیدی از میان تمام سیاراتی که توسط کپلر پیدا شده است ، این جهان دوردست - که در فاصله 300 سال نوری از زمین واقع شده است - براساس احتمال به اندازه و دمای زمین شبیه است.

تبریز امروز:

تیمی از دانشمندان آمریکایی و اروپایی ، با استفاده از تحلیل مجدد داده های تلسکوپ فضایی کپلر ناسا ، یک سیاره شبیه و به اندازه زمین را در منطقه قابل سکونت خورشید خود در ماروا خورشید ما کشف کردند که می تواند دارای آب باشد .

دانشمندان هنگام جستجوی مشاهدات قدیمی از کپلر ناسا ، که توسط آژانس فضایی در سال 2018 بازنشسته شد ، این سیاره را با نام  کپلر-1649c کشف کردند. در حالی که جستجوهای قبلی با الگوریتم رایانه ای آن را به اشتباه سوق می دادند ، محققان با بررسی و نگاه دو باره به داده های کپلر این سیاره را کشف و آن را اعلام داشتند یعنی یک سیاره جدیدی از میان تمام سیاراتی که توسط کپلر پیدا شده است ، این جهان دوردست - که در فاصله 300 سال نوری از زمین واقع شده است - براساس احتمال به اندازه و دمای زمین شبیه است.

 کپلر 1649

مقایسه زمین و کپلر -1649c ، یک سیاره زمینی که 1.06 برابر شعاع زمین است. اعتبار: ناسا / مرکز تحقیقات ایمز / دانیل روتر


این دنیای تازه کشف شده فقط 1.06 برابر بزرگتر از سیاره خود ما است. همچنین میزان نور ستاره ای که از ستاره میزبان خود دریافت می کند 75٪ از میزان نوری است که زمین از خورشید ما دریافت می کند - به این معنی که دمای سیارات خارج از منظومه نیز می تواند شبیه به سیاره ما باشد. اما بر خلاف زمین ، دور یک کوتوله قرمز است. اگرچه هیچ یک در این سیستم مشاهده نشده است ، این نوع ستاره به دلیل شعله ور شدن ستاره ها شناخته شده است که ممکن است محیط سیاره را برای هر زندگی بالقوه ای چالش برانگیز کند.

توماس زوربوچن ، سرپرست دانشیار ماموریت علمی ناسا در واشنگتن ، گفت: "این دنیای جذاب و دوردست ، امید ما را بیشتر می کند که زمین دیگری در میان ستارگان قرار داشته باشد و انتظار برای یافتن آن وجود دارد." کشف های همچنان كشف های شگفت انگیزی در ماموریت های فضا پیما ها وجود خواهد داشت زیرا جامعه علمی توانایی های خود را برای جستجوی سیارات امیدوار سالانه به سال افزایش می دهد. "

درباره کپلر -1649c ، از جمله جو آن ، که می تواند در دمای کره تأثیر بگذارد ، هنوز چیزهای زیادی ناشناخته است. محاسبات فعلی از اندازه این سیاره حاشیه های خطای قابل توجهی دارد ، مانند تمام محاسبات و ارقام نجوم هنگام مطالعه اشیاء دور تا دور آن. اما براساس آنچه مشخص است ، کپلر -1649c مخصوصاً دانشمنداني است كه به دنبال جهان هايي با شرايط بالقوه قابل سكونت هستند.

سیارات دیگری وجود دارد که تخمین زده می شود از نظر اندازه به زمین نزدیکتر باشند ، مانند TRAPPIST-1f و طبق برخی محاسبات ، Teegarden c. برخی دیگر ممکن است در دما به زمین نزدیکتر باشند ، مانند TRAPPIST-1d و TOI 700d. اما هیچ سیاره دیگری وجود ندارد که در هر دو این مقادیر به زمین نزدیکتر باشد که در منطقه قابل سکونت سیستم خود نیز قرار دارد.   

اندرو وندبرگ ، پژوهشگر در این باره می گوید: "از بین تمام سیارات که ما کشف کرده ایم ، این بسیار جالب است - نه فقط به این دلیل که در منطقه قابل سکونت و اندازه زمین است  ، بلکه به دلیل نحوه تعامل با این سیاره همسایه است." دانشگاه تگزاس در آستین و اولین نویسنده مقاله ای که امروز در مجله نامه های اخترفیزیکی منتشر شد. "اگر ما کارهای الگوریتم را با دست بررسی نمی کردیم ، آن را از دست می دادیم."

کپلر -1649c در نزدیکی گردش ستاره کوتوله قرمز کوچک خود قرار دارد به طوری که یک سال در کپلر -1649c معادل تنها 19.5 روز زمین است. این سیستم دارای سیاره سنگی دیگری تقریباً همان اندازه است ، اما ستاره آن را در حدود نیمی از مسافت کپلر -1649c به دور مدار می چرخاند ، شبیه به چگونگی چرخش زهره در خورشید ما در حدود نیمی از مسافتی که زمین انجام می دهد. ستاره های کوتوله قرمز از جمله رایج ترین در کهکشان ها هستند ، به این معنی سیارات مانند این ممکن است رایج تر از آنچه که قبلاً تصور می کردیم باشد.

 کپلر 1649

مفهوم یک هنرمند از کپلر -1649c در گردش ستاره کوتوله سرخ ، این سیارات فراخورشیدی که به تازگی کشف شده است در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار دارد و از نظر اندازه و دمای نزدیکترین اندازه به زمین به اندازه زمین و دمای آن نزدیک به کره زمین است.

پیش از این ، دانشمندان درمورد ماموریت کپلر الگوریتمی به نام Robovetter را برای کمک به مرتب سازی تعداد زیادی از داده های تولید شده توسط فضاپیمای کپلر ، مدیریت شده توسط مرکز تحقیقات ناسا در دره سیلیکون کالیفرنیا تهیه کردند. کپلر با استفاده از روش ترانزیت سیارات را جستجو کرد و به ستاره ها خیره شد و در حالی که سیارات در مقابل ستاره های میزبان خود عبور می کردند در حال شفافیت و درخشندگی بودند.

بیشتر اوقات ، این غوطه وریها از پدیده هایی به غیر از سیارات ناشی می شوند - از تغییرات طبیعی درخشندگی یک ستاره به سایر اشیاء کیهانی که از جلو آن عبور می کنند - و باعث می شوند وقتی چنین نباشد ، سیاره ای به نظر برسد. کار Robovetter برای تمیز دادن 12٪ سیارات واقعی از بقیه بودند.

سیارات کاذب با عنوان "مثبت کاذب" برچسب خورده است ، اصطلاح نتیجه آزمایش از اشتباه به عنوان مثبت طبقه بندی می شود.

 

 کپلر ناسا در ماموریت خود آشکار کرد که سیاره های بیشتری نسبت به ستاره ها در کهکشان ما وجود دارد. این چشم ما را به جهان های گوناگون باز کرد - برخی کاملاً برخلاف سیارات موجود در منظومه شمسی ما.

با مشاهده بیش از نیم میلیون ستاره ، اکنون می دانیم که سیارات کوچک مشترک هستند. کشفیات کپلر ما را یک قدم بزرگ در جستجوی زندگی فراتر از زمین در کهکشان ما برداشته است.

ستاره شناسان در مواجهه با تعداد زیادی علامت فریبنده ، می دانند که این الگوریتم اشتباه می کند و نیاز به بررسی مجدد دارد - یک کار عالی برای گروه کاری خطای کپلر . این تیم کار Robovetter را بررسی می کند ، و هر مثبت کاذب را بررسی می کند تا اطمینان حاصل کند که آنها واقعاً خطا هستند.

 همانطور که معلوم است ، Robovetter کپلر -1649c را گمراه کرده بود.

حتی در حالی که دانشمندان برای خودکار کردن بیشتر فرایندهای تجزیه و تحلیل برای به دست آوردن بیشترین اطلاعات از هر مجموعه داده داده شده ، تلاش می کنند ، این کشف ارزش کار دوتایی را نشان می دهد. حتی شش سال پس از اینکه کپلر جمع آوری داده ها را از قسمت اصلی کپلر متوقف کرد.

 این تحلیل دقیق یکی از منحصر به فرد ترین آنالوگ های زمین کشف شده را کشف کرد.

کپلر 1649

سیاره سوم احتمالی
کپلر -1649c نه تنها از نظر اندازه و انرژی دریافتی از ستاره خود یکی از بهترین مشابه های زمین است ، بلکه نمای کاملاً جدیدی به سیستم خانه خود ارائه می دهد. به ازای هر نه برابر سیاره بیرونی در سیستم ستاره میزبان ، سیاره داخلی تقریباً چهار بار در مدار می چرخد. این واقعیت که مدار آنها با یک نسبت پایدار مطابقت دارد ، نشان می دهد خود سیستم بسیار پایدار است و احتمالاً برای مدت طولانی زنده خواهد ماند.

نسبت های دوره تقریباً عالی اغلب توسط پدیده ای به نام رزونانس مداری ایجاد می شود ، اما نسبت نه به چهار در بین سیستم های سیاره ای نسبتاً بی نظیر است. معمولاً تشدیدها به نسبت هایی مانند دو به یک یا سه به دو می شوند. اگرچه تأیید نشده است ، نادر بودن این نسبت می تواند به حضور یک سیاره میانی که با آن سیارات داخلی و خارجی در همزمانی می چرخند ، اشاره می کند و یک جفت رزونانس سه به دو ایجاد می کند.

این تیم به دنبال شواهدی از چنین سیاره ای رمز و راز سوم بودند که هیچ نتیجه ای نداشت. با این حال ، این می تواند به این دلیل باشد که سیاره برای دیدن یا در شیب مداری خیلی کوچک است که پیدا کردن آن با استفاده از روش انتقال کپلر غیرممکن است.

در هر صورت ، این سیستم نمونه دیگری از یک سیاره به اندازه زمین را در منطقه قابل سکونت یک ستاره کوتوله قرمز نشان می دهد.

وندربورگ گفت: "هرچه اطلاعات بیشتری بدست بیاوریم ، علائم بیشتری را مشاهده می کنیم به این مفهوم که به سیارات غیرقابل سکونت و اندازه در حد زمین در اطراف این نوع از ستارگان معمول است ، اشاره دارد." با کوتوله های قرمز تقریباً در همه جای کهکشان ما  و این سیارات کوچک ، بالقوه قابل سکونت و صخره ای در اطراف آنها ، احتمال اینکه یکی از آنها خیلی متفاوت از زمین ما نباشد ، قابل انتظارتر به نظر می رسد."

 

 گزارش از کاوه وحیدی آذر

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت