خبر های ویژه

زنبق بنفش عینالی؛ نماد هویت و طبیعت تبریز

13 مهر 1404

جین گودال، پژوهشگر آرامی که جهان انسان و حیوان را به هم نزدیک کرد

10 مهر 1404

آب‌های زیرزمینی باستانی: چرا آبی که می‌نوشید ممکن است هزاران سال قدمت داشته باشد

3 مهر 1404

دیدار بامدادی با روباه سرخاب در رشدیه

2 مهر 1404

رودها نیز با افزایش دمای جهانی در حال گرم شدن هستند

2 مهر 1404

تبریز ۲۰۲۵: پایتخت محیط زیست آسیا یا ویترینی برای تناقض؟

2 مهر 1404

بالا رفتن خیلی خیلی زیاد چه حسی دارد؛ کوهنوردان اغلب در پی هیجان‌اند. آیا استفاده من از کمی کمک، نوعی تقلب بود؟

30 شهریور 1404

بازگشت شگفت‌انگیز پرندگانی که زمانی نادر بودند

18 شهریور 1404

باغات سبز حکم آباد نماد واقعی پارک بزرگ طبیعی تبریز هستند ، ثبت ملی آنها ضروری است

8 شهریور 1404

یاپراقلی کازایاغی یا توت فرنگی وحشی در سونگون

5 شهریور 1404

تخریب عینالی؛ از نخاله تا آسفالت

1 شهریور 1404

تجزیه و تحلیل DNA ما از استخوان‌های ۷۵۰۰۰ ساله در غارهای قطب شمال نشان می‌دهد که حیوانات چگونه به تغییرات آب و هوایی واکنش نشان می‌دهند.

22 مرداد 1404

جزایر گرمایی شهری: چگونه فناوری جدید به هدف‌گذاری پروژه‌های خنک‌سازی کمک می‌کند

20 مرداد 1404

آب دریای عمان به اصفهان رسیده است ، لوله گذاری را ادامه دهید و آن را به دریاچه اورمیه برسانید یا راه حل های خردمندانه بیابید!

12 مرداد 1404

سوزی گوللری در باغات حکم آباد تبریز

9 مرداد 1404

داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهند که قاره‌های زمین با سرعت بی‌سابقه‌ای در حال خشک شدن هستند

6 مرداد 1404

17 بهمن 1402

گروهی از نهنگ های قاتل در میان یخ در اقیانوس آرام گرفتار شده اند

نهنگ ها اکسژن لازم دارند

گروهی از نهنگ‌های قاتل برای زندگی در ژاپن می‌جنگند: آنها توسط یخ در اقیانوس آرام - در تنگه نمورو، هوکایدو و تنگه کوناشیر روسیه به دام افتاده‌اند. تقریباً به آنها اکسیژن نمی رسد. امدادگران ژاپنی گفتند که نمی توانند به نهنگ ها برسند و از روسیه کمک خواستند. نهنگ های قاتل اکنون به شدت برای جان خود می جنگند. به گفته شاهدان عینی، حداقل یک بچه نهنگ در این گروه وجود دارد که در حال حاضر در آستانه مرگ و کاملا خسته است. باد می تواند نهنگ ها را نجات دهد. اما طبق پیش بینی، انتظار می رود باد در دو روز آینده به آنجا برسد. با استفاده از یک یخ شکن نیز می توان این کار را کرد. وزارت خارجه روسیه برای عملیات نجات با طرف ژاپنی آماده شده است. در سال ۲۰۰۵، گروه دیگری از نهنگ‌های قاتل در همان سواحل سرگردان شدند. بیشتر آنها زنده نماندند.

تبریز امروز:

 

گروهی از نهنگ های قاتل در میان یخ در اقیانوس آرام گرفتار شده اند

گروهی از نهنگ‌های قاتل برای زندگی در ژاپن می‌جنگند: آنها توسط یخ در اقیانوس آرام - در تنگه نمورو، هوکایدو و تنگه کوناشیر روسیه به دام افتاده‌اند. تقریباً به آنها اکسیژن نمی رسد. امدادگران ژاپنی گفتند که نمی توانند به نهنگ ها برسند و از روسیه کمک خواستند.

 نهنگ های قاتل اکنون به شدت برای جان خود می جنگند. به گفته شاهدان عینی، حداقل یک بچه نهنگ در این گروه وجود دارد که در حال حاضر در آستانه مرگ و کاملا خسته است.

 باد می تواند نهنگ ها را نجات دهد. اما طبق پیش بینی، انتظار می رود باد در دو روز آینده به آنجا برسد. با استفاده از یک یخ شکن نیز می توان این کار را کرد. وزارت خارجه روسیه برای عملیات نجات با طرف ژاپنی آماده شده است.

 در سال ۲۰۰۵، گروه دیگری از نهنگ‌های قاتل در همان سواحل سرگردان شدند. بیشتر آنها زنده نماندند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت