خبر های ویژه

حافظه سنگی لاچین ، موزه در فضای باز لاچین افتتاح می شود

8 آذر 1402

روستای احیا شده در زابوخ لاچین

8 آذر 1402

موج جدیدی از نخبگان چینی در حال هجوم به ژاپن هستند

7 آذر 1402

افغانستان در میان گذشته و آینده

3 آذر 1402

رییس جمهور عراق در ایچری شهر باکو

2 آذر 1402

کاهش نگران‌کننده سطح دریای خزر تهدیدی جدی برای اکوسیستم و اقتصاد دریایی

1 آذر 1402

دیوالی: جشن الهه لاکشمی و وعده سعادت و خوشبختی

23 آبان 1402

افشاگر استرالیایی جنایات جنگی افغانستان محاکمه می‌شود

21 آبان 1402

جنگ اسرائیل و حماس، استراتژی چین برای "دیپلماسی متوازن" در خاورمیانه را در معرض خطر قرار می دهد

13 آبان 1402

آسمان ها مراقب کارهای مردم هستند

11 آبان 1402

رونق گردشگری در ترکیه؛ متوسط هزینه‌کرد هر توریست و سهم خارج‌نشینان ترک چقدر است؟

10 آبان 1402

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید آب فوکوشیما بدون نگرانی فنی رها می‌شود

7 آبان 1402

کمپین رسانه ای وابسته به القاعده/طالبان، دولت اسلامی خراسان را به عنوان یک گروه خارجی و تاجیک معرفی می کند.

1 آبان 1402

کره شمالی ، کار از راه دور و فرصتی برای کسب درامد و اطلاعات

28 مهر 1402

طالبان در تقویت نرخ ارز بهترین عملکرد جهانی را داشت

27 مهر 1402

زلزله هرات و سراب طالبان

18 مهر 1402

30 شهریور 1402

اسد سوریه در چین به دنبال خروج از انزوای دیپلماتیک است

دیدار بشار اسد با رهبر چین

اسد با هواپیمای ایر چاینا در مه شدید وارد شد، که رسانه های دولتی چین گفتند که «به فضای اسرارآمیز افزوده است»، اشاره ای به سفرهای غیرمنتظره رهبر سوریه به خارج از سال 2011، زمانی که جنگ داخلی شروع شد و بیش از نیم میلیون مردم کشته برجای گذاشت. . رهبر سوریه قرار است در مراسم افتتاحیه بازی های آسیایی روز شنبه به همراه بیش از ده ها مقام خارجی دیگر قبل از رهبری هیئتی در نشست هایی در چندین شهر چین شرکت کند. او روز جمعه با رئیس جمهور شی جین پینگ دیدار می کند و دیدارهای بیشتری در روزهای یکشنبه و دوشنبه در پکن خواهد داشت. دیده شدن در کنار رئیس جمهور چین در یک گردهمایی منطقه ای باید به کمپین اسد برای بازگشت به صحنه جهانی مشروعیت بیشتری بدهد. سوریه در سال 2022 به طرح «کمربند و جاده» چین پیوست و در ماه مه از بازگشت به اتحادیه عرب استقبال کرد. اسد که با یک اقتصاد فلج شده روبرو است و تا کنون نشانی از تلاش هایش برای بازسازی روابط با کشورهای عربی ندارد، مشتاق حمایت مالی است. اما هر سرمایه‌گذاری چینی یا دیگر سرمایه‌گذاری در سوریه خطر گرفتار شدن یک سرمایه‌گذار را در تحریم‌های ایالات متحده تحت قانون سزار در سال 2020 دارد که می‌تواند دارایی‌های هر کسی را که با سوریه معامله می‌کند مسدود کند.

تبریز امروز:

 

پکن، 21 سپتامبر (رویترز) - بشار اسد رئیس جمهور سوریه وارد شهر هانگژو در شرق چین شد که اولین سفر او از چین از سال 2004 و آخرین تلاش او برای پایان دادن به بیش از یک دهه انزوای دیپلماتیک تحت تحریم های غرب است.

اسد با هواپیمای ایر چاینا در مه شدید وارد شد، که رسانه های دولتی چین گفتند که «به فضای اسرارآمیز افزوده است»، اشاره ای به سفرهای غیرمنتظره رهبر سوریه به خارج از سال 2011، زمانی که جنگ داخلی شروع شد و بیش از نیم میلیون مردم کشته برجای گذاشت. .

رهبر سوریه قرار است در مراسم افتتاحیه بازی های آسیایی روز شنبه به همراه بیش از ده ها مقام خارجی دیگر قبل از رهبری هیئتی در نشست هایی در چندین شهر چین شرکت کند. او روز جمعه با رئیس جمهور شی جین پینگ دیدار می کند و دیدارهای بیشتری در روزهای یکشنبه و دوشنبه در پکن خواهد داشت.

دیده شدن در کنار رئیس جمهور چین در یک گردهمایی منطقه ای باید به کمپین اسد برای بازگشت به صحنه جهانی مشروعیت بیشتری بدهد. سوریه در سال 2022 به طرح «کمربند و جاده» چین پیوست و در ماه مه از بازگشت به اتحادیه عرب استقبال کرد.

اسد که با یک اقتصاد فلج شده روبرو است و تا کنون نشانی از تلاش هایش برای بازسازی روابط با کشورهای عربی ندارد، مشتاق حمایت مالی است. اما هر سرمایه‌گذاری چینی یا دیگر سرمایه‌گذاری در سوریه خطر گرفتار شدن یک سرمایه‌گذار را در تحریم‌های ایالات متحده تحت قانون سزار در سال 2020 دارد که می‌تواند دارایی‌های هر کسی را که با سوریه معامله می‌کند مسدود کند.

آلفرد وو، دانشیار گفت: «شی جین پینگ در سومین دوره ریاست جمهوری خود به دنبال به چالش کشیدن آشکار ایالات متحده است، بنابراین من فکر نمی‌کنم جای تعجب باشد که او مایل به مخالفت با هنجارهای بین‌المللی و میزبانی از رهبری مانند اسد باشد». در مدرسه سیاست عمومی لی کوان یو در سنگاپور.

تبلیغات · برای ادامه ورق بزنید
او گفت: "این چین را بیشتر در جهان به حاشیه خواهد برد، اما او به این موضوع اهمیتی نمی دهد."

سفر اسد به چین در سال 2004 اولین سفر یک رئیس دولت سوریه از زمان برقراری روابط در سال 1956 بود. چین، مانند روسیه و ایران حامیان اصلی سوریه، روابط خود را با دمشق حفظ کرد، زیرا دیگران در زمان آغاز اعتراضات در سال 2011، اسد را به دلیل سرکوب او منزوی کردند.

تحریم ها

[1/7] رئیس جمهور سوریه بشار اسد و همسرش اسما پس از ورود به فرودگاه هانگژو، چین در این تصویر جزوه که توسط رویترز در 21 سپتامبر 2023 به دست آمده است، استقبال می شود.

 

سفر چند روزه اسد به چین یکی از طولانی ترین سفرهای اسد در خارج از کشور از زمان آغاز جنگ داخلی است.

علاوه بر ایالات متحده، سوریه با تحریم‌های استرالیا، کانادا و کشورهای اروپایی مواجه است، اما تلاش‌ها برای اعمال تحریم‌های چندجانبه، حمایت شورای امنیت سازمان ملل را که چین و روسیه هر دو دارای حق وتو هستند، تامین نکرده است.

چین حداقل هشت بار از وتوی خود در مورد طرح های سازمان ملل در محکومیت دولت اسد استفاده کرده است. با این حال، چین به طور مستقیم از تلاش های رژیم برای به دست گرفتن کنترل مجدد کشور حمایت نکرده است.

سوریه، یک تولیدکننده کوچک نفت، برای چین اهمیت استراتژیک دارد. این کشور بین عراق، تامین کننده بزرگ نفت چین، و ترکیه، پایانه کریدورهای اقتصادی که از سراسر آسیا تا اروپا کشیده شده است، قرار دارد. سوریه با اردن و لبنان هم مرز است.

در سال‌های 2008 و 2009، شرکت‌های انرژی دولتی چین سینوپک کورپ، سینوکم و سی‌ان‌پی‌سی مجموعاً 3 میلیارد دلار در سوریه سرمایه‌گذاری کردند که با درخواست پکن برای دستیابی به دارایی‌های نفت و گاز جهانی تحریک شد.

به گفته یک شرکت شریک، سرمایه‌گذاری‌ها شامل خرید 900 میلیون دلاری سینوشم از شرکت Emerald Energy مستقر در لندن، که دارایی‌های سوریه بود، بود، اگرچه عملیات آن در سوریه در سال 2011 متوقف شد. CNPC که در تولید نفت در چندین بلوک کوچک شرکت داشت، تولید خود را در حدود سال 2014 متوقف کرد.

تحلیلگران تردید دارند که شرکت های چینی با توجه به امنیت ضعیف و وضعیت مالی وخیم سوریه، در حال بررسی بازگشت به سوریه باشند.

ساموئل رامانی، تحلیلگر اندیشکده RUSI لندن، گفت: «سوریه برای مدت طولانی تلاش می‌کرد تا از چین سرمایه‌گذاری کند... اما سؤال مهم این است که آیا پیشنهادهایی که در این سفر مورد بحث قرار می‌گیرد به پروژه‌های واقعی تبدیل می‌شود یا خیر».

در حال حاضر، چین از غرب بسیار ناامید شده است و سوریه در تلاش است تا روابط خود را با کشورهای بیشتری توسعه دهد، اما آیا می توان آن را به چیزی ملموس تبدیل کرد؟ او اضافه کرد.

گزارش توسط جو کش و رایان وو. گزارش اضافی توسط کیندا مکیه در دمشق و آیژو چن در سنگاپور. ویرایش توسط کلارنس فرناندز، مایکل جورجی و ادموند بلر

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت