خبر های ویژه

جنگ فقط زندگی ها را نابود نمی کند. تار و پود فرهنگ را نیز پاره می کند.

1 مرداد 1403

دیر خوابیدن و کم خوابی می تواند به رشد مغز آسیب برساند - و بچه های فقیرتر بیشتر در معرض خطر هستند

28 تیر 1403

آیا دموکراسی بدون رای دادن وجود دارد؟ انتخابات توسط قرعه در آتن باستان

15 تیر 1403

روم باستان با موفقیت علیه ارعاب رأی دهندگان مبارزه کرد - داستانی سیاسی که روی یک سکه روایت می شود که امروزه طنین انداز می شود

11 تیر 1403

قانون آب در تارای! یک بینش در اندیشه هایی در مورد فلسفه مدیریت شرکت های مختلف ژاپنی

9 تیر 1403

ماجراهای ایرانی سرهنگ لیاخوف و قزاق ها

2 تیر 1403

پایگاه داده جدید دارای 250 ابزار هوش مصنوعی است که می تواند تحقیقات علوم اجتماعی را بهبود بخشد

19 خرداد 1403

تاناکورا ! پوشاک دست دوم 10 درصد از فروش مد جهانی را به خود اختصاص می دهد

18 خرداد 1403

بمناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات -هیچ توسعه ،برنامه، تصمیم وتنویر افکار مردم بدون پشتوانه ارتباطات و رسانه امکان پذیر نیست.

26 اردیبهشت 1403

لزوم حمایت از رسانه هایی که در تبریز ، توان رقابت در سطوح ملی را دارند.

20 اردیبهشت 1403

بانک جهانی زنگ خطری را در مورد «واژگونی تاریخی» توسعه برای فقیرترین کشورها به صدا در می آورد

28 فروردین 1403

برای مایاها، خورشید گرفتگی نشانه برخوردهای آسمانی بود - و ستاره شناسان آنها سوابق پیچیده ای را برای پیش بینی آنها نگه داشتند.

17 فروردین 1403

تغییرات آب و هوایی به ظهور و نابودی امپراتوری نئوآسوری، ابرقدرت دنیای باستان دامن زد.

17 اسفند 1402

آنچه امپراتوری عثمانی می تواند در مورد پیامدهای تغییرات آب و هوایی به ما بیاموزد - و چگونه خشکسالی می تواند مردم را ریشه کن کند و به جنگ دامن بزند.

17 اسفند 1402

ماه رمضان در مدارس آمریکایی معرفی می شود

17 اسفند 1402

کووید-19 اثر خود را بر روی مغز باقی می گذارد

10 اسفند 1402

28 مهر 1401

کشف 8 دیوارنگاره در موصل با قدمت 2 هزار و 700 سال - حکاکی سنگ های باستانی در شهر موصل در شمال عراق

هیئت مشترک امریکا و عراق در شهر موصل، 8 دیوارنگاره که 2 هزار و 700 سال قدمت دارد و مربوط به دوره پادشاهی آشوریان است را کشف کردند.

بنابر اعلام سازمان آثار باستانی و میراث فرهنگی عراق، این دیوارنگاره ها به زمان پادشاهی سنحاریب، پادشاه آشوریان که حدود 700 سال پیش از میلاد مسیح می زیسته، باز می گردد. بر روی این دیوارنگاره ها به عنوان مثال، تصویری از یک سرباز است که در حال آماده شدن برای پرتاب یک تیر است و تصاویری با جزئیات دقیق از درختان و گیاهانی نظیر درخت نخل وجود دارد.

تبریز امروز: 

به گزارش خبرگزاری های ان بی سی  و میدل ایست نیوز عراق :هیئت مشترک امریکا و عراق در شهر موصل، 8 دیوارنگاره که 2 هزار و 700 سال قدمت دارد و تصویری از نبردهایی در زمان پادشاهی آشوریان است را کشف کردند.

 این کشف در یکی از ورودی های قدیمی شهر تاریخی نینوا که امروز شهر موصل است، صورت گرفت.

بنابر اعلام سازمان آثار باستانی و میراث فرهنگی عراق، این دیوارنگاره ها به زمان پادشاهی سنحاریب، پادشاه آشوریان که حدود 700 سال پیش از میلاد مسیح می زیسته، باز می گردد.

بر روی این دیوارنگاره ها به عنوان مثال، تصویری از یک سرباز است که در حال آماده شدن برای پرتاب یک تیر است و تصاویری با جزئیات دقیق از درختان و گیاهانی نظیر درخت نخل وجود دارد.

هیئت دولتی میراث باستانی و میراث عراق گفت که نقش برجسته صحنه هایی از جنگ از حکومت پادشاهان آشور در شهر باستانی نینوا را نشان می دهد.

آشور - عراق - موصل - میراث فرهنگی

یک کارگر عراقی روز چهارشنبه در حال حفاری سنگی است که اخیراً در یکی از دروازه‌های تاریخی شهر باستانی آشوری نینوا در حومه شهر شمالی موصل امروزی پیدا شده است
حکاکی های سنگی باستانی که گمان می رود بیش از 2700 سال قدمت داشته باشند توسط تیمی از باستان شناسان در شهر شمالی موصل عراق کشف شده است.

این تخته‌های مرمر در حین کار مرمت دروازه مشکی، یک بنای باستانی که در سال 2016 توسط شبه‌نظامیان داعش زمانی که شهر را تصرف کردند، بخشی از آن را ویران کردند.

هیئت دولتی میراث باستانی و میراث عراق روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که نقش برجسته صحنه هایی از جنگ از دوران حکومت پادشاهان آشور در شهر باستانی نینوا را نشان می دهد.

 

  درون نمرود: شهر باستانی که توسط داعش ویران شد
این بیانیه افزوده است که حکاکی‌های سنگ خاکستری مربوط به حکومت پادشاه سناخریب است که از 705 تا 681 قبل از میلاد در قدرت بود.

سناخریب مسئول گسترش نینوا به عنوان پایتخت امپراتوری آشوری ها و بزرگترین شهر - واقع در چهارراه اصلی بین مدیترانه و فلات ایران - از جمله ساخت یک کاخ بود.

این کشف هفته گذشته توسط یک تیم عراقی و در کنار کارشناسان آمریکایی از دانشگاه پنسیلوانیا که به رهبری تلاش های بازسازی کمک می کنند، انجام شد.

علی شلقام، مدیر کل اداره تحقیقات و کاوش‌های عراق اعلام کرد ، «کشف هشت تخته مرمر حکاکی شده با نقش برجسته صحنه‌هایی از سربازان آشوری، علاوه بر درختان نخل، انگور، انار و انجیر متعلق به کاخ شاه سناخریب بود». 

فاضل محمد خدر، رئیس تیم باستان شناسی عراق، در بیانیه ای گفت که این کنده کاری ها احتمالاً از کاخ سناخریب گرفته شده و به عنوان مصالح ساختمانی برای دروازه استفاده شده است.

وی افزود: ما معتقدیم که این کنده کاری ها از کاخ سناخریب منتقل شده و توسط نوه شاه برای بازسازی دروازه مشکی و بزرگ کردن اتاق نگهبانی مورد استفاده مجدد قرار گرفته است.

جزئیات حکاکی های سنگی در سایت دروازه مشکی در موصل، عراق.

جزئیات حکاکی های سنگی در سایت دروازه مشکی در موصل، عراق. هیئت دولتی آثار باستانی و میراث عراق

عراق محل قرارگیری برخی از قدیمی ترین شهرهای جهان از جمله بابل است. اما سال‌ها درگیری و بی‌ثباتی خرابه‌های این شهرها و بسیاری از اماکن فرهنگی را که غارت شده یا آسیب دیده‌اند، تهدید کرده است.

 

این پروژه که با همکاری مقامات آثار باستانی عراق انجام می شود، با هدف تبدیل این بنای تاریخی آسیب دیده به یک مرکز آموزشی در مورد تاریخ نینوا است.

مسلح به پتک، تبر و مته، شبه‌نظامیان گروه دولت اسلامی به موزه‌ها در عراق یورش بردند و مجموعه‌های گران‌قیمتی از مجسمه‌ها و مجسمه‌ها را هنگامی که این گروه کنترل مناطق وسیعی از عراق و سوریه را در سال 2014 به دست گرفت، ویران کردند.

ده‌ها اثر آشوری، اکدی، بابلی، ایرانی و رومی که در موزه‌های عراق نگهداری می‌شد آسیب دیده و یا به طور کامل نابود شدند.

این گروه گفت که آثار هنری پیش از اسلام را نابود کرده است زیرا آنها را بت پرست می دانست.

جزئیات حکاکی های سنگی در سایت دروازه مشکی در موصل، عراق.

کارگران عراقی در حال حفاری نقش برجسته سنگی هستند که اخیراً در دروازه مشکی پیدا شده است.


اعضای داعش همچنین مناطق باستانی شهر صحرایی 2000 ساله پالمیرا سوریه را تخریب کردند. در اکتبر 2015، ستیزه جویان طاق پیروزی - یک بنای تاریخی مهم در شهر را منفجر کردند.

به گفته آژانس فرهنگی یونسکو، پالمیرا یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی جهان باستان بوده که آن را محل تلاقی چندین تمدن معرفی کرده است.

شبه نظامیان داعش نیز این آثار باستانی را به خارج از کشور قاچاق کرده و در بازار سیاه فروختند. ایالات متحده گفته است که این غارت منبع درآمد قابل توجهی برای این گروه بوده است.

پس از تهاجم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده به عراق در سال 2003، تفنگداران دریایی آمریکا پس از تعمیر یک بالگرد در محل، به خرابه های شهر باستانی بابل نیز آسیب رساندند. یک افسر ارتش ایالات متحده بعداً گفت که حاضر است از خسارت وارده عذرخواهی کند.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت