خبر های ویژه

مدارس شهرستان‌های تبریز، اسکو و بناب در روزهای شنبه و یکشنبه، غیرحضوری اعلام می‌شود

30 آبان 1404

تصاویر خارق‌العاده و بی‌سابقه، لحظه تولد یک اورکا را در نروژ نشان می‌دهند — و بقیه اعضای گروهش که دایره‌ای محافظتی دور آن تشکیل داده‌اند

20 آبان 1404

یک رویکرد بومی نشان می‌دهد که تغییر ساعت برای صرفه‌جویی در نور روز، برخلاف سرشت انسان و خود طبیعت است.

6 آبان 1404

کوه تفتان در جنوب شرقی ایران پس از ۷۰۰ هزار سال فعالیت آتشفشانی پیدا کرده است

27 مهر 1404

زنبق بنفش عینالی؛ نماد هویت و طبیعت تبریز

13 مهر 1404

جین گودال، پژوهشگر آرامی که جهان انسان و حیوان را به هم نزدیک کرد

10 مهر 1404

آب‌های زیرزمینی باستانی: چرا آبی که می‌نوشید ممکن است هزاران سال قدمت داشته باشد

3 مهر 1404

دیدار بامدادی با روباه سرخاب در رشدیه

2 مهر 1404

رودها نیز با افزایش دمای جهانی در حال گرم شدن هستند

2 مهر 1404

تبریز ۲۰۲۵: پایتخت محیط زیست آسیا یا ویترینی برای تناقض؟

2 مهر 1404

بالا رفتن خیلی خیلی زیاد چه حسی دارد؛ کوهنوردان اغلب در پی هیجان‌اند. آیا استفاده من از کمی کمک، نوعی تقلب بود؟

30 شهریور 1404

بازگشت شگفت‌انگیز پرندگانی که زمانی نادر بودند

18 شهریور 1404

باغات سبز حکم آباد نماد واقعی پارک بزرگ طبیعی تبریز هستند ، ثبت ملی آنها ضروری است

8 شهریور 1404

یاپراقلی کازایاغی یا توت فرنگی وحشی در سونگون

5 شهریور 1404

تخریب عینالی؛ از نخاله تا آسفالت

1 شهریور 1404

تجزیه و تحلیل DNA ما از استخوان‌های ۷۵۰۰۰ ساله در غارهای قطب شمال نشان می‌دهد که حیوانات چگونه به تغییرات آب و هوایی واکنش نشان می‌دهند.

22 مرداد 1404

16 اردیبهشت 1400

تالوار کندی ، آی دوغموش سدی +ویدئو

زندگی در مزرعه و کار کشاورزی، مردی که از شهر به روستا رفته است

او یک زمین شناس آشنا با سنگ های قیمتی و فسیل ها در سازمان بود که آنچنان که رسم سازمان های ماست ، از مقام سرپرستی اداره تا محیط بانی و کارشناسی و باز معاونت را طی می کرد و چرخه نشان از ساختاری معیوب بود که سرپرست اداره روزی را با زیردستان هم اتاقی می شد ! اما او مرد توانمندی بود، تاثیر جفاهای اداری را در او ندیدم ! چون همیشه بزرگوار بود! با او در مراسم اهدای محیط بانی به یک آشیق شکارچی در شبستر همراه شدم و او با تجارب بسیار وقتی معاون اداره کل بود، خود را بازنشسته کرد! او اکنون در روستای تالوار در کنار سد آی دوغموش زندگی روستایی پر زحمت و تلاش خود را بدور از غوغای کاذب شهر آغاز کرده است ؛ او به راحتی با زبان ساده ی مردمان خارج از شهر صحبت می کند وبا آنان بر روی خاک تلاش است و راستی می آفریند!

تبریز امروز:

 

عینالی مثل همیشه در حال تخریب بود، برای گفتن ماجرا به سازمان حفاظت محیط زیست رفته بودم ؛ وارد اتاق معاون اداره شدم ، معاون منشی و مسئول دفتری نداشت ! کف اتاق پر از انواع سنگ بود. معاون اداره به سادگی با من صحبت را آغاز کرد و از موضوع من به صحبت های دیگر محیط زیست رسیدیم .

چندی بعد در مراسم" ان جی او " های همان سازمان های مرد نهاد اداره کل شرکت کردم. بسیج متفاوت و شادی برای زیست محیط با مشارکت جوان ها در تبریز ایجاد کرده بودند ! دکتر میرزایی و مهندس عبدالله رسولی حاضر بودند  ، اداره کل محیط زیست توانسته بود! جوانان بسیاری را وارد ماجراهای زیست محیطی بکند ، شاید نقشی می خواست ایفا کند که فراتر از وظایف سازمانی اداره بود که تاثیر مثبتی بر محیط زیست و همراه با آن وارد کردن شادمانی پاک و نشاط و شور برای جوانان و ایجاد هدف در عصر بیکاری بود.......

***

عبدالله رسولی یک زمین شناس آشنا با سنگ های قیمتی و فسیل ها در سازمان بود که آنچنان که رسم سازمان های ماست ، از مقام سرپرستی اداره تا محیط بانی و کارشناسی  و باز معاونت را طی می کرد و چرخه نشان از ساختاری معیوب بود که سرپرست اداره روزی را با زیردستان هم اتاقی می شد ! اما او مرد توانمندی بود، تاثیر جفاهای اداری را در او ندیدم ! چون همیشه بزرگوار بود!

با او در مراسم اهدای محیط بانی  به یک آشیق شکارچی در شبستر همراه شدم و مهندس عبدالله رسولی با تجارب بسیار وقتی معاون اداره کل بود، خود را بازنشسته کرد!

***

او اکنون در روستای تالوار در کنار سد آی دوغموش زندگی روستایی پر زحمت و تلاش خود را بدور از غوغای کاذب شهر آغاز کرده است  ؛ او به راحتی با زبان ساده ی مردمان خارج از شهر صحبت می کند وبا آنان بر روی خاک تلاش است و راستی می آفریند!

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت