خبر های ویژه

پایان زودهنگام حکومت نظامی

13 آذر 1403

بزرگترین ذخایر طلای جهان به ارزش بیش از 80 میلیارد دلار کشف شد

10 آذر 1403

تشکیل پرونده قضایی علیه طالبان در دادگاه لاهه

10 آذر 1403

پاییز یک محله مسکونی

10 آذر 1403

مقامات آمریکایی چهار اثر باستانی از سایت باستانی بان چیانگ را به تایلند بازگرداندند

8 آذر 1403

اولین موزه خصوصی هنر مدرن و معاصر آسیای مرکزی که در قزاقستان افتتاح شد

8 آذر 1403

پشت علاقه و شوق به خزه ژاپن چیست؟

6 آذر 1403

طالبان در هرات کتاب‌های وارداتی از ایران را بررسی می‌کنند

2 آذر 1403

عکس‌برداری از موجودات زنده ممنوع است

30 آبان 1403

کتاب‌های «سیرت» جایگزین کتاب‌های دوران جمهوریت

30 آبان 1403

نشست دو روزهٔ بریکس "بدون حضور طالبان" فردا در شهر کازان روسیه برگزار می‌شود

1 آبان 1403

وزارت اطلاعات و فرهنگ: از قاچاق ۱۶۹ اثر تاریخی جلوگیری کردیم

25 مهر 1403

عدم دعوت از طالبان برای شرکت در نشست شانگهای به میزبانی پاکستان

22 مهر 1403

گرامی‌داشت روز زبان ترکمنی در فاریاب

7 مهر 1403

طالبان به دنبال ایجاد وحدت زبانی

4 مهر 1403

شیوع بیماری ناشناخته در پروان افغانستان؛ در چهار روز بیش از ۵۰۰ تن مبتلاء شدند

4 مهر 1403

8 آذر 1403

مقامات آمریکایی چهار اثر باستانی از سایت باستانی بان چیانگ را به تایلند بازگرداندند

این اقلام که شامل یک ظرف و دستبند است، بیش از 50 سال پیش توسط یک سرباز آمریکایی از تایلند خارج شده بود .

دولت آمریکا طی مراسمی در 14 نوامبر در موزه ملی بانکوک، مجموعه ای از آثار باستانی را به کشور پادشاهی تایلند بازگرداند. این چهار مورد - یک ظرف سفالی، یک دستبند و دو غلتک - از سایت باستان شناسی بان چیانگ، یک سایت میراث جهانی یونسکو در منطقه نون هانگ در شمال شرقی تایلند که به دلیل ارائه بینش هایی در مورد انتقال تمدن بشری از زندگی عشایری شناخته شده است، آمده است. این مراسم با همکاری یونسکو، سفارت آمریکا در بانکوک و وزارت فرهنگ تایلند برگزار شد. بان چیانگ برای اولین بار در سال 1966 پس از اینکه استیو یانگ، دانشجوی علوم سیاسی در هاروارد، روی ریشه درختی در جنگل تایلند لگد زد و یک کشتی سفالی نیمه مدفون پیدا شد، مورد توجه محققان غربی قرار گرفت. کشف تصادفی او منجر به اولین کاوش‌های فشرده در این مکان شد که توسط موزه پن در دانشگاه پنسیلوانیا و دپارتمان هنرهای زیبای تایلند هدایت می‌شد، که گنجینه عظیمی از مصنوعات عصر برنز از جمله شواهدی از شیوه‌های فلزکاری اولیه و یک مزرعه مختلط و اقتصاد شکارچی را نشان داد. . مطالعات حفاری قدیمی ترین اشیاء موجود در محل را بین 200 سال قبل از میلاد تا 1700 قبل از میلاد نشان می دهد.

تبریز امروز:

این اقلام که شامل یک ظرف و دستبند است، بیش از 50 سال پیش توسط یک سرباز آمریکایی از تایلند خارج شده بود .
توری آکرز
27 نوامبر 2024
چهار قطعه بان چیانگ به مقامات تایلند بازگردانده شد
با اجازه سفارت ایالات متحده در بانکوک، از طریق یونسکو

دولت آمریکا طی مراسمی در 14 نوامبر در موزه ملی بانکوک، مجموعه ای از آثار باستانی را به کشور پادشاهی تایلند بازگرداند. این چهار مورد - یک ظرف سفالی، یک دستبند و دو غلتک - از سایت باستان شناسی بان چیانگ، یک سایت میراث جهانی یونسکو در منطقه نون هانگ در شمال شرقی تایلند که به دلیل ارائه بینش هایی در مورد انتقال تمدن بشری از زندگی عشایری شناخته شده است، آمده است. این مراسم با همکاری یونسکو، سفارت آمریکا در بانکوک و وزارت فرهنگ تایلند برگزار شد.

بان چیانگ برای اولین بار در سال 1966 پس از اینکه استیو یانگ، دانشجوی علوم سیاسی در هاروارد، روی ریشه درختی در جنگل تایلند لگد زد و یک کشتی سفالی نیمه مدفون پیدا شد، مورد توجه محققان غربی قرار گرفت. کشف تصادفی او منجر به اولین کاوش‌های فشرده در این مکان شد که توسط موزه پن در دانشگاه پنسیلوانیا و دپارتمان هنرهای زیبای تایلند هدایت می‌شد، که گنجینه عظیمی از مصنوعات عصر برنز از جمله شواهدی از شیوه‌های فلزکاری اولیه و یک مزرعه مختلط و اقتصاد شکارچی را نشان داد. . مطالعات حفاری قدیمی ترین اشیاء موجود در محل را بین 200 سال قبل از میلاد تا 1700 قبل از میلاد نشان می دهد.

این چهار مورد از اواخر دهه 1960 در سفارت ایالات متحده در بانکوک نگهداری می شد، زمانی که دولت تایلند آنها را به یک سرباز آمریکایی هدیه داد. مراسم بازگشت داوطلبانه آنها همزمان با روز جهانی مبارزه با قاچاق غیرقانونی اموال فرهنگی توسط یونسکو بود.

سوهیون کیم، مدیر منطقه ای دفتر یونسکو در بانکوک در این مراسم گفت: «این بازگشت نه تنها برای تایلند، بلکه برای تلاش های جهانی برای حفاظت و حفاظت از میراث فرهنگی مهم است». "این آثار باستانی ارزش همکاری و مسئولیت مشترک را به ما یادآوری می کند."

بازگرداندن اشیای بان چیانگ یکی از چندین بازگرداندن آثار باستانی به مقامات تایلند در سال جاری است. در ماه ژوئن، موسسه هنر شیکاگو بازگرداندن یک قطعه ستون مستطیلی از معبد فانوم رانگ در شمال شرقی تایلند را آغاز کرد. در آوریل، نمایندگان موزه هنر متروپولیتن پیش از بازگرداندن دو مجسمه فلزی قرن یازدهمی که در دسامبر 2023 از مجموعه موزه خارج شده بودند، یادداشت تفاهمی بین این موسسه و دولت تایلند امضا کردند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت