خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

23 شهریور 1403

کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه در منطقه مرزی دایکندی با غور

افغانستان

منابع محلی در ولایت دایکندی خبر دادند که گروهی از باشندگان ولسوالی سنگ‌تخت و بندر این ولایت در نزدیکی مرز با ولایت غور، هدف حمله مسلحانه قرار گرفته‌اند. به‌گفته این منابع، در این حمله دست‌کم 12 نفر کشته و شماری هم زخمی شده‌اند. مسئولان در دایکندی و غور تاکنون درباره‌ این رویداد اظهارنظر نکرده‌اند. بنت تیرباران دایکندی را «هولناک» خواند ریچارد بنت، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای افغانستان می‌گوید که کشتار هولناک شیعیان دایکندی که در حال سفر به ولایت غور بودند، دارای نشانه‌های از «جنایات بین‌المللی» است. آقای بنت امروز با نشر پستی در ایکس، با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرده است. او افزوده است: «من نگران موجی از حملاتی هستم که داعش مدعی آن هستند. نیاز به پیش‌گیری، حفاظت و پاسخ‌گویی بین‌المللی در افغانستان است.»

تبریز امروز:

دایکندی - افغانستان

منابع محلی در ولایت دایکندی خبر دادند که گروهی از باشندگان ولسوالی سنگ‌تخت و بندر این ولایت در نزدیکی مرز با ولایت غور، هدف حمله مسلحانه قرار گرفته‌اند.

به‌گفته این منابع، در این حمله دست‌کم 12 نفر کشته و شماری هم زخمی شده‌اند.

مسئولان در دایکندی و غور تاکنون درباره‌ این رویداد اظهارنظر نکرده‌اند.

بنت تیرباران دایکندی را «هولناک» خواند

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای افغانستان می‌گوید که کشتار هولناک شیعیان دایکندی که در حال سفر به ولایت غور بودند، دارای نشانه‌های از «جنایات بین‌المللی» است.

آقای بنت امروز با نشر پستی در ایکس، با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرده است.

او افزوده است: «من نگران موجی از حملاتی هستم که داعش مدعی آن هستند. نیاز به پیش‌گیری، حفاظت و پاسخ‌گویی بین‌المللی در افغانستان است.»

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت