خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

27 مرداد 1403

جشن پیروزی طالبان در تهران

افغانستان

طالبان سومین سالروز خروج آمریکایی ها از افغانستان و سقوط جمهوریت را در اقامت گاه سفیر افغانستان در تهران با حضور مهمانان بسیاری جشن گرفتند، با توجه به چیدن میز وحضور افراد ! چندان مشخص نشدند که مهمان های طالبان افراد افاغنه ساکن در ایران هستند و ارتباط آنها با سفارتخانه چگونه است یا آنکه مقامات سیاسی کشور میزبان و سایر سفارتخانه ها بودند که هر دو به نظر بعید می آمد، نحوه پوشش لباس مهمانان و مراسم جشن مجلل طالب ها در تهران کمترین سنخیتی با فقر و بیماری کودکان و مردمان سرزمین شان و ناکارآمدی سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی طالبان نداشت ومی توان این جشن را یک جشن واقعی برای آن ها دانست که توانسته اند ضمن براندازی جمهوریت ؛ و تحویل گرفتن سرزمین زیبا و ثروتمند افغانستان ، جای خود را برای برگزاری جشن در تهران پیدا کنند! طالبان ویدیویی نیز برای جشن خود در اقامت گاه سفیر خیلی مشغول خود!!! تهیه و منتشر کرده اند!

تبریز امروز:

 

 طالبان سومین سالروز خروج آمریکایی ها از افغانستان  و سقوط جمهوریت را در اقامت گاه سفیر افغانستان در تهران  با حضور مهمانان بسیاری جشن گرفتند، با توجه به چیدن میز وحضور افراد !  چندان مشخص نشدند که مهمان های طالبان افراد افاغنه ساکن در ایران هستند و ارتباط آنها با سفارتخانه چگونه است یا آنکه مقامات سیاسی کشور میزبان و سایر سفارتخانه ها بودند که هر دو به نظر بعید می آمد،  نحوه پوشش لباس مهمانان و مراسم جشن مجلل طالب ها در تهران کمترین سنخیتی با فقر و بیماری کودکان و مردمان سرزمین شان و ناکارآمدی سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی  طالبان نداشت ومی توان این جشن را یک جشن واقعی برای آن ها دانست که توانسته اند ضمن براندازی جمهوریت ؛ و تحویل گرفتن سرزمین زیبا و ثروتمند افغانستان ، جای خود را برای برگزاری جشن در تهران پیدا کنند! طالبان ویدیویی نیز برای جشن خود در اقامت گاه سفیر خیلی مشغول خود!!! تهیه و منتشر کرده اند!

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت