خبر های ویژه

یک باغ درمانی به سبک اسکاندیناوی در پودیل ظاهر می شود

23 شهریور 1403

ارمنستان و اتحادیه اروپا روند آزادسازی ویزا را آغاز کردند

22 شهریور 1403

موزه لرمانتوف

19 شهریور 1403

جمهوری توا

19 شهریور 1403

ارمنستان به روسیه: با تشکر، اما نه از پیشنهاد میانجیگری

16 شهریور 1403

ارمنستان در حال ارسال سیگنال هایی است مبنی بر اینکه می خواهد از توافق هسته ای با روسیه عقب نشینی کند

16 شهریور 1403

الكساندر مدود در گذشت

12 شهریور 1403

گاز روسیه برای آذربایجان، گاز آذربایجان برای اروپا

9 شهریور 1403

پاول دوروف، مالک تلگرام در فرانسه بازداشت شد

4 شهریور 1403

قدیس سازی جدید توسط واتیکان

3 شهریور 1403

پوتین مشتاق بازی صلح در قفقاز است،

2 شهریور 1403

شهاب سنگ بر فراز یک تانک در بوسنی

29 مرداد 1403

پوتین در یک سفر دولتی دو روزه وارد باکو پایتخت آذربایجان شد

28 مرداد 1403

جنگ دامنه پیدا می کند

27 مرداد 1403

رسانه های دولتی آذربایجان پیش بینی می کنند که ارمنستان و اتحادیه اروپا با گرم شدن روابط دوجانبه خواهند سوخت

21 مرداد 1403

مرزبانان روسی از فرودگاه ایروان رفتند

21 مرداد 1403

19 مرداد 1403

پس از تبدیل میراث باستانی کریمه به مجموعه فرهنگی، اوکراین از سازمان ملل خواست تا مداخله کند

تائوریک کرسونس یک سایت میراث جهانی یونسکو، توسط روسیه به یک "پارک تاریخی و باستان‌شناسی" تبدیل شده است.

اوکراین پس از تکمیل کار روسیه برای تبدیل تائوریک کرسون به یک «پارک تاریخی و باستان‌شناسی» از سازمان ملل متحد (سازمان ملل) درخواست کرده است تا از تائوریک کرسونس در کریمه، یک سایت میراث جهانی یونسکو، محافظت کند. این مکان، یک شهر باستانی است که توسط استعمارگران یونانی در قرن پنجم قبل از میلاد تأسیس شد، در سال 2013 در فهرست یونسکو ثبت شد - کمتر از یک سال قبل از اینکه روسیه به طور غیرقانونی شبه جزیره دریای سیاه را از اوکراین ضمیمه کند. مجموعه جدید، واقع در حومه شهر قدیمی، دارای یک صومعه ارتدکس روسی و همچنین چندین موزه است. اینها عبارتند از موزه مسیحیت و موزه کریمه و نووروسیا، که اصطلاحی است که روسیه برای سرزمین هایی که به طور غیرقانونی از اوکراین ضمیمه کرده است، استفاده می کند. ولادیمیر پوتین در گذشته از تائوریک کرسونس بازدید کرده و از آن و کریمه به‌طور گسترده‌تر به‌عنوان محوری برای کشور روسیه صحبت کرده است و به این احساس می‌افزاید که تصمیم برای بازبینی آن یک تمرین تبلیغاتی مفصل است.

تبریز امروز:


خرابه‌های شهر باستانی Tauric Chersonese در کریمه، با یکی از ساختمان‌های موزه جدید در پس‌زمینه

خرابه‌های شهر باستانی Tauric Chersonese در کریمه، با یکی از ساختمان‌های موزه جدید در پس‌زمینه

اوکراین پس از تکمیل کار روسیه برای تبدیل  تائوریک کرسون به یک «پارک تاریخی و باستان‌شناسی» از سازمان ملل متحد (سازمان ملل) درخواست کرده است تا از تائوریک کرسونس در کریمه، یک سایت میراث جهانی یونسکو، محافظت کند.

این مکان، یک شهر باستانی است که توسط استعمارگران یونانی در قرن پنجم قبل از میلاد تأسیس شد، در سال 2013 در فهرست یونسکو ثبت شد - کمتر از یک سال قبل از اینکه روسیه به طور غیرقانونی شبه جزیره دریای سیاه را از اوکراین ضمیمه کند. مجموعه جدید، واقع در حومه شهر قدیمی، دارای یک صومعه ارتدکس روسی و همچنین چندین موزه است. اینها عبارتند از موزه مسیحیت و موزه کریمه و نووروسیا، که اصطلاحی است که روسیه برای سرزمین هایی که به طور غیرقانونی از اوکراین ضمیمه کرده است، استفاده می کند.

ولادیمیر پوتین در گذشته از تائوریک کرسونس بازدید کرده و از آن و کریمه به‌طور گسترده‌تر به‌عنوان محوری برای کشور روسیه صحبت کرده است و به این احساس می‌افزاید که تصمیم برای بازبینی آن یک تمرین تبلیغاتی مفصل است.

مجتمع جدید، که توسط وزارت دفاع روسیه ساخته شده و توسط ترانس نفت، یک شرکت دولتی تامین مالی شده است، به طور رسمی در 28 جولای افتتاح شد. آن را "New Chersonese" نامگذاری کرده اند. پوتین متروپولیتن تیخون شوکونوف، روحانی ارشدی را که کرسونس را به عنوان وارث بیزانس معرفی کرده است، مأمور نظارت بر پروژه و صومعه جدید کرده است.

کارشناسان اوکراینی می گویند Chersonese به عنوان نقطه عطفی باستان شناسی که زمانی مطالعه می کردند قابل تشخیص نیست. در 24 ژوئیه، دیمیترو لوبینتس، کمیسر حقوق بشر پارلمان اوکراین، از سازمان ملل برای مداخله درخواست کرد و گفت که آسیب به Tauric Chersonese بخشی از سیاست روسیه برای از بین بردن میراث فرهنگی اوکراین است.

لوبینتس در بیانیه‌ای که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، گفت: «روس‌ها این بنای تاریخی را به طور کامل تخریب کرده‌اند» و افزود که «در واقع در حال ساختن یک شهر جدید - به اصطلاح پارک تاریخی و باستان‌شناسی» هستند. لوبینتس می گوید که "بسیاری از یافته های باستان شناسی" نیز "توسط فدراسیون روسیه به سرقت رفته و به موزه های روسیه برده شده اند."

در گزارشی که اخیراً منتشر شده است، اولینا کراوچنکو از مؤسسه باستان‌شناسی آکادمی ملی علوم اوکراین، آسیب‌های وارده به سایت را تشریح کرد، در حالی که به حذف و از دست دادن احتمالی آثار باستانی نیز اشاره کرد.

کار ساخت و ساز لایه فرهنگی را که در برخی نقاط به بیش از 10 متر می رسید، بقایای یک معبد باستانی، گورستان شهر با سازه های تدفین و یادبود منحصر به فرد، لایه های خاکستر و زباله، بقایای مجموعه های حومه ای WHS تخریب کرد. کراوچنکو نوشت.

وی افزود: «علاوه بر این واقعیت که ظاهر کلی سایت مختل شده بود که منجر به تحریف چشم انداز باستانی شد، ده ها هزار یافته کاوش شده توسط خاک از مجتمع های حومه تخریب شده از کریمه خارج شدند، ده ها هزار مورد دیگر به پایان رسید. در محل های دفن زباله مدرن سواستوپل [شهر کریمه بزرگ]، جایی که آنها را با کامیون های کمپرسی از منطقه ساخت و ساز خارج کردند. فروش در بازار سیاه بنابراین، به زودی می‌توانیم چیزهایی را از Chersonesos در حراج‌های آنلاین ببینیم.»

یوهنیا کراوچوک، نماینده اوکراینی که رئیس کمیته فرهنگ، علم، آموزش و رسانه مجمع پارلمانی شورای اروپا (PACE) است، در مورد انگیزه روسیه با روزنامه هنر صحبت کرد. او می‌گوید: «کریمه برای آنها بسیار مهم است، هم به این دلیل که قدیمی‌ترین مکان‌ها، قدیمی‌ترین شهرهای خاک اوکراین را در خود جای داده است. او ادامه می‌دهد که در نیو کرسونیز، «استراتژی روسیه این بود که همه پایه‌های قدیمی را حفاری کند، دور انداخته و چیزی بسازد که این ایده را منتقل کند که آنها بهتر از یونانیان باستان می‌سازند».

کراوچوک نویسنده قطعنامه ای بود که در ماه ژوئن توسط مجمع پارلمانی شورای اروپا تصویب شد و روسیه را به "پاک کردن هویت فرهنگی" در اوکراین متهم کرد.

پروژه New Chersonese به دنبال کارهای دیگری در Tauric Cheronese از جمله بازسازی کلیسای جامع سنت ولادیمیر، که گمان می رود در محلی که شاهزاده ولدیمیر کیف در سال 988 در ارتدکس تعمید یافت، و ساخت یک تئاتر در فضای باز روی بقایای یک ارگ رومی

در چهل و ششمین نشست کمیته میراث جهانی در دهلی نو هندوستان، آناستازیا بوندار، رئیس هیئت اوکراینی، معاون وزیر فرهنگ و سیاست اطلاعات اوکراین، کار خود را آغاز کرد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت