خبر های ویژه

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

آیا گرجستان به دستور روسیه، ارمنستان را تحت فشار قرار میدهد؟

11 خرداد 1404

مقامات ارمنستان مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی را تمدید کردند؛ تنها ۶ درصد از شهروندان به موقع ثبت کرده‌اند

9 خرداد 1404

آیا تحریم‌ها علیه روسیه نتیجه معکوس داشته‌اند؟ تجربه آفریقای جنوبی در دوران آپارتاید چه چیزهایی درباره سودبرندگان به ما می‌گوید؟

8 خرداد 1404

آلمان جایگزین آمریکا به‌عنوان ضامن «قابل‌اعتمادتر» امنیت اروپا می‌شود

8 خرداد 1404

اروپایی‌ها نگرانند که ایالات متحده حمایت خود را از ناتو قطع کند. آنها حق دارند نگران باشند - آمریکایی‌ها نیز باید نگران باشند.

7 خرداد 1404

بررسی پیامدهای افزایش نفوذ هند در قفقاز جنوبی

4 خرداد 1404

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

کلیسا ی ارمنی و پاشینیان در بددهنی به همدیگر- مردم التماس می‌کنند: «این را متوقف کنید!»

منازعه بین نخست‌وزیر نیکول پاشینیان و رهبران کلیسای رسولی ارمنی به سطحی از توهین‌های کودکانه رسیده است. مدت‌هاست که روابط بین نخست‌وزیر و رهبران کلیسا تیره است. اما در اوایل ژوئن، پاشینیان با طرح این سؤال که آیا کاتولیکوس کارکین دوم، رهبر کلیسا، با نقض نذر تجرد خود فرزندی دارد یا خیر، موجی از بدگویی‌های عمومی را آغاز کرد. تنش‌ها برای چند هفته ادامه داشت تا اینکه در ۲۴ ژوئن، یکی از دستیاران کارکین دوم با پستی در رسانه‌های اجتماعی (که بعداً توسط ناظران مسدود شد) ادعا کرد که پاشینیان ختنه‌شده است و بنابراین مسیحی مؤمنی نیست.

تبریز امروز:

 نخست‌وزیر نیکول پاشینیان و همسرش آنا هاکوبیان در کلیسای سنت گریگور در آروش، ۱ ژوئن. (عکس: primeminister.am) 
نخست‌وزیر نیکول پاشینیان و همسرش آنا هاکوبیان در کلیسای سنت گریگور در آروش، ۱ ژوئن. (عکس: primeminister.am)
منازعه بین نخست‌وزیر نیکول پاشینیان و رهبران کلیسای رسولی ارمنی به سطحی از توهین‌های کودکانه رسیده است.
مدت‌هاست که روابط بین نخست‌وزیر و رهبران کلیسا تیره است. اما در اوایل ژوئن، پاشینیان با طرح این سؤال که آیا کاتولیکوس کارکین دوم، رهبر کلیسا، با نقض نذر تجرد خود فرزندی دارد یا خیر، موجی از بدگویی‌های عمومی را آغاز کرد.
تنش‌ها برای چند هفته ادامه داشت تا اینکه در ۲۴ ژوئن، یکی از دستیاران کارکین دوم با پستی در رسانه‌های اجتماعی (که بعداً توسط ناظران مسدود شد) ادعا کرد که پاشینیان ختنه‌شده است و بنابراین مسیحی مؤمنی نیست.
پاشینیان به‌سرعت به این طعنه واکنش نشان داد و در صفحه رسمی فیس‌بوک خود از رهبران کلیسا دعوت کرد تا برای اثبات ایمانش به دفتر او بیایند و شخصاً اندامش را بررسی کنند. او در پایان پست خود بار دیگر خواستار تأیید یا تکذیب ادعای پدری کارکین دوم شد و پرسید: «آیا او فرزندی دارد یا نه؟»
با قضاوت از واکنش‌های عمومی به این تبادل، به نظر می‌رسد شهروندان ارمنی از این مشاجرات کودکانه به ستوه آمده‌اند.
یکی از کاربران در رسانه‌های اجتماعی در پاسخ به اظهارات پاشینیان نوشت: «همه چیز حدی دارد، این مزخرفات را متوقف کنید!» اجماع عمومی این است که رفتار پاشینیان باعث شرمساری خود او و ارمنستان شده است.
این آسیب خودخواسته به وجهه او، ارائه برنامه‌اش برای تحول جامعه ارمنی، موسوم به برنامه «ارمنستان واقعی»، را دشوارتر می‌کند. این برنامه که از ارمنی‌ها می‌خواهد بر آینده تمرکز کنند و برای پایان دادن به بیش از سه دهه درگیری، توافق صلح با آذربایجان را بپذیرند، با شک و تردید گسترده عمومی مواجه است. نتایج یک نظرسنجی عمومی که در ۱ تیر ۱۴۰۴ منتشر شد، نشان می‌دهد که بیش از دوسوم ارمنی‌ها معتقدند عادی‌سازی روابط با آذربایجان امکان‌پذیر نیست.
 
 
  
منبع:https://eurasianet.org/church-state-feud-in-armenia-takes-a-detour-to-crazy-town
 
 eurasiaNet-
 
 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت