خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

27 خرداد 1403

دولت توکیو برنامه دوستیابی را برای افزایش نرخ زاد و ولد راه اندازی می کند

ژاپن

یک مقام رسمی روز سه‌شنبه گفت که دولت شهری توکیو برنامه دوستیابی خود را در اوایل تابستان امسال به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای افزایش کاهش نرخ تولد ملی راه‌اندازی می‌کند. کاربران باید مدارکی را ارائه کنند که ثابت کند مجرد قانونی هستند و نامه ای مبنی بر تمایل به ازدواج امضا کنند. اعلام درآمد در برنامه های دوستیابی ژاپنی رایج است، اما توکیو برای اثبات حقوق سالانه به برگه گواهی مالیاتی نیاز دارد. یکی از مقامات دولتی توکیو که مسئول برنامه جدید است، گفت: «ما متوجه شدیم که 70 درصد از افرادی که می‌خواهند ازدواج کنند، فعالانه به رویدادها یا برنامه‌ها نمی‌پیوندند تا به دنبال شریک زندگی خود بگردند. ما می خواهیم به آنها فشاری ملایم بدهیم تا یکی را پیدا کنند."

تبریز امروز:

دولت متروپولیتن توکیو در حال راه اندازی اپلیکیشن دوستیابی خود برای حمایت از افرادی است که می خواهند ازدواج کنند.

دولت متروپولیتن توکیو در حال راه اندازی اپلیکیشن دوستیابی خود برای حمایت از افرادی است که می خواهند ازدواج کنند. | خبرگزاری فرانسه-جیجی

یک مقام رسمی ژاپنی گفت که دولت شهری توکیو برنامه دوستیابی خود را در اوایل تابستان امسال به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای افزایش کاهش نرخ تولد ملی راه‌اندازی می‌کند.
کاربران باید مدارکی را ارائه کنند که ثابت کند مجرد قانونی هستند و نامه ای مبنی بر تمایل به ازدواج امضا کنند.

اعلام درآمد در برنامه های دوستیابی ژاپنی رایج است، اما توکیو برای اثبات حقوق سالانه به برگه گواهی مالیاتی نیاز دارد.

یکی از مقامات دولتی توکیو که مسئول برنامه جدید است، گفت: «ما متوجه شدیم که 70 درصد از افرادی که می‌خواهند ازدواج کنند، فعالانه به رویدادها یا برنامه‌ها نمی‌پیوندند تا به دنبال شریک زندگی خود بگردند. ما می خواهیم به آنها فشاری ملایم بدهیم تا یکی را پیدا کنند."

سازماندهی رویدادهای خواستگاری در ژاپن برای شهرداری ها غیرعادی نیست، جایی که تولدها در سال 2023 به پایین ترین حد خود رسید، اما به ندرت پیش می آید که یک دولت محلی اپلیکیشنی را توسعه دهد.

مصاحبه برای تایید هویت کاربر به عنوان بخشی از فرآیند ثبت نام برای اپلیکیشن توکیو، که از اواخر سال گذشته به صورت آزمایشی به صورت رایگان انجام شده است، مورد نیاز است.

بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی نسبت به این طرح ها ابراز تردید کردند و یکی گفت: "آیا این کاری است که دولت باید با مالیات ما انجام دهد؟"

دیگران نوشتند که علاقه مند هستند، زیرا احساس امنیت بیشتری می کنند.

سال گذشته، ژاپن بیش از دو برابر تعداد مرگ و میر نوزادان جدید را ثبت کرد.

داده های اولیه دولت نشان می دهد که تولدها برای هشتمین سال متوالی به 758631 کاهش یافته است که کاهش 5.1 درصدی را نشان می دهد. تعداد فوتی ها به یک میلیون و 590 هزار و 503 نفر رسید.

این کشور با کمبود فزاینده نیروی کار مواجه است و فومیو کیشیدا، نخست وزیر، سیاست هایی از جمله کمک مالی به خانواده ها، دسترسی آسان تر به مراقبت از کودکان و مرخصی بیشتر والدین را وعده داده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت