خبر های ویژه

وقتی که موسیقی حرام است!!! کاظمی قمی: اگر موسیقی حرام است، شنیدنش هم حرام است

30 شهریور 1403

پیجرها و واکی تاکی ها در مفایسه با تلفن های همراه - یک کارشناس امنیتی توضیح می دهد که چرا حزب الله برای ارتباطات از فناوری پایین استفاده کرد

29 شهریور 1403

تعطیلی یک ساله ی مدارس در غزه

23 شهریور 1403

اعتراضات گسترده پس از شش گروگان کشته شده در غزه ، به اسرائیل رسید

12 شهریور 1403

مذاکرات آتش بس غزه با از سرگیری برنامه از هفته آینده متوقف شد

26 مرداد 1403

طراحی دریاچه مصنوعی

26 مرداد 1403

کلیسای تاریخی ارتدوکس یونانی غزه دومین حمله اسرائیل را تحمل کرد

17 مرداد 1403

ایرانیان در سوگ ترور هنیه رهبر حماس عزادارند

11 مرداد 1403

اسماعیل هنیه که بود و چرا ترور او ضربه ای به حماس است؟

11 مرداد 1403

پیام رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:

10 مرداد 1403

شهادت اسماعیل هنیه در تهران

10 مرداد 1403

در حالی که رسانه ها شیفته رقابت های ریاست جمهوری آمریکا شده اند، قتل عام اسرائیل در غزه حتی مرگبارتر می شود

27 تیر 1403

شرکت نفت کویت از کشف "غول" نفت خبر داد

26 تیر 1403

کلید خانه وزن نمادینی برای خانواده های غزه ای دارد که بارها در اثر جنگ آواره شده اند

19 تیر 1403

زندان های اسراییل بیش از ظرفیت خود پر شده اند

12 تیر 1403

سرباز اسراییلی عکس به آتش کشیدن خانه ی یک فلسطینی را در غزه به نمایش گذاشت

12 تیر 1403

17 خرداد 1403

حماس کوچک به حالت گروه شورشی در غزه شکل می گیرد

جنگ بی پایان در غزه

مقامات آمریکایی و اسرائیلی به رویترز گفتند که حماس شاهد نابودی نیمی از نیروهای خود در هشت ماه جنگ بوده است و به تاکتیک‌های شورشیان ضربه و فرار برای ناکام گذاشتن تلاش‌های اسرائیل برای کنترل غزه تکیه می‌کند.

تبریز امروز:

سربازان اسراییلی  در غزه
واشنگتن، 6 ژوئن (رویترز) - مقامات آمریکایی و اسرائیلی به رویترز گفتند که حماس شاهد نابودی نیمی از نیروهای خود در هشت ماه جنگ بوده است و به تاکتیک‌های شورشیان ضربه و فرار برای ناکام گذاشتن تلاش‌های اسرائیل برای کنترل غزه تکیه می‌کند.
به گفته سه مقام ارشد آمریکایی که با تحولات میدان نبرد آشنا هستند، گروه حاکم این منطقه به بین 9000 تا 12000 جنگجو کاهش یافته است که کمتر از تخمین های آمریکایی است که برگه جدیدی از 20000 تا 25000 جنگجو را پیش از درگیری باز می کند. در مقابل، اسرائیل می گوید که تقریباً 300 سرباز را در غزه از دست داده است.
یکی از مقامات گفت که جنگجویان حماس در حال حاضر تا حد زیادی از درگیری مداوم با نیروهای اسرائیلی در نزدیکی جنوبی ترین شهر رفح اجتناب می کنند و در عوض به کمین ها و بمب های دست ساز برای ضربه زدن به اهداف اغلب در پشت خطوط دشمن تکیه می کنند.
چندین تن از ساکنان غزه، از جمله وسام ابراهیم، ​​گفتند که آنها نیز تغییری در تاکتیک ها مشاهده کرده اند.
ابراهیم در تماس تلفنی با رویترز گفت: «در ماه‌های قبل، جنگنده‌های حماس به محض ورود نیروهای اسرائیلی به خاک خود، آنها را رهگیری و درگیر می‌کردند و به سمت آنها شلیک می‌کردند. اما اکنون، تغییر قابل توجهی در نحوه عملیات آنها وجود دارد، آنها منتظر هستند تا اسراییلی ها مستقر شوند و سپس کمین ها و حملات خود را آغاز می کنند.
مقامات آمریکایی که برای بحث در مورد موضوعات حساس خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که چنین تاکتیک‌هایی می‌تواند شورش حماس را برای ماه‌های آینده با کمک سلاح‌هایی که از طریق تونل‌ها به غزه قاچاق می‌شوند و سایر سلاح‌هایی که از مهمات منفجر نشده تغییر کاربری داده شده یا از نیروهای اسرائیلی بدست آورده اند ، ادامه دهد.
این نوع چارچوب زمانی طولانی توسط مشاور امنیت ملی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، تکرار می شود که هفته گذشته گفت جنگ حداقل تا پایان سال 2024 ادامه خواهد داشت.
سخنگوی حماس به درخواست ها برای اظهار نظر در مورد استراتژی میدان جنگ پاسخ نداد.
در یک حرکت تبلیغاتی موازی،قبل از ویرایش و ارسال آنها در تلگرام و سایر برنامه های رسانه های اجتماعی. برخی از جنگجویان این گروه در حال فیلمبرداری از کمین های خود در برابر سربازان اسرائیلی هستند، 
پیتر لرنر، سخنگوی نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) به رویترز گفت که آنها هنوز تا نابودی حماس که به گفته او تقریباً نیمی از نیروهای جنگی خود را از دست داده اند، راه طولانی در پیش دارند.
لرنر گفت ارتش در حال تطبیق با تغییر تاکتیک های گروه است و اذعان داشت که اسرائیل نمی تواند هر جنگجوی حماس را از بین ببرد یا هر تونل حماس را ویران کند.
او افزود: "هیچ وقت هدفی برای کشتن آخرین تروریست ها بر روی زمین وجود ندارد. این یک هدف واقعی نیست." وی افزود: نابودی حماس به عنوان یک مرجع حکومتی یک هدف نظامی دست یافتنی و ممکن است.
نتانیاهو و دولتش تحت فشار واشنگتن هستند تا با طرح آتش بس برای پایان دادن به جنگ موافقت کنند، جنگی که در 7 اکتبر با یورش جنگجویان حماس به جنوب اسرائیل آغاز شد و بر اساس آمار اسرائیل، بیش از 1200 نفر را کشتند و بیش از 250 گروگان را گرفتند.
به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، عملیات زمینی و هوایی بعدی اسرائیل در غزه، این سرزمین را ویران کرده و بیش از 36000 نفر را کشته است. سازمان ملل می گوید بیش از یک میلیون نفر با سطوح "فاجعه بار" گرسنگی روبرو هستند.
بنا به گفته مقامات اسرائیلی و آمریکایی، حدود 7000 تا 8000 جنگجوی حماس در رفح، آخرین سنگر مهم مقاومت این گروه، مستقر هستند. آنها گفتند که رهبران ارشد یحیی سینوار، برادرش محمد، و فرمانده دوم سینوار، محمد دیف، هنوز زنده هستند و گمان می رود با گروگان های اسرائیلی در تونل ها پنهان شده باشند.
یک مقام دولت آمریکا گفت که گروه فلسطینی توانایی عقب نشینی سریع پس از حملات، پوشش دادن، سازماندهی مجدد و ظهور مجدد در مناطقی را که اسرائیل معتقد بود از وجود شبه نظامیان پاکسازی می شود، نشان داده است.
لرنر، سخنگوی ارتش اسرائیل، موافقت کرد که اسرائیل برای غلبه بر حماس، که از سال 2006 بر نوار غزه حکومت می کند، با یک نبرد طولانی مواجه شد.
او افزود: «هیچ راه حل سریعی پس از گذشت 17 سال از ایجاد قابلیت های آنها وجود ندارد.
حماس طی سال‌ها یک شهر زیرزمینی تونل به طول 500 کیلومتر (310 مایل) ساخته است. این هزارتو که ارتش اسرائیل آن را متروی غزه نامیده است، تقریباً نصف طول سیستم متروی نیویورک است. مجهز به آب، برق و تهویه، به رهبران حماس، مراکز فرماندهی و کنترل و انبارهای اسلحه و مهمات پناه می دهد.
ارتش اسرائیل هفته گذشته اعلام کرد که کنترل کل مرز زمینی غزه و مصر را برای جلوگیری از قاچاق اسلحه به دست گرفته است. حدود 20 تونل مورد استفاده حماس برای حمل سلاح به غزه در داخل این منطقه کشف شد.
بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر درباره ادعاهای اسرائیل مبنی بر قاچاق اسلحه از این کشور پاسخ دهید. مقامات مصری پیش از این وجود چنین تجارت مخفیانه ای را رد کرده و گفته اند که آنها شبکه های تونل منتهی به غزه را سال ها پیش تخریب کرده اند.
تهاجم غزه طولانی ترین و شدیدترین درگیری اسرائیل از زمان حمله به لبنان برای بیرون راندن سازمان آزادیبخش فلسطین در سال 1982 است.
نتانیاهو از درخواست‌های داخلی و بین‌المللی برای ترسیم طرحی پس از جنگ برای این سرزمین سرپیچی کرده است. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده هشدار داده است که فقدان چنین نقشه راه می تواند موجب بی قانونی در منطقه شود.
یکی از مقامات عرب به رویترز گفت که باندهای جنایتکار پیش از این در بحبوحه خلاء قدرت در غزه ظهور کرده اند که تحویل مواد غذایی را ضبط کرده و سرقت های مسلحانه انجام داده اند.
این مقام رسمی و دو منبع دیگر دولتی عربی که همگی خواستند نامشان فاش شود تا آزادانه صحبت کنند، گفتند که ارتش اسرائیل ممکن است با تهدیداتی مشابه با تهدیداتی که آمریکا در شهر فلوجه در سال‌های 2004 تا 2006 پس از تهاجم آمریکا به عراق با آن مواجه شد، مواجه شود.
شورش گسترده در فلوجه ابتدا صفوف القاعده و سپس دولت اسلامی را افزایش داد و عراق را در درگیری و هرج و مرج که هنوز دو دهه بعد از آن به طور کامل بیرون نیامده است، فرو برد.
واشنگتن و متحدان عرب آن گفته اند که در حال کار بر روی یک طرح پس از جنگ برای غزه هستند که شامل یک مسیر محدود و غیرقابل بازگشت به سمت تشکیل کشور فلسطین است.
مقامات آمریکایی گفتند زمانی که این طرح، بخشی از "معامله بزرگ" پیش بینی شده توسط ایالات متحده که هدف آن تضمین عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل است، کامل شد، واشنگتن قصد دارد آن را به اسرائیل بسپارد.
یک مقام امارات متحده عربی که مستقیماً از گفتگوها مطلع است، گفت که دعوت فلسطینی ها برای کمک به غزه در یک عملیات اضطراری و همچنین پایان دادن به خصومت ها، خلع کامل اسرائیل و شفافیت در مورد وضعیت حقوقی غزه از جمله کنترل مرزها ضروری است. .
به گفته این مقام امارات متحده عربی که گفت هدف به جای بازسازی آن، تثبیت منطقه محاصره است، می تواند یک سال طول بکشد و به طور بالقوه برای یک سال دیگر قابل تمدید باشد.
وی افزود: برای شروع بازسازی، نقشه راه دقیق تری به سوی راه حل دو دولتی و همچنین اصلاحات جدی و معتبر در تشکیلات خودگردان فلسطین مورد نیاز است.
اینکه چگونه ایالات متحده قصد دارد بر رد مکرر نتانیاهو از راه حل دو کشوری که ریاض می گوید شرط عادی سازی روابط است غلبه کند، مشخص نیست.
دیوید شنکر، دستیار سابق وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، هرگونه پیشنهاد برای خروج ارتش اسرائیل از خاک فلسطین را رد کرد.
شنکر گفت ،کارشناس ارشد اندیشکده مؤسسه واشنگتن مستقر در ایالات متحده: «اسرائیل می‌گوید که کنترل امنیتی خود را حفظ خواهد کرد و این بدان معناست که دائماً هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز غزه به پرواز در خواهد آمد و در صورت مشاهده ظهور مجدد حماس محدود نخواهند شد، بلکه به عقب برمی‌گردند». .
گادی آیزنکوت، فرمانده سابق ارتش اسرائیل که در کابینه جنگ نتانیاهو خدمت می کند، ائتلاف بین المللی به رهبری مصر را به عنوان جایگزینی برای حکومت حماس در غزه پیشنهاد کرده است.
او هفته گذشته در یک جلسه توجیهی پشت درهای بسته به کمیته امور خارجی و دفاع کنست، بر ماهیت پیچیده جنگ ضد شبه نظامی تاکید کرد.
او گفت: «این یک مبارزه مذهبی، ملی‌گرایانه، اجتماعی و نظامی است که ضربه‌ای وارد نمی‌کند، بلکه جنگی طولانی است که سال‌ها طول خواهد کشید.»

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت