خبر های ویژه

حملات آتش‌سوزی چند ساعت قبل از شروع بازی‌های المپیک، شبکه راه‌آهن پرسرعت فرانسه را فلج کرد

5 مرداد 1403

ایالات متحده تلاش می کند تا ارمنستان و آذربایجان از مزایای تجاری صلح بهره مند شوند

2 مرداد 1403

رزمایش نظامی آمریکا در ارمنستان

30 تیر 1403

چگونه اوکراینی ها – بدون نیروی دریایی – ناوگان دریای سیاه روسیه را شکست دادند

29 تیر 1403

اقدامات حزب رویای گرجستان امیدهای تفلیس برای همگرایی یورو-آتلانتیک را به خطر می اندازد

28 تیر 1403

آذربایجان هفته گذشته نزدیک به 150 مین را در مناطق آزاد شده خنثی کرد

26 تیر 1403

شست سران ناتو: گرجستان و ارمنستان مورد توجه قرار خواهند گرفت

24 تیر 1403

مفهوم "لطافت و احساسات" چند وجهی است.

24 تیر 1403

مسجد اصلان حانه در آنکارا

24 تیر 1403

سایت باستانی گوردیون

24 تیر 1403

گوردیون و مسجد اصلانحانه در ترکیه به عنوان میراث جهانی یونسکو اعلان شدند

24 تیر 1403

ایالات متحده تلاش می کند تا ارمنستان و آذربایجان مزایای تجاری صلح را درک کنند

24 تیر 1403

نتایج نامشخص مانور انتخاباتی امانوئل ماکرون

21 تیر 1403

دادگاهی در روسیه دستور بازداشت بیوه ناوالنی، رهبر مخالفان را که در خارج از کشور زندگی می کند، صادر کرد

19 تیر 1403

نخست وزیرمارک روته بعد از چهارده سال دفتر را با دوچرخه ترک کرد

18 تیر 1403

حزب کارگر بریتانیا به اندازه کافی کرسی ها را به دست آورده است تا اکثریت پارلمان بریتانیا را داشته باشد

15 تیر 1403

1 خرداد 1403

آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس، حق استیناف علیه حکم استرداد به ایالات متحده را به دست آورد

آسانژ هنوز به ایالات متحده استرداد نمی گردد

دادگاه لندن روز دوشنبه اعلام کرد، جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس، می تواند از حکم استرداد به ایالات متحده به اتهام جاسوسی تجدید نظر خواهی کند - تصمیمی که احتمالاً ماجرای حقوقی طولانی مدت را بیشتر به طول خواهد انجامید. ویکتوریا شارپ و جرمی جانسون، قضات دیوان عالی، پس از استدلال وکلای آسانژ مبنی بر اینکه دولت ایالات متحده تضمین‌های «کاملاً ناکافی» ارائه کرده است مبنی بر اینکه او در صورت استرداد از بریتانیا از آزادی بیان برخوردار خواهد بود، برای آسانژ حکم صادر کردند. آسانژ 52 ساله به دلیل انتشار مجموعه ای از اسناد طبقه بندی شده ایالات متحده در وب سایت خود در 15 سال پیش، به 17 اتهام جاسوسی و یک اتهام سوء استفاده از رایانه متهم شده است. صدها تن از هواداران در بیرون دادگاه به تشویق و کف زدن پرداختند زیرا خبر این حکم از داخل دادگاه سلطنتی به آنها رسید. استلا، همسر آسانژ، گفت که ایالات متحده سعی کرده بود "رژ لب را روی خوک بزند - اما داوران آن را نخریدند." او گفت که ایالات متحده باید "وضعیت را بخواند" و پرونده را کنار بگذارد. او گفت: ما به عنوان یک خانواده راحت هستیم، اما این وضعیت تا کی می تواند ادامه داشته باشد؟ "این پرونده شرم آور است و تلفات زیادی بر جولیان وارد می کند."

تبریز امروز:

لندن (AP) - دادگاه لندن روز دوشنبه اعلام کرد، جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس، می تواند از حکم استرداد به ایالات متحده به اتهام جاسوسی تجدید نظر خواهی کند - تصمیمی که احتمالاً ماجرای حقوقی طولانی مدت را بیشتر به طول خواهد انجامید.

ویکتوریا شارپ و جرمی جانسون، قضات دیوان عالی، پس از استدلال وکلای آسانژ مبنی بر اینکه دولت ایالات متحده تضمین‌های «کاملاً ناکافی» ارائه کرده است مبنی بر اینکه او در صورت استرداد از بریتانیا از آزادی بیان برخوردار خواهد بود، برای آسانژ حکم صادر کردند.

آسانژ 52 ساله به دلیل انتشار مجموعه ای از اسناد طبقه بندی شده ایالات متحده در وب سایت خود در 15 سال پیش، به 17 اتهام جاسوسی و یک اتهام سوء استفاده از رایانه متهم شده است.

صدها تن از هواداران در بیرون دادگاه به تشویق و کف زدن پرداختند زیرا خبر این حکم از داخل دادگاه سلطنتی به آنها رسید.

استلا، همسر آسانژ، گفت که ایالات متحده سعی کرده بود "رژ لب را روی خوک بزند - اما داوران آن را نخریدند." او گفت که ایالات متحده باید "وضعیت را بخواند" و پرونده را کنار بگذارد.

 او گفت: ما به عنوان یک خانواده راحت هستیم، اما این وضعیت تا کی می تواند ادامه داشته باشد؟ "این پرونده شرم آور است و تلفات زیادی بر جولیان وارد می کند."

همسر جولیان آسانژ می گوید اظهارات بایدن به این معنی است که پرونده می تواند در مسیر درستی حرکت کند
بایدن می گوید در حال بررسی درخواست استرالیا برای کنار گذاشتن پیگرد قانونی آسانژ بنیانگذار ویکی لیکس است.
این کارشناس کامپیوتر استرالیایی پس از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور در لندن، پنج سال گذشته را در زندانی با امنیت بالا در بریتانیا گذرانده است. وکیل او گفت آسانژ به دلیل دلایل سلامتی در دادگاه برای شنیدن این حکم حضور نداشت.

دادستان های آمریکایی مدعی هستند که آسانژ چلسی منینگ، تحلیلگر اطلاعاتی ارتش آمریکا را تشویق کرده و به آنها کمک کرده است تا اسناد دیپلماتیک و پرونده های نظامی منتشر شده توسط ویکی لیکس را بدزدد.

وکلای آسانژ استدلال کرده اند که او روزنامه نگاری بوده که تخلفات ارتش آمریکا در عراق و افغانستان را افشا کرده است. آنها گفتند که فرستادن او به ایالات متحده، او را در معرض یک پیگرد سیاسی با انگیزه قرار می دهد و خطر "انکار آشکار عدالت" را در پی خواهد داشت.

دولت ایالات متحده می گوید که اقدامات آسانژ بسیار فراتر از اقدامات یک روزنامه نگار است که اطلاعات جمع آوری می کند و به عنوان تلاش برای درخواست، سرقت و انتشار بی رویه اسناد طبقه بندی شده دولتی است.

رای کوتاه دادگاه به دنبال استدلال‌هایی بر سر ادعای آسانژ مبنی بر اینکه با انتشار اسناد محرمانه او اساساً یک ناشر بوده و به دلیل حمایت‌های آزاد مطبوعاتی که توسط متمم اول قانون اساسی ایالات متحده تضمین شده است، صورت گرفت.

این جلسه در ادامه حکمی موقت در ماه مارس بود که می‌گفت او می‌تواند پرونده خود را به دادگاه استیناف ببرد، مگر اینکه ایالات متحده تضمین کند که در صورت استرداد با مجازات اعدام مواجه نخواهد شد و از حمایت‌های آزادی بیان مانند یک شهروند آمریکایی برخوردار خواهد بود. .

ایالات متحده این تضمین ها را ارائه کرد، اما وکلای آسانژ فقط پذیرفتند که او با چشم انداز مجازات اعدام روبرو نخواهد شد.

آنها گفتند که اطمینان از اینکه آسانژ می‌تواند متمم اول را مطرح کند و بخواهد به آن تکیه کند، از حمایت‌هایی که او سزاوار آن بود، کوتاه بود. علاوه بر این، آنها استدلال کردند که دادستان از گفتن اینکه حق آسانژ برای استفاده از چنین دفاعی را به چالش نمی کشد خودداری کرد.

فیتزجرالد گفت: «مسئله واقعی این است که آیا تضمین کافی برای حذف خطر واقعی شناسایی شده توسط دادگاه ارائه شده است یا خیر. ارائه شده است که هیچ اطمینان کافی داده نشده است.»

وکیل جیمز لوئیس، وکالت

ایالات متحده گفت آسانژ "مستحق برخورداری کامل از حقوق محاکمه دادرسی عادلانه" است، اما گفت که برخی از رفتارهای او توسط متمم اول "به سادگی محافظت نشده است".

لوئیس گفت: "هیچ کس، نه شهروندان ایالات متحده و نه شهروندان خارجی، حق ندارند به متمم اول در رابطه با انتشار اطلاعات دفاع ملی که به طور غیرقانونی به دست آمده است و نام منابع بی گناه را ذکر می کند، به خطر جدی و قریب الوقوع آسیب زدن خود اعتماد کند."

دادگاه حکم داد آسانژ می تواند به دو دلیل استیناف کند که هر دو به موضوع آزادی مطبوعات مربوط می شود.

قضات گفتند اگر او از دفاع از متمم اول محروم شود، استرداد او ممکن است با کنوانسیون اروپایی حقوق بشر، که همچنین آزادی بیان و حمایت از رسانه ها را فراهم می کند، ناسازگار باشد. ثانیاً، اگر او به دلیل اینکه شهروند ایالات متحده نیست نمی تواند به متمم اول متمم تکیه کند، ممکن است به دلیل ملیتش با او ناعادلانه رفتار شود.

وکلای آسانژ می گویند در صورت محکومیت او ممکن است با 175 سال زندان مواجه شود، هرچند مقامات آمریکایی گفته اند که هر حکمی احتمالاً بسیار کوتاهتر خواهد بود.

خانواده و حامیان آسانژ می گویند که سلامت جسمی و روانی او در طول بیش از یک دهه درگیری های حقوقی که شامل هفت سال گذراندن در داخل سفارت اکوادور در لندن از سال 2012 تا 2019 می شود، آسیب دیده است. زندان

مسافرانی که از ایستگاه مترو در نزدیکی دادگاه بیرون می‌آمدند، نمی‌توانستند تابلوی بزرگی را که عکس آسانژ و عبارت «انتشار جرم نیست» را از دست بدهند. جنایات جنگی هستند.»

تعداد زیادی از هواداران در مقابل دادگاه سلطنتی نئوگوتیک تجمع کردند و شعارهای «جولیان آسانژ را آزاد کن» و «آزادی مطبوعات، آزادی آسانژ» سر دادند. برخی پرچم‌های سفید را به سمت رئیس‌جمهور جو بایدن در دست داشتند و تشویق می‌کردند: «اجازه دهید جو بایدن برود».

بایدن ماه گذشته گفت که در حال بررسی درخواست استرالیا برای کنار گذاشتن پرونده و اجازه دادن به آسانژ به کشورش است.

مقامات جزییات دیگری ارائه نکردند اما همسر آسانژ گفت که این "نشانه خوبی" است و آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا نیز گفت که این اظهارنظر دلگرم کننده است.

بری پولاک، وکیل آمریکایی آسانژ، گفت که این حکم "یک نقطه عطف مهم" در این پرونده طولانی مدت است.

او گفت: "امیدوارم ایالات متحده به این تصمیم نگاه کند و شاید تجدید نظر کند که آیا باید این پیگرد قانونی اساسی ناقص را دنبال کند."

___
روزنامه‌نگار آسوشیتدپرس، کوییون ها

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت