خبر های ویژه

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

5 دی 1396

تاتو پوست چینی ها را خراش می دهد!

علیرغم عدم پذیرش فرهنگی!

تاتو که در جامعه چینی جایگاهی نداشته است ؛ اکنون به تدریج نمادهای حضور خود را نشان می دهد ، سمبل های جنایتکاران ، بدکاره ها بر روی بدن چینی ها جای می گیرد و استودیوهای تاتو مانند قارچ در شهرهای چین به ویژه در شانگهای می رویند !

تبریز امروز:

به نقل از فرانس24 ، تاتو که در جامعه چینی جایگاهی نداشته است ؛ اکنون به تدریج نمادهای حضور  خود را نشان می دهد ، سمبل های جنایتکاران ، زنان بدکاره بر روی بدن چینی ها جای می گیرد و استودیوهای تاتو مانند قارچ در شهرهای چین به ویژه در شانگهای  می رویند !

سلبریتی های چین به تاتو روی آورده اند و آنچه که سال ها مایه شرمساری و داغ ننگ بود اکنون بر روی بدن چینی ها جای می گیرد!

 

زمانی تاتو نشانه ننگ و مجرم بودن به شمار می رفت ! سپس گروه های تبهکار  از آن برای نشان دادن هم تیمی از آن استفاده کردند، اما اکنون از تاتو برای جلوه بخشی استفاده می شود.

 اما ژو  دینگینک یک تاتوئیست در شانگهای است که 75 درصد بدن خود را تاتو کرده است ،موهایش به رنگ آبی اند و اکنون مشهورترین تاتوئیست شانگهای شده است.

او اصلاح کارهای دارای ایراد تاتویست های دیگر را نیز می پذیرد ولی کار اصلی اش طزاحی های خاص است .

یک طراح  دیگر با 29 سال سن  دارای طرح های مختلف بر روی بدنش  است، از جمله یک ساعت کریستال برای یادآوری او از گرانبها بودن زمان! و قایق بادبانی و فانوس دریایی الهام گرفته از عشق او به دریا، و همچنین  سر مار و چشم تمساح در بدن وی دیده می شوند.

تاتو در خانواده های چینی موجب ایجاد اختلاف نیز شده است ، مردان سنتی را که تا چند سال پیش متعلق به زنان کلوب ها بود در خانواده نمی پسندند و در برخی مواقع تاتو پنهان نیز می گردد.

اما در هر حالت تاتو بدن در چین در حال گسترش است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت