خبر های ویژه

چرا بعضی‌ها رنگ‌هایی «نامرئی» را می‌بینند که هیچ کس دیگری نمی‌تواند ببیند؟

1 آبان 1403

از آنجایی که OpenAI میلیاردها سرمایه جدید جذب می کند، هدف آن برای متعادل کردن سود با هدف، چالش برانگیزتر می شود.

23 مهر 1403

مولکول هایی که ژن های ما را کنترل می کنند، برندگان جایزه نوبل پزشکی را مشخص کردند

22 مهر 1403

یادگیری ماشینی مشکل تا شدن پروتئین را حل کرد و جایزه نوبل شیمی 2024 را برد.

20 مهر 1403

دعوی حقوقی کمیسیون تجارت فدرال خطر بزرگ حریم خصوصی را نشان می دهد: از سوابق تماس گرفته تا حسگرها، تلفن شما بیشتر از آنچه فکر می کنید درباره شما فاش می کند.

30 شهریور 1403

انسان ها با میکروبیوم های خود تکامل یافته اند - مانند ژن ها، میکروب های روده شما از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند.

19 شهریور 1403

تراشه ای که پرتوهای تراهرتز را هدایت می کند، زمینه را برای اینترنت فوق سریع آینده فراهم می کند

14 شهریور 1403

پل های گیر کرده، جاده های با کمانش - گرمای شدید زیرساخت های قدیمی آمریکا را خراب می کند

16 مرداد 1403

تحقیقات نشان می‌دهد که اتومبیل‌های رباتیک وعده بهبود ترافیک را حتی زمانی که بیشتر اتومبیل‌های اطراف آن‌ها توسط افراد هدایت می‌شوند، بهبود می‌ دهند

12 مرداد 1403

پنیرسازی یک علم پیچیده است - یک شیمیدان مواد غذایی فرآیند شیر تا موزارلا را توضیح می دهد

3 مرداد 1403

قطعی عظیم فناوری اطلاعات آسیب‌پذیری‌های عمده در اکوسیستم اطلاعات جهانی را نشان می‌دهد

31 تیر 1403

استارلینک مینی

20 تیر 1403

گسترش نیروگاه های برقی زمین گرمایی

8 تیر 1403

هوش مصنوعی اپل! چت‌جی‌پی‌تی ، آیفون‌، آی‌پد و مک را متحول کرد؟

23 خرداد 1403

پاسخ‌های جستجوی هوش مصنوعی غذای سریع رژیم غذایی شما هستند - راحت و خوشمزه، اما جایگزینی برای تغذیه خوب نیستند

18 خرداد 1403

حرفه ناپیدا قدمی به پیش بگذار و از تاریکی به درآی

5 اسفند 1402

5 اسفند 1402

حرفه ناپیدا قدمی به پیش بگذار و از تاریکی به درآی

ویلیام-د-لوئیز (رئیس سازمان مهندسی فیدیک) برگردان به فارسی دکترمهدی قالیبافان

مهندسان بیشترین سهم را در دستیابی به کیفیت زیست کنونی، که از آن بهره مند هستیم، داشته اند. آب پاکیزه و سالم، سیستم ترابری کارامد، مهارشدن مخاطرات سیل و طغیانها، مدیریت مواد زائد، ساختمانهای مقاوم در برابر زلزله، طرحهای تولید و توزیع نیروی برق و نظائر آنها، همه دستاوردهای مهندسانند، اما اغلب در گمنامی واقعی به انجام رسیده اند. ما مهندسان-وتنها ما- در این باره مقصریم، زیرا نخواسته ایم و یا غفلت کرده ایم که به ازای این فضائل، کسب اعتبار کنیم. این کوتاهی را چگونه باید جبران کرد؟ گام نخست: باید وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم و آن را با هیجان به دنیا بازگو کنیم. بگذار مردم دنیایی بدون مهندسی " این عنصر خلاقیت" را مجسم کنند، دنیایی بدون پل ها و ساختمان های بلند، آب پاکیزه، نیروی برق، ارتباطات و ترابری سریع، بدین سان کارهای سترگ ما در چشم اندازی شایسته قرار میگیرند. در ان موقع ما باید از افزودن پبشوند "مهندس" به اسم خود، همانطور که برخی از همکارانمان در اروپا و آمریکای لاتین عمل میکنند، به وضوح نشان دهیم که " به حرفه خود مباهات می کنیم". گام دوم: ما باید خواستار آن باشیم که خدمات ما بر مبنای عملکرد، ارج نهاده شوند و مثل یک کالا مورد خرید و فروش قرار نگیرند. اگر قدر و منزلت حرفه ما با سایر حرفه های علمی، همانند پزشکی، همسنگ نباشند، بهترین مغزهای تعلیم یافته این رشته، مهندسی مشاور را انتخاب نخواهند کرد. تامین آینده: بگذار از سایه گمنامی در آییم و سرکردگی چالش ها برای رویارویی با دنیای قرن بیست و یکم را به عهده گیریم. ما باید بانگ توانمند دفاع از امر حفظ و کاربرد خردمندانه منابع موجود باشیم. بگذار از حرف زدن با خودمان در گذریم و با کسانی که می توانند پندار ما را تقویت کنند، ارتباط برقرار کنیم، صدای ما شنیده نخواهد شد مگر اینکه پا از میان جمعیت تماشاگر بیرون نهیم و به روی صحنه بیاییم. حرفه ناپیدا قدمی به پیش بگذار و از تاریکی به درآی.

تبریز امروز:

مهندسان بیشترین سهم را در دستیابی به کیفیت زیست کنونی، که از آن بهره مند هستیم، داشته اند. آب پاکیزه و سالم، سیستم ترابری کارامد، مهارشدن مخاطرات سیل و طغیانها، مدیریت مواد زائد، ساختمانهای مقاوم در برابر زلزله، طرحهای تولید و توزیع نیروی برق و نظائر آنها، همه دستاوردهای مهندسانند، اما اغلب در گمنامی واقعی به انجام رسیده اند. ما مهندسان-وتنها ما- در این باره مقصریم، زیرا نخواسته ایم و یا غفلت کرده ایم که به ازای این فضائل، کسب اعتبار کنیم. این کوتاهی را چگونه باید جبران کرد؟

گام نخست: باید وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم و آن را با هیجان به دنیا بازگو کنیم. بگذار مردم دنیایی بدون مهندسی " این عنصر خلاقیت" را مجسم کنند، دنیایی بدون پل ها و ساختمان های بلند، آب پاکیزه، نیروی برق، ارتباطات و ترابری سریع، بدین سان کارهای سترگ ما در چشم اندازی شایسته قرار میگیرند. در ان موقع ما باید از افزودن پبشوند "مهندس" به اسم خود، همانطور که برخی از همکارانمان در اروپا و آمریکای لاتین عمل میکنند، به وضوح نشان دهیم که " به حرفه خود مباهات می کنیم".

گام دوم: ما باید خواستار آن باشیم که خدمات ما بر مبنای عملکرد، ارج نهاده شوند و مثل یک کالا مورد خرید و فروش قرار نگیرند. اگر قدر و منزلت حرفه ما با سایر حرفه های علمی، همانند پزشکی، همسنگ نباشند، بهترین مغزهای تعلیم یافته این رشته، مهندسی مشاور را انتخاب نخواهند کرد.

تامین آینده: بگذار از سایه گمنامی در آییم و سرکردگی چالش ها برای رویارویی با دنیای قرن بیست و یکم را به عهده گیریم. ما باید بانگ توانمند دفاع از امر حفظ و کاربرد خردمندانه منابع موجود باشیم. بگذار از حرف زدن با خودمان در گذریم و با کسانی که می توانند پندار ما را تقویت کنند، ارتباط برقرار کنیم، صدای ما شنیده نخواهد شد مگر اینکه پا از میان جمعیت تماشاگر بیرون نهیم و به روی صحنه بیاییم.

حرفه ناپیدا قدمی به پیش بگذار و از تاریکی به درآی.

ویلیام-د-لوییز- رییس فیدیک

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت