خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

1 اسفند 1402

پزشکان کارآموز کره جنوبی علیه افزایش سهمیه دانشکده پزشکی دست از کار کشیدند

رویترز از کره جنوبی گزارش می دهد

بیش از 1600 پزشک کارآموز در بیمارستان‌های بزرگ کره جنوبی روز سه‌شنبه در اعتراض به طرح دولت برای پذیرش دانشجویان بیشتر در دانشکده‌های پزشکی دست از کار کشیدند و ترس از تاخیر در عمل‌های جراحی و درمان بیماران را فرا گرفت. دولت می‌خواهد پذیرش‌های دانشکده‌های پزشکی را از سال تحصیلی 2025 به میزان 2000 نفر افزایش دهد، در مقابل رقم کنونی سالانه حدود 3000 نفر، و در نهایت تا سال 2035، 10000 نفر دیگر به آن اضافه شود. در اعتراض، حدود 6400 نفر از 13000 پزشک و کارورز در بیمارستان های بزرگ استعفا دادند و حدود 1630 نفر از آنها تا ساعت 11 شب ترک کار کردند. روز دوشنبه، وزارت بهداشت اعلام کرد. رئیس جمهور یون سوک یول در جلسه کابینه گفت که افزودن مکان های دانشکده پزشکی برای بهبود دسترسی به مراقبت های بهداشتی اولیه در مناطق دورافتاده و توسعه فناوری های پیشرفته کلیدی است. وی افزود: «این یک وظیفه زمانه است که دیگر نمی توان آن را به تأخیر انداخت». این اقدام علیرغم دستور دولت برای ماندن پزشکان در محل انجام شد و بیمارستان های بزرگ گفتند که برنامه های جراحی و قرار ملاقات بیماران را تغییر می دهند.

تبریز امروز:

 

سئول(رویترز) - بیش از 1600 پزشک کارآموز در بیمارستان‌های بزرگ کره جنوبی روز سه‌شنبه در اعتراض به طرح دولت برای پذیرش دانشجویان بیشتر در دانشکده‌های پزشکی دست از کار کشیدند و ترس از تاخیر در عمل‌های جراحی و درمان بیماران را فرا گرفت.
دولت می‌خواهد پذیرش‌های دانشکده‌های پزشکی را از سال تحصیلی 2025 به میزان 2000 نفر افزایش دهد، در مقابل رقم کنونی سالانه حدود 3000 نفر، و در نهایت تا سال 2035، 10000 نفر دیگر به آن اضافه شود.
در اعتراض، حدود 6400 نفر از 13000 پزشک و کارورز در بیمارستان های بزرگ استعفا دادند و حدود 1630 نفر از آنها تا ساعت 11 شب ترک کار کردند. روز دوشنبه، وزارت بهداشت اعلام کرد.
رئیس جمهور یون سوک یول در جلسه کابینه گفت که افزودن مکان های دانشکده پزشکی برای بهبود دسترسی به مراقبت های بهداشتی اولیه در مناطق دورافتاده و توسعه فناوری های پیشرفته کلیدی است.
وی افزود: «این یک وظیفه زمانه است که دیگر نمی توان آن را به تأخیر انداخت».
این اقدام علیرغم دستور دولت برای ماندن پزشکان در محل انجام شد و بیمارستان های بزرگ گفتند که برنامه های جراحی و قرار ملاقات بیماران را تغییر می دهند.
پارک کی جو، 65 ساله، گفت که خروج از خانه او را مجبور کرد که یک شب در سئول با دختر 9 ساله اش که قرار بود برای جراحی گردن در یک بیمارستان بزرگ بماند، بماند.
کارکنان پزشکی در بیمارستانی در سئول قدم می زنند
کارکنان پزشکی در بیمارستانی در سئول، کره جنوبی، 19 فوریه 2024 قدم می زنند. 


پارک، یکی از ساکنان شهر شمالی چروون به رویترز گفت: «من اینجا زندگی نمی‌کنم، اما اکنون باید جایی برای اقامت پیدا کنم.

اما من بیشتر نگران هستم که درمان او حتی بیشتر طول بکشد.
نخست وزیر هان داک سو، که از پزشکان خواسته بود تا جان و سلامت مردم را گروگان نگیرند، دستور اقدامات اضطراری مانند استفاده از تله مدیسین، عملیات بیشتر در بیمارستان های دولتی و باز کردن کلینیک های نظامی را صادر کرد.
نظرسنجی گالوپ در کره هفته گذشته نشان داد که حدود 76 درصد از مردم کره جنوبی از طرح افزایش تعداد دانشجویان پزشکی حمایت می کنند، در میان نگرانی ها در مورد کمبود شدید پزشکان برای اطفال، واحدهای اورژانس و کلینیک های خارج از منطقه بزرگ سئول.
جمعیت 52 میلیونی کره جنوبی در سال 2022 به ازای هر 1000 نفر، 2.6 پزشک داشت که بسیار کمتر از میانگین 3.7 برای کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD).
اما پزشکان و گروه های دانشجویی پزشکی می گویند که پزشکان کافی در حال حاضر وجود دارند و افزایش تعداد می تواند منجر به اقدامات پزشکی غیر ضروری و تضعیف بودجه طرح ملی بیمه سلامت شود.
آنها همچنین از دولت به دلیل عدم مشاوره و "اهریمن ساختن" پزشکان فعلی انتقاد کرده اند.
پارک دان، رئیس انجمن کارآموزان و مقیمان کره، در فیس بوک گفت که به دلیل آنچه که او «سیاست کثیف» دولت خوانده است، استعفای خود را روز دوشنبه ارائه کرده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت