خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

21 آبان 1402

افشاگر استرالیایی جنایات جنگی افغانستان محاکمه می‌شود

استرالیا

مک براید متهم به افشای اطلاعات محرمانه دفاعی به سه خبرنگار ارشد در «ای‌بی‌سی» و روزنامه‌های «فیرفکس مدیا» است. در صورت اثبات اتهام‌ها به مک براید، احتمالاً او با حبس ابد روبه‌رو شود. این افشاگری‌ها در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ از سوی این وکیل و دو رسانه که نشان‌دهنده ارتکاب جنایات جنگی نیروهای استرلیایی در افغانستان است، منجر به هجوم پلیس به دفاتر «ای‌بی‌سی‌نیوز» در شهر سیدنی این کشور شد. مک براید به پنج اتهام از جمله افشای غیرمجاز اطلاعات، دزدی اموال مشترک‌المنافع و نقض قانون دفاع اعتراف کرده است. در سال ۲۰۲۰، تحقیقات نظامی استرالیا نیز تایید کرد که نیروهای این کشور بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ دست‌کم ۳۹ غیرنظامی از جمله کودکان و زندانیان را در افغانستان تیرباران کرده‌اند. دولت استرالیا تلاش کرده بود تا افشاگران را از ابراز نظر در مورد ارتکاب جنایات صورت گرفته از سوی نظامیان این کشور در افغانستان، باز دارد. استرالیا از جمله عضو ناتو است که نظامیان آن در کنار سایر اعضای این پیمان در سال ۲۰۰۱ به‌هدف مبارزه با تروریسم وارد افغانستان شده‌اند.

تبریز امروز:

 

۸صبح، کابل: دولت استرالیا قرار است دیوید مک براید، یک وکیل نظامی پیشین را به‌دلیل افشای اسناد محرمانه در مورد ارتکاب جنایات توسط نیروهای این کشور را محاکمه کند.

به گزارش پرس‌تی‌وی، دیوید مک براید، قرار است فردا (دوشنبه، ۲۲عقرب)،  به‌دلیل نقض قانون دفاع و افشای غیرمجاز اطلاعات در دادگاه عالی «کانبرا» حاضر شود.

مک براید متهم به افشای اطلاعات محرمانه دفاعی به سه خبرنگار ارشد در «ای‌بی‌سی» و روزنامه‌های «فیرفکس مدیا» است.

در صورت اثبات اتهام‌ها به مک براید، احتمالاً او با حبس ابد روبه‌رو شود.

این افشاگری‌ها در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ از سوی این وکیل و دو رسانه که نشان‌دهنده ارتکاب جنایات جنگی نیروهای استرلیایی در افغانستان است، منجر به هجوم پلیس به دفاتر «ای‌بی‌سی‌نیوز» در شهر سیدنی این کشور شد.

مک براید به پنج اتهام از جمله افشای غیرمجاز اطلاعات، دزدی اموال مشترک‌المنافع و نقض قانون دفاع اعتراف کرده است.

در سال ۲۰۲۰، تحقیقات نظامی استرالیا نیز تایید کرد که نیروهای این کشور بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ دست‌کم ۳۹ غیرنظامی از جمله کودکان و زندانیان را در افغانستان تیرباران کرده‌اند.

دولت استرالیا تلاش کرده بود تا افشاگران را از ابراز نظر در مورد ارتکاب جنایات صورت گرفته از سوی نظامیان این کشور در افغانستان، باز دارد.

استرالیا از جمله عضو ناتو است که نظامیان آن در کنار سایر اعضای این پیمان در سال ۲۰۰۱ به‌هدف مبارزه با تروریسم وارد افغانستان شده‌اند.

این در حالی است شماری از نیروهای ویژه بریتانیایی هم به قتل عمد ده‌ها غیرنظامیان در جریان ماموریت‌شان در افغانستان متهم هستند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت