خبر های ویژه

پلیس پیش‌بینی‌کننده با هوش مصنوعی در حال گسترش است − پاسخگویی آن به عموم می‌تواند اثرات زیان‌بارش را مهار کند

17 اردیبهشت 1404

بازاندیشی در زیبایی شهری: دفاع از آسمان تاریک با حذف نورپردازی‌های تزئینی ال ای دی

4 اردیبهشت 1404

چگونه مغز خاطرات جدید می‌سازد؟ دانشمندان علوم اعصاب "قوانین" رمزگذاری اطلاعات در نورون‌ها را کشف کردند

29 فروردین 1404

گوگل، اجرای قوانین ضد انحصار و آینده حاکمیت دیجیتال اروپا

25 فروردین 1404

رئیس هوش مصنوعی مایکروسافت چگونه پیشرفت‌های مصرف‌کننده را برای کوپایلت اندازه‌گیری می‌کند

19 فروردین 1404

توپ روباتی در فضا

9 فروردین 1404

پیرولیز پلاستیک: روشی برای مقابله با ضایعات پلاستیکی با استفاده از حرارت

28 اسفند 1403

هنگامی که انسان‌ها با استفاده از هوش مصنوعی حق اختراع کسب می‌کنند، چه کسی مخترع است؟

24 اسفند 1403

کره در معماری:از اِتیِن-لویی بوله تا رنزو پیانو

18 اسفند 1403

نرم‌افزار همکاری: کمک به درخشش انسان‌ها در عصر هوش مصنوعی

15 اسفند 1403

برای ساخت نمک‌های جاده‌ای کم‌ضرر، در حال مطالعه ضد یخ‌های طبیعی تولیدشده توسط ماهی‌ها هستیم

11 اسفند 1403

علم پشت یخ‌زدایی هواپیما – یک مهندس مکانیک توضیح می‌دهد که چگونه شیمی و فیزیک پرواز را به تجربه‌ای لذت‌بخش‌تر تبدیل می‌کنند

11 اسفند 1403

ربات دستیار خانگی

6 اسفند 1403

بازار جنگ‌افزارهای سایبری:

1 اسفند 1403

هوش مصنوعی جدید توسط ایلان ماسک ارائه می شود

26 بهمن 1403

چگونه هوش مصنوعی می تواند در فرآیند طراحی خلاقانه کمک کند

20 بهمن 1403

12 مهر 1402

توضیح شرکت «اپل» درباره دلیل داغ شدن بیش از حد آیفون ۱۵

شرکت اپل گقته است اشکالی در سیستم عامل و نحوه بروز رسانی برنامه‌هایی مانند اینستاگرام عامل داغ شدن بیش از اندازه تولید جدید خود، آیفون ۱۵ می‌شود.. از زمانی که آخرین مدل این گوشی هوشمند در ماه سپتامبر به بازار آمد، برخی از کاربران شکایت داشته‌اند که دستگاه‌ چنان داغ می‌شود که نمی‌توان آن را در دست گرفت. اپل گفته است که هنگام به روز رسانی iOS ۱۷ در گوشی، ویروسی وجود داشته است. به گفته این شرکت، تغییرات در برنامه های شخص ثالث «باعث بارگذاری بیش از حد سیستم می‌شود.» کاربران آیفون خارج از انتظار نمی‌دانند که دستگاهشان هنگام راه‌اندازی اولیه یا هنگام بک‌آپ به خاطر فشار بیشتر، داغ شود اما این مشکلات در آیفون ۱۵ شدید بوده است و کاربران در مطالب خود در شبکه‌های اجتماعی شکایت کرده‌اند که گوشی‌های جدید به شدت داغ می‌شوند.

تبریز امروز:

شرکت اپل گقته است اشکالی در سیستم عامل و نحوه بروز رسانی برنامه‌هایی مانند اینستاگرام عامل داغ شدن بیش از اندازه تولید جدید خود، آیفون ۱۵ می‌شود..

از زمانی که آخرین مدل این گوشی هوشمند در ماه سپتامبر به بازار آمد، برخی از کاربران شکایت داشته‌اند که دستگاه‌ چنان داغ می‌شود که نمی‌توان آن را در دست گرفت.

اپل گفته است که هنگام به روز رسانی iOS ۱۷ در گوشی، ویروسی وجود داشته است.

به گفته این شرکت، تغییرات در برنامه های شخص ثالث «باعث بارگذاری بیش از حد سیستم می‌شود.»

کاربران آیفون خارج از انتظار نمی‌دانند که دستگاهشان هنگام راه‌اندازی اولیه یا هنگام بک‌آپ به خاطر فشار بیشتر، داغ شود اما این مشکلات در آیفون ۱۵ شدید بوده است و کاربران در مطالب خود در شبکه‌های اجتماعی شکایت کرده‌اند که گوشی‌های جدید به شدت داغ می‌شوند.

اپل گفته است که ممکن است دستگاه در چند روز اول «پس از راه‌اندازی یا بازیابی دستگاه به دلیل افزایش فعالیت زمینه‌ای» گرم‌تر شود.

اپل تاکید کرده که این وضعیت به قاب تیتانیوم آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس که جدید که به جای فولاد ضد زنگ در مدل‌های قدیمی از آن استفاده شده ارتباطی ندارد.

این شرکت همچنین گمانه‌زنی در این زمینه را رد کرده که مشکل گرمای بیش از حد مربوط به پورت USB-C جدید است.

این پورت در انطباق با دستورالعمل ناظران اروپایی نصب شده است.

اپل اطمینان داده است که داغ شدن گوشی‌های هوشمند این شرکت خطر ایمنی یا آسیب در پی ندارد و بر عملکرد طولانی مدت گوشی تأثیری نخواهد داشت.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت