خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

19 شهریور 1402

بایدن قرارداد خرید مواد معدنی با دولت ویتنام امضا کرد

گسترش روابط آمریکا دراقیانوس آرام در مواجهه با چین

بایدن در سفرش به هانوی، پایتخت ویتنام، قراردادهای را در زمینه نمیه‌هادی‌ها و مواد معدنی با دولت این کشور امضا کرده است. این قرارداد حدود نیم قرن پس از جنگ سرد میان امریکا و ویتنام امضا شده است. جزییات بیشتر در مورد این قراردادها منتشر نشده است. بایدن پس از نشست در هانوی به خبرنگاران گفته است: «مشارکت با ویتنام بخشی از تلاش دولت ما است تا به شرکای خود در اقیانوس آرام و به جهان نشان دهیم که امریکا یک کشور اقیانوس آرام است و ما به‌جایی نمی‌رویم.» ویتنام با استفاده از روابط سرد واشنگتن با بیجینگ، تلاش می‌کند تا صادرات خود به امریکا را افزایش دهد. از سوی دیگر، روابط دیرینه ویتنام با روسیه با آزمایش‌هایی در مورد جنگ اوکراین، از جمله مذاکرات این کشور با مسکو بر سر یک قرارداد جدید تامین تسلیحات که می‌تواند تحریم‌های امریکا را نادیده بگیرد، مواجه است. براساس اسنادی که در اختیار رویترز قرار گرفته است، روسیه می‌خواهد فروش موشک‌های ضد کشتی، هواپیماها و چرخبال‌های ضد زیردریایی، سیستم‌های موشکی ضد هوایی و جت‌های جنگی به ویتنام را افزایش دهد.

تبریز امروز:

جو بایدن، رییس جمهور امریکا، پس از اشتراک در نشست گروه ۲۰ وارد ویتنام شد.

رویترز یک‌شنبه‌شب، ۱۰ سپتامبر، گزارش داده که بایدن در سفرش به هانوی، پایتخت ویتنام، قراردادهای را در زمینه نمیه‌هادی‌ها و مواد معدنی با دولت این کشور امضا کرده است.

این قرارداد حدود نیم قرن پس از جنگ سرد میان امریکا و ویتنام امضا شده است.

 جزییات بیشتر در مورد این قراردادها منتشر نشده است.

بایدن پس از نشست در هانوی به خبرنگاران گفته است: «مشارکت با ویتنام بخشی از تلاش دولت ما است تا به شرکای خود در اقیانوس آرام و به جهان نشان دهیم که امریکا یک کشور اقیانوس آرام است و ما به‌جایی نمی‌رویم.»

ویتنام با استفاده از روابط سرد واشنگتن با بیجینگ، تلاش می‌کند تا صادرات خود به امریکا را افزایش دهد.

از سوی دیگر، روابط دیرینه ویتنام با روسیه با آزمایش‌هایی در مورد جنگ اوکراین، از جمله مذاکرات این کشور با مسکو بر سر یک قرارداد جدید تامین تسلیحات که می‌تواند تحریم‌های امریکا را نادیده بگیرد، مواجه است.

براساس اسنادی که در اختیار رویترز قرار گرفته است، روسیه می‌خواهد فروش موشک‌های ضد کشتی، هواپیماها و چرخبال‌های ضد زیردریایی، سیستم‌های موشکی ضد هوایی و جت‌های جنگی به ویتنام را افزایش دهد.

برپایه اطلاعات هزینه این تسلیحات حدود هشت میلیارد دالر برآورد شده است.

مقام‌های ویتنامی تا کنون در این مورد به‌گونه رسمی ابراز نظری نکرده‌اند.

در همین حال، جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز یک‌شنبه، ۱۰ سپتامبر، به خبرنگاران گفت که همکاری امنیتی واشنگتن با هانوی در آینده آغاز خواهد شد.

فاینر افزوده که واشنگتن در این مرحله قرارداد تسلیحاتی برای اعلام ندارد اما تاکید کرد که امریکا و متحدان آن می‌توانند به ویتنام کمک کنند تا از تجهیزات نظامی روسیه دور شود، پیشنهادی که به گفته او از سوی ویتنام پذیرفته شده است.

سفر بایدن به ویتنام در حالی انجام می‌شود که روابط تجاری و سرمایه گذاری دوجانبه میان این دو کشور در حال رشد بوده و اختلافات طولانی‌مدت مرزی بین ویتنام و چین در دریای چین جنوبی بیشتر از هر زمان دیگر افزایش یافتته است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت