خبر های ویژه

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

5 شهریور 1402

بنیاد آقاخان اولین مسجد مسلمانان در غزنی را بازسازی می‌کند

بنیاد آقاخان در افغانستان

مسجد تاریخی باباجی یکی از بناهای مهم تاریخی در غزنی است. به گفته مورخان، این مسجد بیش از هزار سال قدامت تاریخی دارد و ‌اولین مسجد در این ولایت است که پس از انتشار دین اسلام در این قلمرو بنا نهاده شده است.

تبریز امروز:

ریاست اطلاعات و فرهنگ تحت مدیریت طالبان در غزنی روز یک‌شنبه، ۵ سنبله، با نشر خبرنامه‌ای از آغاز کار بازسازی مسجد تاریخی باباجی ‌از سوی بنیاد فرهنگی آغاخان در این ولایت خبر داده است.

در این خبرنامه به نقل از فضل‌کریم احمدی، رییس هیات دفتر بنیاد فرهنگی آغاخان در غزنی آمده که این بنیاد در سال روان کارهای مقدماتی استحکام‌بندی این مسجد را روی‌دست گرفته است تا در زمستان پیش‌رو، از احتمال فروریزی آن جلوگیری شود.  وی افزوده که پلان بازسازی مکمل این مسجد را برای آغاز سال آینده روی‌دست است.

گفتنی است که مسجد تاریخی باباجی یکی از بناهای مهم تاریخی در غزنی است. به گفته مورخان، این مسجد بیش از هزار سال قدامت تاریخی دارد و ‌اولین مسجد در این ولایت است که پس از انتشار دین اسلام در این قلمرو بنا نهاده شده است.

قابل ذکر است که این مسجد تاریخی در جریان سال‌های اخیر و به علت حوادث طبیعی آسیب دیده است و به گفته مسوولان، در صورت عدم بازسازی اساسی احتمال فروریزی آن وجود دارد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت