خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

3 مرداد 1402

فرو ریختن سقف یک سالن ورزشی در داخل مدرسه

چین

رسانه دولتی چین گزارش داد که بر اثر ریزش سقف سالن ورزشی در یک مدرسه راهنمایی در شهر قیقیار در شمال شرقی چین بعد از ظهر یکشنبه، دست کم یازده نفر کشته شدند. هنگام وقوع حادثه، 19 نفر در سالن ورزشی بودند. بر اساس اعلام ستاد تجسس و نجات شهرداری، چهار نفر فرار و پانزده نفر در آن زمان گرفتار شدند. به گفته رسانه های دولتی، آخرین فرد گرفتار شده تا ساعت 10 صبح روز دوشنبه پیدا شد و مرگ او اعلام شد. پدر یکی از اعضای تیم روز یکشنبه به چاینا یوث دیلی گفت که یک تیم والیبال زن در زمان سقوط در سالن بدنسازی تمرین می کرد. در گزارش های اولیه سن قربانیان مشخص نشده است، اما رسانه های دولتی حداقل یکی از کشته شدگان را دانش آموز شناسایی کرده اند. تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد. تحقیقات اولیه حاکی از آن است که ریزش ممکن است ناشی از مصالح ساختمانی نامناسب به نام پرلیت باشد که در حین کار ساخت و ساز در ساختمان مجاور روی سقف سالن بدنسازی باقی مانده است. طبق تحقیقات اولیه، این ماده پس از خیساندن در آب ناشی از بارندگی وزن بیشتری پیدا کرده و منجر به ریزش شده است.

تبریز امروز:



رسانه دولتی چین گزارش داد که بر اثر ریزش سقف سالن ورزشی در یک مدرسه راهنمایی در شهر قیقیار در شمال شرقی چین بعد از ظهر یکشنبه، دست کم یازده نفر کشته شدند.

 هنگام وقوع حادثه، 19 نفر در سالن ورزشی بودند. بر اساس اعلام ستاد تجسس و نجات شهرداری، چهار نفر فرار و پانزده نفر در آن زمان گرفتار شدند.

 به گفته رسانه های دولتی، آخرین فرد گرفتار شده تا ساعت 10 صبح روز دوشنبه پیدا شد و مرگ او اعلام شد.

 پدر یکی از اعضای تیم روز یکشنبه به چاینا یوث دیلی گفت که یک تیم والیبال زن در زمان سقوط در سالن بدنسازی تمرین می کرد.

 در گزارش های اولیه سن قربانیان مشخص نشده است، اما رسانه های دولتی حداقل یکی از کشته شدگان را دانش آموز شناسایی کرده اند. تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد.

 تحقیقات اولیه حاکی از آن است که ریزش ممکن است ناشی از مصالح ساختمانی نامناسب به نام پرلیت باشد که در حین کار ساخت و ساز در ساختمان مجاور روی سقف سالن بدنسازی باقی مانده است.

 طبق تحقیقات اولیه، این ماده پس از خیساندن در آب ناشی از بارندگی وزن بیشتری پیدا کرده و منجر به ریزش شده است.

 مسئولین ساخت و ساز در بازداشت پلیس به سر می برند. مقامات می گویند که در حال انجام تحقیقات بیشتر در مورد این قضیه هستند.

 حوادث ایمنی در چین غیر معمول نیست و این حادثه به دنبال یک رشته تراژدی است که با استانداردهای ایمنی ضعیف در ماه های اخیر مرتبط شده است.

 ماه گذشته، انفجاری در یک رستوران باربیکیو در شمال غربی چین 31 کشته برجای گذاشت و باعث تعهد رسمی یک کمپین سراسری برای ارتقای ایمنی محل کار شد و شی جین پینگ، رهبر چین، از همه مناطق خواست تا «همه انواع خطرات و خطرات پنهان را بررسی و اصلاح کنند».

 این حادثه پس از فروریختن معدن زغال سنگ در مغولستان داخلی در ماه فوریه به وقوع پیوست که 53 کشته برجای گذاشت، در حالی که در ماه آوریل، مرگبارترین آتش سوزی در پکن در دو دهه اخیر باعث مرگ 29 نفر در بیمارستان شد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت