خبر های ویژه

بازداشت ده ها جادوگر در سراسر افغانستان

9 مهر 1402

شهر مدرن ، شهر ییوو "جاده ابریشم"، تصویر چین را در خارج از کشور تغییر می دهد !

7 مهر 1402

رها سازی 30 پرنده وحشی در بلخ

6 مهر 1402

رقص برای پایان جنگ

31 شهریور 1402

اسد سوریه در چین به دنبال خروج از انزوای دیپلماتیک است

30 شهریور 1402

معتاد کردن مردم چین و جنگ تریاک با بریتانیا در عهد ملکه ویکتوریا

25 شهریور 1402

پرونده حضانت کودک یتیم افغان توسط تفنگ‌دار دریایی-امریکا می‌گوید نقض قوانین بین‌المللی است و باید لغو شود

24 شهریور 1402

ستایش رییس اتاق مشترک تجارت افغانستان–امریکا از برنامه اقتصادی امارت اسلامی

23 شهریور 1402

روایت سقوط کابل؛ مقصر کیست؟

19 شهریور 1402

بایدن قرارداد خرید مواد معدنی با دولت ویتنام امضا کرد

19 شهریور 1402

زیردریایی مجهز به کلاهک اتمی کره شمالی به آب انداخته شد

19 شهریور 1402

 دست‌کم سه عضو گروه انصارالله در درگیری با نیروهای مرزی تاجیکستان کشته شدند

15 شهریور 1402

اکسیر جاودانگی در قبر 2000 ساله چه بود؟

14 شهریور 1402

ژاپن در بحبوحه بحران جمعیت با دیدگاه های خود در مورد "مردم بیرون" دست و پنجه نرم می کند

13 شهریور 1402

ممنوعیت قطع درختان، جنگل‌ها و تخریب ساحه‌ی سبز

12 شهریور 1402

طالبان از شناسایی یک محل باستانی در پنجشیر خبر دادند

10 شهریور 1402

14 خرداد 1402

جرثقیل کاغذی ساخته شده توسط دختر قربانی بمب اتمی به سران G7 داده شد

اورگامی جرثقیل دختر قربانی بمب اتمی هدیه به رهبران سرمایه داری بین المللی

یک منبع نزدیک به مقامات هیروشیما روز دوشنبه گفت که به رهبران شرکت کننده در اجلاس گروه هفت در آخر هفته در هیروشیما، یادبودهای جرثقیل کاغذی ماکتی داده شد که به یاد دختری که 10 سال پس از بمباران اتمی شهر در سال 1945 در اثر سرطان خون ناشی از تشعشع جان باخت.ساخته شده بودند . این سوغاتی ها بر اساس جرثقیل کاغذی ساخته شده اند که در کنار تخت مرگ ساداکو ساساکی قرار داشت. او در 12 سالگی بر اثر بیماری درگذشت. .............ساساکی 2 ساله بود که بمب اتمی توسط ایالات متحده در 6 اوت 1945 بر روی هیروشیما پرتاب شد. او و خانواده اش از جمله برادر بزرگترش ماساهیرو در 1.6 کیلومتری مرکز انفجار قرار داشتند. ساساکی 10 سال پس از اینکه در معرض تشعشعات بمب قرار گرفت به دلیل سرطان خون در بیمارستان بستری شد. زمانی که در بیمارستان بود، پس از شنیدن یک داستان عامیانه صدها جرثقیل کاغذی را تا کرد که ساخت 1000 عدد از آنها می تواند آرزوی خود را محقق کند. او به امید بهبودی، به تا زدن جرثقیل های کاغذی تا زمان مرگش در اکتبر 1955 ادامه داد. آخرین کلمه او قبل از مرگ به خانواده اش این بود: "متشکرم."

تبریز امروز:

رهبران G-7 ماکت های جرثقیل کاغذی ساخته شده توسط دختر قربانی بمب A را دریافت کردند .
یک منبع نزدیک به مقامات  هیروشیما روز دوشنبه گفت که به رهبران شرکت کننده در اجلاس گروه هفت در آخر هفته در هیروشیما، یادبودهای جرثقیل کاغذی ماکتی داده شد که به یاد دختری که 10 سال پس از بمباران اتمی شهر در سال 1945 در اثر سرطان خون ناشی از تشعشع جان باخت.ساخته شده بودند .

این سوغاتی ها بر اساس جرثقیل کاغذی ساخته شده اند که در کنار تخت مرگ ساداکو ساساکی قرار داشت. او در 12 سالگی بر اثر بیماری درگذشت.

عکس بدون تاریخ، یادگاری جرثقیل کاغذی را نشان می‌دهد که به رهبران گروه هفت کشور که از هیروشیما بازدید کرده‌اند، داده شده است. نسخه اصلی توسط ساداکو ساساکی، دختری که 10 سال پس از بمباران اتمی شهر در سال 1945 در سن 12 سالگی بر اثر سرطان خون ناشی از تشعشع درگذشت، تا شد.
عکس بدون تاریخ، یادگاری جرثقیل کاغذی را نشان می‌دهد که به رهبران گروه هفت کشور که از هیروشیما بازدید کرده‌اند، داده شده است. نسخه اصلی توسط ساداکو ساساکی، دختری که 10 سال پس از بمباران اتمی شهر در سال 1945 در سن 12 سالگی بر اثر سرطان خون ناشی از تشعشع درگذشت، تا شد.
اوریگامی های جرثقیل با وزن یک گرم از فولاد ضد زنگ ساخته شده اند و روی آن ها عبارت G7 HIROSHIMA حک شده است. آنها با استفاده از فناوری پیشرفته تولید شدند که چین و چروک های جرثقیل اریگامی اصلی را تکرار می کند.

این منبع گفت که رهبران روز جمعه هنگام بازدید از موزه یادبود صلح در شهر غربی ژاپن که داستان ساساکی را توسط نخست وزیر ژاپن فومیو کیشیدا و فرماندار هیروشیما، هیدهیکو یوزاکی، به آنها گفته بود، یادگاری داده شد.

جرثقیل های اوریگامی ماکت نیز به همسران رهبران و همچنین نمایندگان و بازدیدکنندگان از کشورهای دیگر دعوت شده به اجلاس از جمله کره جنوبی داده شد.

نزدیکان ساساکی گفتند که امیدوارند جرثقیل های کاغذی که نماد صلح و لغو سلاح های هسته ای هستند، "به انتقال آرزوی صلح و شفقت کمک کنند."

ساداکو ساساکی. (عکس از خانواده ساساکی) (کیودو)
ساساکی 2 ساله بود که بمب اتمی توسط ایالات متحده در 6 اوت 1945 بر روی هیروشیما پرتاب شد. او و خانواده اش از جمله برادر بزرگترش ماساهیرو در 1.6 کیلومتری مرکز انفجار قرار داشتند.

ساساکی 10 سال پس از اینکه در معرض تشعشعات بمب قرار گرفت به دلیل سرطان خون در بیمارستان بستری شد. زمانی که در بیمارستان بود، پس از شنیدن یک داستان عامیانه صدها جرثقیل کاغذی را تا کرد که ساخت 1000 عدد از آنها می تواند آرزوی خود را محقق کند.

او به امید بهبودی، به تا زدن جرثقیل های کاغذی تا زمان مرگش در اکتبر 1955 ادامه داد. آخرین کلمه او قبل از مرگ به خانواده اش این بود: "متشکرم."

در سال 1958، بنای یادبود صلح کودکان، با مجسمه دختری که الگوی ساساکی بود، در پارک یادبود صلح هیروشیما برپا شد.

پسر ماساهیرو و برادرزاده ساساکی، یوجی، 52 ساله، برخی از جرثقیل های کاغذی اصلی را که او تا کرده بود به شرکای رهبر G-7 در طول اجلاس ارائه کردند.

او گفت: «صادقانه بگویم، خوشحالم که آنها از داستان ساداکو مطلع شدند.

ماساهیرو 81 ساله نیز گفت: "آرزوی دیرینه من محقق شد." احساس می کردم که آرزوهای ساداکو مرز نمی شناسد.

جرثقیل ها توسط تولید کننده قطعات فلزی هیروشیما، Castem Co. Cranes ساخته شده اند و زمانی که یوجی با کیشیدا سال گذشته در دفتر نخست وزیری در توکیو ملاقات کرد، به عنوان هدیه برای رهبران G-7 درخواست شده بود.

در همین حال، کیکو اوگورا، بازمانده 85 ساله بمب اتمی، دوشنبه به خبرنگاران از دیدار روز یکشنبه خود در موزه یادبود صلح هیروشیما با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، که برای جلب حمایت رهبران شرکت کننده در اجلاس اوکراین در بحبوحه تهاجم روسیه توسط روسیه از ژاپن بازدید کرد، گفت. .

اوگورا گفت: «اگرچه فقط برای مدت کوتاهی بود، (زلنسکی) احساسات مردم هیروشیما را احساس کرد.

وی افزود: "من می خواهم که جنگ هر چه زودتر پایان یابد." من فقط به خاطر این واقعیت که او آمد در حالی که (اوکراین) در حال جنگ است، سپاسگزارم.»

موزه پس از چهار روز تعطیلی در طول اجلاس، دوشنبه بازگشایی شد.

در ساعت 8:30 صبح حدود 50 نفر برای ورود به ساختمان صف کشیده بودند و انتظار می رفت که تعداد بازدیدکنندگان به دلیل علاقه مجدد به این رویداد افزایش یابد.

مرد 61 ساله‌ای که برای اولین بار از استان ایشیکاوا در مرکز ژاپن بازدید می‌کند، گفت: «می‌خواهم بدانم جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده وقتی موزه را دید، چه احساسی داشت.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت