7 خرداد 1402
حضور ناشران ترکیهای و غرفه کتابهای ترکی در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب ابوظبی مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است. محمد آغیرآکچا، از مسئولان موسسه انتشاراتی «İntrotema» در گفتوگو با آناتولی اظهار داشت: استقبال از غرفه کتابهای ترکی خوب بوده و جوانان 20 سالهای که ترکی را از سریالهای ترکی یاد گرفته بودند به غرفه آمده و ترکی صحبت میکردند. وی همچنین افزود: حضور یک معلم ترک در غرفه ترکیه و مکالمه با بازدیدکنندگان با ترکی از نکات مهم نمایشگاه بود. او همچنین تصریح کرد: «علاقهمندی به کتب ترجمه شده از ترکی به عربی به ویژه کتب کودکانه بیشتر بود. ناشران ترک علاقه زیادی به این نمایشگاه داشتند. ترکیه به عنوان مهمان افتخاری بوده و این نمایشگاه باعث تقویت پلهای فرهنگی ما با جهان عرب شد. بیش از 30 ناشر از ترکیه با ناشران برجسته جهان عرب گردهم آمدند. ناشران کشورهای عربی نیز علاقه زیادی به ناشران ترک داشتند».
تبریز امروز:
حضور ناشران ترکیهای و غرفه کتابهای ترکی در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب ابوظبی مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
محمد آغیرآکچا، از مسئولان موسسه انتشاراتی «İntrotema» در گفتوگو با آناتولی اظهار داشت: استقبال از غرفه کتابهای ترکی خوب بوده و جوانان 20 سالهای که ترکی را از سریالهای ترکی یاد گرفته بودند به غرفه آمده و ترکی صحبت میکردند.
وی همچنین افزود: حضور یک معلم ترک در غرفه ترکیه و مکالمه با بازدیدکنندگان با ترکی از نکات مهم نمایشگاه بود.
او همچنین تصریح کرد: «علاقهمندی به کتب ترجمه شده از ترکی به عربی به ویژه کتب کودکانه بیشتر بود. ناشران ترک علاقه زیادی به این نمایشگاه داشتند. ترکیه به عنوان مهمان افتخاری بوده و این نمایشگاه باعث تقویت پلهای فرهنگی ما با جهان عرب شد. بیش از 30 ناشر از ترکیه با ناشران برجسته جهان عرب گردهم آمدند. ناشران کشورهای عربی نیز علاقه زیادی به ناشران ترک داشتند».
ایرن قهرمان، رئیس انتشارات «ایز» با اشاره به اینکه بازدیدکنندگان اطلاعاتی در مورد ترکیه دارند، اظهار داشت: نمیتوان گفت که ما برای تبلیغ ادبیات خود در اینجا دچار مشکلاتی بودیم.
او همچنین افزود: علاقه زیادی توسط بازدیدکنندگان به ترکیه احساس شده و آنها در باره تحولات این کشور سوالاتی میکردند.
تایفور اسن، از مسئولان موسسه انتشارات کتاب کودک «نار» ترکیه که در این نمایشگاه بینالمللی شرکت کرده، گفت: در حاشیه این نمایشگاه، ناشران عرب و ترک و همچنین خوانندگان گرد هم آمدند و در باره حق چاپ تبادل نظر کردند.
وی با اشاره به روابط با جهان عرب گفت: طی 10 سال گذشته ناشران ترکیه آثار زیادی را به ناشران جهان عرب فروختهاند، بنابراین علاقه زیادی به ادبیات ترکی، تاریخ ترکیه و ادبیات کودکان وجود دارد.
او همچنین تصریح کرد: «ما هم سفیران فرهنگی هستیم و هم واسطه هایی که مردم دو کشور را به یکدیگر نزدیک می کنیم، بنابراین وظیفه ما این است که با آگاهی حرکت کنیم. ما تجارت میکنیم و همچنین فکر میکنیم جهان عرب، بازار بسیار خوبی برای ترکیه است».
لازم به ذکر است که در چارچوب این نمایشگاه از سوی وزارت فرهنگ به ناشران ترجمه از ترکی به عربی لوح تقدیر اعطا شد.
سیودومین نمایشگاه بین المللی کتاب ابوظبی تا 28 ماه مه جاری ادامه خواهد داشت.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.