خبر های ویژه

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

چین در حال تبدیل شدن به حالت وصول بدهی  و مطالبات

22 خرداد 1404

سه ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز جنسی در کره جنوبی بازداشت شدند

13 خرداد 1404

قرقیزستان شفافیت قضایی را در پی موجی از جلسات دادرسی غیرعلنی افزایش میدهد

12 خرداد 1404

ازبکستان در نظر دارد سفر بدون ویزا را برای گردشگران آمریکایی معرفی کند،آمریکایی‌ها، به ازبکستان خوش آمدید!

5 خرداد 1404

19 اسفند 1401

بر روایت «طالب خوب» و «طالب بد» تاکید نکنید

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان به جهان:

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان با جمع‌آوری ۸۰۰ امضا از زنان افغان در نقاط مختلف کشور، از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند که بیش از این بر روایت «طالب خوب» و «طالب بد» تاکید نکند؛ چون به گفته این زنان طالبان ظرفیت حکومت‌داری را ندارند و امید به تغییر این گروه یک «امید واهی» است. ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان روز پنج‌شنبه، ۱۸ اسفند، به مناسبت ۸ مارس، روز جهانی همبسته‌گی زنان، با جمع‌آوری این شمار از امضاها هشت خواست خود را در نامه‌ای از جامعه جهانی مطرح کرده‌ است. این ائتلاف افزوده است: «ما زنان افغانستان طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیم و از شما هم توقع داریم آنان را به رسمیت نشناسید.»

تبریز امروز:

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان با جمع‌آوری ۸۰۰ امضا از زنان افغان در نقاط مختلف کشور، از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند که بیش از این بر روایت «طالب خوب» و «طالب بد» تاکید نکند؛ چون به گفته این زنان طالبان ظرفیت حکومت‌داری را ندارند و امید به تغییر این گروه یک «امید واهی» است.

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان روز پنج‌شنبه، ۱۸ اسفند، به مناسبت ۸ مارس، روز جهانی همبسته‌گی زنان، با جمع‌آوری این شمار از امضاها هشت خواست خود را در نامه‌ای از جامعه جهانی مطرح کرده‌ است.

این ائتلاف افزوده است: «ما زنان افغانستان طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیم و از شما هم توقع داریم آنان را به رسمیت نشناسید.»

 
 

در نامه آمده است که جهان باید در کنار زنان افغانستان بایستد و از مبارزه‌های مدنی آنان حمایت کند؛ چون به گفته آن‌ها، آبادی و پیش‌رفت کشور بدون اشتراک زنان ناممکن است.

ایتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان علاوه کرده است: «سیاست حذف طالبان را نادیده نگیرید. در زیر سلطه طالبان اقلیت‌های مذهبی و اقوام به حاشیه رانده شده مورد سرکوب و حذف سیستماتیک قرار دارند.»

این ایتلاف از جامعه جهانی خواسته است تا اعضای طالبان را ممنوع‌الخروج کند و هیات‌های بلندرتبه خود را برای دیدار با مقام‌های طالبان به افغانستان نفرستد.

در این نامه همچنان نوشته شده است: «دفتر طالبان را در دوحه ببندید و تطبیق مواد توافق‌نامه از سوی طالبان را بررسی کنید.»

گفتنی است که روز چهارشنبه، ۱۷ حوت، برابر بود با روز جهانی همبسته‌گی زنان.

از این روز در حالی در جهان تجلیل شد که زنان افغانستان تحت حاکمیت طالبان با زن‌ستیزانه‌ترین اقدامات این گروه دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

هم اکنون دختران به مکتب و دانشگاه رفته نمی‌توانند و زنان از کار کردن در موسسه‌های داخلی و خارجی منع شده‌اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت