28 بهمن 1401
آلماز بیک آتامبایف از سال 2011 تا 2017 مقام ریاست جمهوری قرقیزستان را بر عهده داشت. مجلس این کشور 27 ماه ژوئن سال جاری مصونیت قضایی وی را ملغی کرد.
تبریز امروز:
ضمیر زوشاف، یکی از وکلای آلمازبک آتامبایف در این باره اظهار داشت که دادگاه عالی پرونده موکلش را به دلیل دستیابی به شواهد جدید برای محاکمه مجدد به دادگاه منطقهای در بیشکک ارسال کرد. وی فعلا آزاد شده است.
وی اظهار داشت که درخواست وکلای او برای نیاز به درمان اضطراری آتامبایف در خارج از این کشور نیز توسط دادگاه ناحیه پروومای بیشکک پذیرفته شد.
گفتنی است آلماز بیک آتامبایف از سال 2011 تا 2017 مقام ریاست جمهوری قرقیزستان را بر عهده داشت. مجلس این کشور 27 ماه ژوئن سال جاری مصونیت قضایی وی را ملغی کرد.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.