خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

1 بهمن 1401

ممنوعیت فعالیت قهوه خانه های عراقی در نزدیکی مدارس

عراق

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) سرهنگ «غالب عطیه» فرمانده پلیس اجتماعی عراق گفت که این مجموعه بر قهوه خانه هایی که در نزدیکی موسسات آموزشی تاسیس می شوند نظارت می کند و افزود: همکاری با شهرداری بغداد و شهرداری‌های دیگر استان‌ها برای محدود کردن مجوز افتتاح این قهوه خانه ها انجام شده است. وی افزود: این موضوع به دلیل ایجاد مزاحمت و رفتارهای ناپسند، جامعه را شدیدا تحت تاثیر قرار می دهد. در همین راستا با مسئولان مربوطه پیرامون ساماندهی این وضعیت گفت و گو شده است. پلیس اجتماعی به بازرسی قهوه خانه ها ادامه می دهد تا اطمینان حاصل شود که نوجوانان زیر سن قانونی اجازه ورود نداشته باشند.

تبریز امروز:

پلیس اجتماعی عراق از ممنوعیت فعالیت و تاسیس قهوه خانه در نزدیکی مدارس این کشور خبر داد.

میدل ایست نیوز: پلیس اجتماعی عراق امروز چهارشنبه از ممنوعیت فعالیت و تاسیس قهوه خانه در نزدیکی مدارس این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) سرهنگ «غالب عطیه» فرمانده پلیس اجتماعی عراق امروز چهارشنبه گفت که این مجموعه بر قهوه خانه هایی که در نزدیکی موسسات آموزشی تاسیس می شوند نظارت می کند و افزود: همکاری با شهرداری بغداد و شهرداری‌های دیگر استان‌ها برای محدود کردن مجوز افتتاح این قهوه خانه ها انجام شده است.

وی افزود: این موضوع به دلیل ایجاد مزاحمت و رفتارهای ناپسند، جامعه را شدیدا تحت تاثیر قرار می دهد. در همین راستا با مسئولان مربوطه پیرامون ساماندهی این وضعیت گفت و گو شده است. پلیس اجتماعی به بازرسی قهوه خانه ها ادامه می دهد تا اطمینان حاصل شود که نوجوانان زیر سن قانونی اجازه ورود نداشته باشند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت