خبر های ویژه

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

چین در حال تبدیل شدن به حالت وصول بدهی  و مطالبات

22 خرداد 1404

سه ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز جنسی در کره جنوبی بازداشت شدند

13 خرداد 1404

قرقیزستان شفافیت قضایی را در پی موجی از جلسات دادرسی غیرعلنی افزایش میدهد

12 خرداد 1404

ازبکستان در نظر دارد سفر بدون ویزا را برای گردشگران آمریکایی معرفی کند،آمریکایی‌ها، به ازبکستان خوش آمدید!

5 خرداد 1404

13 دی 1401

اگر قطعنامه ۲۶۴۲ تمدید نشود، در سوریه فاجعه خلق خواهد شد

سازمان ملل:

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، سازمان بین‌المللی مهاجرت، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل، برنامه جهانی غذا، سازمان بهداشت جهان، صندوق جمعیت سازمان ملل و آژانس پناهندگان این سازمان روز سه‌شنبه، ۳ ژانویه، با نشر بیانیه مشترک خواستار تمدید کمک‌رسانی به سوریه شده‌اند. این نهادها هشدار داده‌اند که اگر شورای امنیت سازمان ملل متحد نتواند قطعنامه ۲۶۴۲ را تمدید کند، عواقب آن برای ۴.۱ میلیون سوری که در مناطق غیردولتی به‌سر می‌برند، فاجعه‌بار خواهد بود.

 
تبریز امروز:
 
 

هفت سازمان کمک‌رسان سازمان ملل متحد خواستار تمدید قطعنامه شورای امنیت این سازمان برای ادامه کمک‌رسانی به سوریه شده‌اند.

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، سازمان بین‌المللی مهاجرت، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل، برنامه جهانی غذا، سازمان بهداشت جهان، صندوق جمعیت سازمان ملل و آژانس پناهندگان این سازمان روز سه‌شنبه، ۳ ژانویه، با نشر بیانیه مشترک خواستار تمدید کمک‌رسانی به سوریه شده‌اند.

این نهادها هشدار داده‌اند که اگر شورای امنیت سازمان ملل متحد نتواند قطعنامه ۲۶۴۲ را تمدید کند، عواقب آن برای ۴.۱ میلیون سوری که در مناطق غیردولتی به‌سر می‌برند، فاجعه‌بار خواهد بود.

 
 

قرار است تا ۸ روز دیگر زمان قطعنامه ۲۶۴۲ شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص تضمین دسترسی به کمک‌های فرامرزی در شمال‌غرب سوریه، پایان یابد.

در این بیانیه مشترک آمده است که در اوج فصل سرما و در حالی که شیوع وبا به‌گونه جدی یک تهدید بالقوه است، زنان و کودکان اکثریت افرادی را تشکیل می‌دهند که در شمال‌غرب سوریه برای زنده‌ ماندن به کمک نیاز دارند.

این نهادها هشدار داده‌اند که هرگونه کوتاهی در تمدید این قطعنامه، مکانیسم‌های نظارتی سازمان ملل متحد برای کمک‌های فرامرزی را که عبور تدارکات کمک‌های بشردوستانه را تأیید می‌کند، از کار خواهد انداخت.

گفتنی‌ است که شهروندان سوریه بیشتر از یک دهه می‌شود که بار جنگ، ناآرامی، گرسنه‌گی و قحطی را بر دوش می‌کشند.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت