خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

22 مهر 1401

بالیوود از اصول اولیه خود دوری می کند

ایجاد دو دستگی در جامعه هند

نزدیک به یک قرن است که بالیوود با درخشش پر قدرت خود صحنه گردانی برای شور و شوق که کشوری دارای دودستگی را متحد می کند. فیلمسازان می گویند: نه تنها مخاطبان آن به اندازه خود هند مختلط هستند، بلکه بالیوود جایی است که در آن طبقه و مذهب اهمیتی ندارند. حداقل، داستان همیشه همین بوده است - یک سازمان غول‌پیکر سرگرمی که هزاران فیلم در سال تولید می‌کرد و یک چشم‌انداز جهان‌وطنی از هند را در داخل و خارج از کشور نشان می‌داد. اما هر ادعایی که این نسخه نسبت به حقیقت داشت، در مواجهه با ناسیونالیسم فراگیر هندو نخست وزیر نارندرا مودی و پیروان سیاسی او که از طریق فشار مستقیم و غیرمستقیم منجر به تولیدات منحرف و کاهش یافته از بالیوود شده اند، از بین رفته است. بالیوود اکنون پر از تبهکاران مسلمان و «همگام با تعصب جناح راست» است. این یک یادآوری سریع و کوتاه از آسیب هایی است که افراط گرایی سیاسی، نیروهای اجتماع و بازار و خودسانسوری می توانند شکل هنری حیاتی به خود بگیرند.

تبریز امروز:

نزدیک به یک قرن است که بالیوود با درخشش پر قدرت خود صحنه گردانی برای شور و شوق که کشوری دارای دودستگی را متحد می کند. فیلمسازان می گویند: نه تنها مخاطبان آن به اندازه خود هند مختلط هستند، بلکه بالیوود جایی است که در آن طبقه و مذهب اهمیتی ندارند. حداقل، داستان همیشه همین بوده است - یک سازمان غول‌پیکر سرگرمی که هزاران فیلم در سال تولید می‌کرد و یک چشم‌انداز جهان‌وطنی از هند را در داخل و خارج از کشور نشان می‌داد. اما هر ادعایی که این نسخه نسبت به حقیقت داشت، در مواجهه با ناسیونالیسم فراگیر هندو نخست وزیر نارندرا مودی و پیروان سیاسی او که از طریق فشار مستقیم و غیرمستقیم منجر به تولیدات منحرف و کاهش یافته از بالیوود شده اند، از بین رفته است. بالیوود اکنون پر از تبهکاران مسلمان و «همگام با تعصب جناح راست» است. این یک یادآوری سریع و کوتاه از آسیب هایی است که افراط گرایی سیاسی، نیروهای اجتماع و بازار و خودسانسوری می توانند شکل هنری حیاتی به خود بگیرند.

-ایان کراچ، سردبیر خبرنامه

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت