خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

14 مرداد 1401

رییس معارف طالبان در بامیان یک دانش‌آموز کلاس اول را با خودروش زیر گرفت و‌ کشت

افغانستان

این رویداد پس از ظهر روز چهارشنبه، ۱۲ مرداد، در شهرک‌ مهاجران «نوآباد» در منطقه شش پل از مناطق مرکز ولایت بامیان رخ داده است. اسلام‌الدین عثمانی و مولوی فاروقی، رییس و آمر تعلیمات اسلامی معارف طالبان در این ولایت یک کودک ۷ساله به نام پرویز که دانش آموز صنف اول بوده است را باخودروش زیر گرفته‌اند. به گفته منبع، خودروش حامل این دو‌ مقام طالبان با سرعت غیرمجاز از محل تصادف عبور کرده و در نتیجه پرویز در برخورد با این‌ خودرو جان می‌بازد پدر پرویز ۷ ساله راننده عادی در معدن زغال سنگ بلخاب است و هنوز از مرگ پسرش خبر ندارد.

تبریز امروز: 

افغانستان - طالبان

۸صبح، بامیان: منابع محلی در ولایت بامیان تأیید می‌‌‌کنند که رییس معارف این ولایت یک دانش‌آموز صنف اول مکتب را با خودروش زیر گرفته است.

این رویداد پس از ظهر  روز چهارشنبه، ۱۲ مرداد، در شهرک‌ مهاجران «نوآباد» در منطقه شش پل از مناطق مرکز ولایت بامیان رخ داده است.

اسلام‌الدین عثمانی و مولوی فاروقی، رییس و آمر تعلیمات اسلامی معارف طالبان در این ولایت یک کودک ۷ساله به نام پرویز که دانش آموز صنف اول بوده است را باخودروش زیر گرفته‌اند.

به گفته منبع، خودروش حامل این دو‌ مقام طالبان با سرعت غیرمجاز  از محل تصادف عبور کرده و در نتیجه پرویز در برخورد با این‌ خودرو جان می‌بازد  

 پدر پرویز ۷ ساله راننده عادی در معدن زغال سنگ بلخاب است و هنوز از مرگ پسرش خبر ندارد.

طبق گفته‌های منابع، پرویز هفت ساله به تازگی در یک مکتب در منطقه شش پل از مناطق مرکز بامیان شامل شده بود.

پیش از این نیز گزارش‌ هایی درباره فساد مالی و اخلاقی و رفتار سلیقه‌‌ای و قومی مولوی اسلام‌الدین عثمانی، رییس معارف طالبان در بامیان نشر شده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت