خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

27 خرداد 1401

اعضای بدن افغان‌ها و تجارت قاچاقچیان پاکستانی

عضای بدن افغان ها در بازار پاکستان و چین

نیوزویک گزارش می دهد که با وجود اینکه مقامات امنیتی و استخباراتی از دستگیری باندهای قاچاق اعضای بدن انسان سخن می‌زند، اما این تجارت همچنان در پاکستان رونق دارد و در بسا موارد ارتش پاکستان نیز در این تجارت دخیل هستند.......این مورد جدید نیست و موارد مشابه این‌چنینی پیش از این نیز در پاکستان وجود داشته و تا جایی که چندی قبل رسانه نیوز کمیونیک در گزارشی اعلام کرده بود که ارتش پاکستان برخلاف قوانین حقوق بشر و با ربودن برخی افراد، اجساد این افراد را پس از خارج کردن اعضایشان، در گورهای جمعی دفن و یا در مناطق دور افتاده رها می‌کند. با این حال گفته می‌شود که ارتش پاکستان، اعضای بدن انسان‌ها را به چینی‌ها به‌فروش می‌رساند که با توجه به سابقه رونق تجارت اعضای بدن انسان در پاکستان، این احتمال وجود دارد که این اعضا به چین فروخته میشود.

تبریز امروز:

پیوند اعضای بدن  افغان ها

گزارش‌ها از رونق قاچاق و فروش اعضای بدن افغان ها در پاکستان حکایت دارد که به‌تجارت پرسود برای قاچاق چیان تبدیل شده است.

 نیوزویک گزارش می دهد که با وجود اینکه مقامات امنیتی و استخباراتی از دستگیری باندهای قاچاق اعضای بدن انسان سخن می‌زند، اما این تجارت همچنان در پاکستان رونق دارد و در بسا موارد ارتش پاکستان نیز در این تجارت دخیل هستند.

طبق این گزارش، به‌دلیل فقر و تنگدستی در افغانستان، باندهای سیاه  پاکستانی وارد عرصه شده و هر کلیه را به قیمت 300 هزار افغانی خریداری می‌کنند.

این مورد جدید نیست و موارد مشابه این‌چنینی پیش از این نیز در پاکستان وجود داشته و تا جایی که چندی قبل رسانه نیوز کمیونیک در گزارشی اعلام کرده بود که ارتش پاکستان برخلاف قوانین حقوق بشر و با ربودن برخی افراد، اجساد این افراد را پس از خارج کردن اعضایشان، در گورهای جمعی دفن و یا در مناطق دور افتاده رها می‌کند.

با این حال گفته می‌شود که ارتش  پاکستان، اعضای بدن انسان‌ها را به چینی‌ها به‌فروش می‌رساند که با توجه به سابقه رونق تجارت اعضای بدن انسان در پاکستان، این احتمال وجود دارد که این اعضا به چین فروخته میشود.

این در حالیست که پس از سقوط نظام افغانستان و گسترش فقر در کشور، شمار زیاد از افغان‌ها اقدام به فروش اعضای بدن خود کردند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت