3 دی 1400
کاکتوس نوپال به طور گسترده در سراسر مکزیک رشد می کند، به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک مرکزی مکزیک فراوان است. در مکزیک بیش از 3,000,000 هکتار زمین برای کشت نوپال وجود دارد. نوپال از کلمه ناهواتلی یک نام رایج در اسپانیایی برای کاکتوس که معمولاً در انگلیسی به عنوان گلابی خاردار نامیده می شود و همچنین برای پدهای آن است.
تبریز امروز:
کاکتوس نوپال به طور گسترده در سراسر مکزیک رشد می کند، به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک مرکزی مکزیک فراوان است. در مکزیک بیش از 3,000,000 هکتار زمین برای کشت نوپال وجود دارد.
نوپال از کلمه ناهواتلی یک نام رایج در اسپانیایی برای کاکتوس که معمولاً در انگلیسی به عنوان گلابی خاردار نامیده می شود و همچنین برای پدهای آن است.
حدود 114 گونه شناخته شده از کاکتوس نوپال در مکزیک وجود دارد، که در آن یک عنصر رایج در غذاهای متعدد مکزیکی است. پدهای نوپال را می توان به صورت خام یا پخته خورد، در مارمالاد، سوپ، خورش و سالاد استفاده کرد و همچنین برای طب سنتی و یا به عنوان علوفه برای حیوانات استفاده کرد. نوپال های پرورشی اغلب از گونه های Opuntia ficus-indica یا Opuntia matudae هستند، اگرچه پدهای تقریباً همه گونه های Opuntia خوراکی هستند. قسمت دیگر کاکتوس نوپال که خوراکی است میوه آن است که در اسپانیایی ماهی تن و در انگلیسی به آن «گلابی خاردار» می گویند.
نوپال ها به طور کلی در مکزیک به صورت تازه فروخته می شوند، از خار تمیز می شوند و به میل مشتری در محل تکه می شوند. همچنین می توان آنها را به صورت کنسرو یا بطری به صورت نوپالیتو، و کمتر خشک شده، مخصوصاً برای صادرات یافت. برش خورده یا مکعبی خرد شده، نوپال طعمی سبک و کمی ترش دارد، مانند لوبیا سبز، و بافتی ترد و موسیلاژین دارد. در اکثر دستور العمل ها، مایع موسیلاژینی موجود در آنها در پخت و پز گنجانده شده است. آنها در بهار لطافت و آبدارترین حالت خود را دارند.
نوپال بیشتر در غذاهای مکزیکی در غذاهایی مانند huevos con nopales "تخم مرغ با نوپال"، carne con nopales "گوشت با نوپال"، tacos de nopales، در سالاد با گوجه فرنگی، پیاز و queso panela (پنیر پانلا) استفاده می شود. به تنهایی به عنوان یک سبزی جانبی. نوپال همچنین به عنوان یک عنصر مهم در غذاهای مکزیکی و در فرهنگ تگزاس رشد کرده است.
در هر وعده غذا ، میوه نوپال یک منبع عالی از منگنز معدنی رژیمی و منبع خوبی از ویتامین ، منیزیم و کلسیم است. با افزایش محتوای مواد مغذی با رشد گیاه. کلسیم آن ممکن است از نظر بیولوژیکی در دسترس نباشد، زیرا به صورت اگزالات کلسیم، یک کمپلکس غیر قابل جذب در روده کوچک وجود دارد.
کاکتوس نوپال به طور گسترده در سراسر مکزیک رشد می کند، به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک مرکزی مکزیک فراوان است. در مکزیک بیش از 3,000,000 هکتار (7,400,000 هکتار) زمین برای کشت نوپال وجود دارد. سه راه معمولی برای کشت کاکتوسهای نوپال وجود دارد: مزارع تجاری، مزارع و باغهای خانوادگی یا در طبیعت.برای تولید آن استفاده می شود. کشاورزان گلابی خاردار، و همچنین حدود 8000 کشاورز عمومی نوپال، با همه افراد درگیر در صنایع تبدیلی و تولید کوشین، ایالت ها با 74 درصد در ناحیه فدرال، با عملکرد سالانه 58000 تن از هر دو محصول تعداد قابل توجهی از جمعیت مکزیکی را به کار می گیرند.. کشاورزی نوپال برای بسیاری از جوامع امرار معاش، شغل، غذا، درآمد فراهم می کند و به آنها اجازه می دهد در زمین خود بمانند.
شناسایی پروانه کاکتوس خوار Cactoblastis cactorum در مکزیک در سال 2006 باعث نگرانی مقامات بهداشت گیاهی کشور شد، زیرا این حشره می تواند به طور بالقوه برای صنعت کاکتوس ویرانگر باشد. در سال 1925، همین حشره با موفقیت در استرالیا برای کنترل جمعیت سریع رشد کاکتوس، که پس از معرفی آن تبدیل به یک گونه مهاجم شده بود، استفاده شد.
گرد آوری و برگردان به فارسی : میترا فرهنگ فر
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.