خبر های ویژه

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

چین در حال تبدیل شدن به حالت وصول بدهی  و مطالبات

22 خرداد 1404

سه ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز جنسی در کره جنوبی بازداشت شدند

13 خرداد 1404

قرقیزستان شفافیت قضایی را در پی موجی از جلسات دادرسی غیرعلنی افزایش میدهد

12 خرداد 1404

ازبکستان در نظر دارد سفر بدون ویزا را برای گردشگران آمریکایی معرفی کند،آمریکایی‌ها، به ازبکستان خوش آمدید!

5 خرداد 1404

17 آذر 1400

زمین خواری های بزرگ در تصاویر ماهواره ای

قزاقستان

مقامات قزاقستان گفته اند که نظارت ماهواره ای بیش از 500 شهر و روستا در سراسر کشور شواهدی مبنی بر تصرف غیرقانونی و زمین خواری در 400000 سایت جداگانه نشان داده است. فعالان خاطرنشان می کنند که بسیاری از مردم به تصرف زمین بدون مجوز متوسل می شوند زیرا رویه قانونی برای تضمین اسناد زمین توسط اقدامات فاسد مخدوش شده است. مقیاس پدیده زمین خواری در یک کنفرانس مطبوعاتی که در 6 دسامبر توسط وزارت توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هوافضا برگزار شد، علنی گردید.

تبریز امروز:

Officials speaking at the December 6 press conference. (Photo: Central Communications Service)

مقامات قزاقستان گفته اند که نظارت ماهواره ای بیش از 500 شهر و روستا در سراسر کشور شواهدی مبنی بر تصرف غیرقانونی و زمین خواری در 400000 سایت جداگانه نشان داده است.

فعالان خاطرنشان می کنند که بسیاری از مردم به تصرف زمین بدون مجوز متوسل می شوند زیرا رویه قانونی برای تضمین اسناد زمین توسط اقدامات فاسد مخدوش شده است.

مقیاس پدیده زمین خواری در یک کنفرانس مطبوعاتی که در 6 دسامبر توسط وزارت توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هوافضا برگزار شد، علنی گردید.

باوبک اورالماگامبتوف، رئیس کمیته هوافضای وزارتخانه، به خبرنگاران گفت: «ما به تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا نگاه می‌کنیم و ساختمان‌ها را می‌بینیم که شروع به نمایان شدن می‌کنند و کار ساخت و ساز در حال انجام است، اما این زمین در ثبت زمین دولتی ثبت نشده است. وی گفت: این اطلاعات برای تحقیقات بیشتر در اختیار دادستانی کل کشور است.

با این حال، افکار تلاش های سنگین برای سرکوب سکونتگاه های غیرمجاز به سرعت یکی از تاریک ترین فصل های تاریخ کشور را به ذهن متبادر می کند.

در تابستان 2006، شهرداری آلماتی اعلام کرد که قصد دارد صدها خانه ساخته شده غیرقانونی را در منطقه کوچک شانیرک شهر تخریب کند. این عملیات با مقاومت شدید ساکنان روبرو شد. در درگیری های متعاقب آن تعداد زیادی زخمی شدند و یک افسر پلیس گروگان گرفته شد و بعداً با بنزین پاشیده و به آتش کشیده شد.

یکی از چهار نفری که به اتهام قتل زندانی شدند، آرون اتابک، شاعر مخالف بود. دادگاه در اوایل اکتبر اتابک را که هرگز به هیچ یک از اتهامات وارده به خود اعتراف نکرد، از زندان آزاد کرد. او در آن زمان به شدت بیمار بود و تشخیص داده شده بود که کووید-19 دارد. او در 24 نوامبر بر اثر نارسایی قلبی درگذشت.

دادستانی کل در اظهارات قبلی در مورد موضوع زمین خواری، این مشکل را به فساد در حکومت محلی نسبت داده است. دادستان ها می گویند که مقامات در ازای دریافت رشوه، اسناد جعلی تهیه می کنند که به نظر می رسد ادعاهای مربوط به توطئه ها را قانونی می کند. در سال 2016، دولت سعی کرد از طریق یک کمپین اطلاعاتی با این پدیده مبارزه کند تا مردم را در مورد قوانین زمین و بهترین راه ها برای جلوگیری از فعالیت های متقلبانه آموزش دهد.

با این حال، برای زمین خواری، انگشت نباید به سمت افرادی باشد که به دلیل فقدان گزینه های مناسب برای تصرف زمین ها رانده می شوند. گالیم آگلئوف، رئیس بنیاد حقوق بشر لیبرتی، در مقاله‌ای برای پورتال خبری "خبر آسیا" در ماه سپتامبر استدلال کرد که این خود ادارات دولتی محلی بودند که با فروش قطعات زمین به "غربی‌های ثروتمند، افراد با نفوذ سیاسی و افراد با نفوذ سیاسی، قانون را زیر پا گذاشتند. الیگارشی ها، به جای توزیع رایگان آنها بر اساس اولویت اول بین نیازمندان.

آگلئوف نوشت راه حل این بود که شهروندان را بیشتر در اداره دولت در سطح محلی به عنوان راهی برای کاهش فساد درگیر کنیم.

آگلئوف هشدار داد: «در غیر این صورت، شاهد ادامه غنی‌سازی گروه محدودی از مردم و محرومیت از حقوق مردم محلی خواهیم بود و [قزاقستان] به سرعت به یک کشور رو به انحطاط تبدیل خواهد شد».

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت